Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Abdulkadir'in tatsız sakatlığı transferin gerekliliğini yine tatsız bir şekilde vurdu suratımıza

Yorum

• Böyle oluyor da işte diyorsun ki A.ömür daha önce satılsaydı
      Uzun sürmez diyecem de en az 2 ayı var
      İyi bir tedavi ile kısa zamanda döner inşallah

Transferler acil gelmeli, sıkıntı var

Yorum

• Arjantin basını enzonun ailesi istemediğinden gelemeyebileceğini yazıyor
        ÜNALKARAMANSPORLU..

"
        Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hasan, enzonun bugün imzayı atması gerekiyordu daha dönüş yapmadı dedi.
          Gelmesin bu işlerle zorla olmaz. Bize yaratıcı bir 10 numara ve bitirici forvet lazım.
          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arjantin basını enzonun ailesi istemediğinden gelemeyebileceğini yazıyor
            Gelmezse gelmesin hocam yapacak bir şey yok.

Yorum

• Gelmiyorsa gelmesin Enzo bize iyi bir 10 iyi bi Forvet birde sag bek lazim

Yorum

• Astori #13 [MENTION=1788]Onur[/MENTION]Nizamoglu61
                ·
                33sn
                "Ömer Faruk için resmi bir girişim yok fakat dolaylı yollardan temas var." ( [MENTION=34487]yunusemre[/MENTION]sel
                )

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gelmezse gelmesin hocam yapacak bir şey yok.
                  Valla hocam avcı istiyorsa eğer bir an önce gelsin yoksa dediğin gibi kalsın çok uzadı bu iş.
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• bize 10 no lazım kardeşim birde sağ kanat

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Arjantin basını enzonun ailesi istemediğinden gelemeyebileceğini yazıyor
                      Bi kaç ay daha karar veremezse zaten emekliliği geliyor. Acele etmesin.
                      #Dik oyna

Yorum

• Ömür de sakatlandı yaratıcı orta saha elzem oldu. Perez falan hiç macera aramasınlar, iki ofansif orta saha bir de santrfor lazım takıma.

Yorum

• �������� [MENTION=1970]EMIR[/MENTION]rk61
                          ·
                          8d
                          Hasan Tüncel'e göre Enzo Perez'in bugün imza atması gerekiyormuş ama oyuncu geri dönüş yapmamış biraz can sıkmış bu durum yarın belli olurmuş.

Yorum

• Transfer Dosyası - 15 -

Niye bilmiyorum üstümüzü çizmişler tekrar dönebildik. Perez işi yattı mı cidden ya 2-3 gündür telefon elde sapık gibi transfer bekliyorum. Arkadaş bu adam bu kadar kıymetli mi bütün Arjantin ayağa kalktı gitmesin diye uğraşıyor. Ailesi bi yandan sıkıntı diyolar da 2 hafta sonra mı ortaya çıktı ailesinin sıkıntı olduğu? Ne garip işlerimiz var yav.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                            En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 19.01.2021, 23:43.

Yorum

• evet galip geldiğimize göre transfer yatar renkdaşlar yatın aşşa uyuyun boşuna uykusuz kalmayın. şaka bir yana 1 orta saha ve 1 forvet elzem oğlu elzem fakat alacak adam nerdeee
                              from BOGAZIÇI

Yorum

• Private61 isimli hesap yarı kap gibiydi dün gece hayırlı olsun dedi sonra neler oldu acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X