Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 15 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    daha ne hocadan ne de yönetimden nede pereiradan tek kelime duymadan küfürler, hakaretler, asıp kesmeler, yakıp yıkmalar, hocanın kellesini istemeler.. bi durun ya.. hatta bi bitin artık..
    söylemiştik.! arkadaşlar burada bazı tipler var olmamışları olmuş gibi, yaşanmamışları yaşanmış gibi, söylenmemişleri söylenmiş gibi gösterip, ama bunu bizim samimi ve duygusal yönlerimizi kullanıp yapanlar var.. kasıtlılar,bilerek yapıyorlar,niyetleri sadece yakıp yıkmak, hiç bişe yapamazsak forumun havasını bozarız küfürler hakaretler havada uçuşur,kargaşa çıkar keyifleniriz kafasındalar.. yapmayın yazıktır..

Yorum

• Schalke Klaas-Jan Huntelaar'i almis. Ahmed Kutucu'yu bize gonderseler keske.
      Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Schalke Klaas-Jan Huntelaar'i almis. Ahmed Kutucu'yu bize gonderseler keske.
        Afobe'yi gönderip Kutucu'yu alalım bence.
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

kaç yılındayız ya bi dk takvime bakayım.

Yorum

• Baker çok başka sahiplenmiş takımı. Stili gereği metrekaresinde oynuyor fakat adam çıktı takımın şirazesi kaydı. Ben bu Baker'i Berat'ın keseceğine ihtimal vermiyorum. Çok acayip bir sahiplenişi var adamın tüm defansı her hareketine karışarak motive ederek oyunda​ tutuyor.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kaç yılındayız ya bi dk takvime bakayım.
              AC Milan da Mandzukic'i almis.
              Yahsi Bati 51:28

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Baker çok başka sahiplenmiş takımı. Stili gereği metrekaresinde oynuyor fakat adam çıktı takımın şirazesi kaydı. Ben bu Baker'i Berat'ın keseceğine ihtimal vermiyorum. Çok acayip bir sahiplenişi var adamın tüm defansı her hareketine karışarak motive ederek oyunda​ tutuyor.
                Bugünkü gibi oynasın formayı kimse alamaz ondan. Ama şut atması lazım arada kaleye.

Yorum

• hep 10 numara diyoruz ama ekuban var. ben de isterim iyi bir 10 numaramız olsun ama ekuban yedek kalmaz bu kadroda. sağ kanat da oynayamaz sürekli ortada çünkü. sağ açık sorunumuz var yani.

bence 10 numaradan ziyade sağ kanat için iyi bir isim düşünülmeli.

forvet+ortasaha+sağ kanat
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

Gider ayak bi iyilik yapıp 2 gol atmıştı geçen gün.
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Aslında takımdaki oyuncuların birçoğu fena olmayan oyuncular ama o kadar dengesiz ve sıfır kadro mühendisliğiyle kurulmuş ki her futbolcunun sırtına olağanüstü yükler binmiş. Djaniny fena oyuncu değil ama biz adamdan Sörloth performansı bekliyoruz kötü olduğu zaman değişemiyoruz alternatifi yok belki 2-3 maç kenara çekebilirsen oyuncu kendini toparlayacak ama yok.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hep 10 numara diyoruz ama ekuban var. ben de isterim iyi bir 10 numaramız olsun ama ekuban yedek kalmaz bu kadroda. sağ kanat da oynayamaz sürekli ortada çünkü. sağ açık sorunumuz var yani.

Bence şöyle olmalı ki bunu yabancı takımlarda çok izledim, sağ bek tek başına sağ kanadı kullanıyor özellikle hücumlarda, sağ açık da genelde içeri katediyor. Öyle bir sağ bekimiz olursa Eku sağ kanat oynar, iyi bir 10 numara alırsak çok şey değişir.

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bugünkü gibi oynasın formayı kimse alamaz ondan. Ama şut atması lazım arada kaleye.
                          Sezon başından beri demediğimi bırakmadım ama Gençler maçında cezalı olmasına üzüldüm yani. Avcı'ya ayrı bir parantez açacağım.

Flavio oynasın isterken adam ısrarla Baker'i savunmanın önüne çekti. Nweakame yokluğunda bile Diabate'ye şans vermedi. Çok iyi hoca. Geçen hafta Antalya rezil mağara futbolu ile moral bozukluğumuz olmuştu ama kadromuz bu. İki ileri bir geri. Süper kupayı inşallah alır.
                          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Baker çok başka sahiplenmiş takımı. Stili gereği metrekaresinde oynuyor fakat adam çıktı takımın şirazesi kaydı. Ben bu Baker'i Berat'ın keseceğine ihtimal vermiyorum. Çok acayip bir sahiplenişi var adamın tüm defansı her hareketine karışarak motive ederek oyunda​ tutuyor.
                            Baker Newton zamanında da görevini yapmaya çalışıyordu zaten, paytak paytak da olsa yerini almak için geri koşuyordu falan. Adam bu stili benimsemiş artık, bitik topçu havasına sokmuş kendini. Umursamadığından değil bu hantal tavrı
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              hep 10 numara diyoruz ama ekuban var. ben de isterim iyi bir 10 numaramız olsun ama ekuban yedek kalmaz bu kadroda. sağ kanat da oynayamaz sürekli ortada çünkü. sağ açık sorunumuz var yani.

Ekuban sağda oynuyor ama kanat gibi oynamıyor, Burak Yılmaz gibi ikinci forvet olarak oynuyor.

Yorum

• Bu huntelaar oynuyor mu ya halen. 50-55 yaşında olması gerekiyor teknik olarak çünkü ben 15 yaşındayken leblebi gibi goller atıyordu 35 yaşına geldim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X