Abdulkadir'in tatsız sakatlığı transferin gerekliliğini yine tatsız bir şekilde vurdu suratımıza
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehasan, enzonun bugün imzayı atması gerekiyordu daha dönüş yapmadı dedi.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArjantin basını enzonun ailesi istemediğinden gelemeyebileceğini yazıyor
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGelmezse gelmesin hocam yapacak bir şey yok.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArjantin basını enzonun ailesi istemediğinden gelemeyebileceğini yazıyor#Dik oyna
Yorum
-
Transfer Dosyası - 15 -
Niye bilmiyorum üstümüzü çizmişler tekrar dönebildik. Perez işi yattı mı cidden ya 2-3 gündür telefon elde sapık gibi transfer bekliyorum. Arkadaş bu adam bu kadar kıymetli mi bütün Arjantin ayağa kalktı gitmesin diye uğraşıyor. Ailesi bi yandan sıkıntı diyolar da 2 hafta sonra mı ortaya çıktı ailesinin sıkıntı olduğu? Ne garip işlerimiz var yav.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiEn son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 19.01.2021, 23:43.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum