İlk olarak srmnlii tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 15 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSchalke Klaas-Jan Huntelaar'i almis. Ahmed Kutucu'yu bize gonderseler keske.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSchalke Klaas-Jan Huntelaar'i almis. Ahmed Kutucu'yu bize gonderseler keske.
Yorum
-
Baker çok başka sahiplenmiş takımı. Stili gereği metrekaresinde oynuyor fakat adam çıktı takımın şirazesi kaydı. Ben bu Baker'i Berat'ın keseceğine ihtimal vermiyorum. Çok acayip bir sahiplenişi var adamın tüm defansı her hareketine karışarak motive ederek oyunda​ tutuyor.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaç yılındayız ya bi dk takvime bakayım.Yahsi Bati 51:28
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaker çok başka sahiplenmiş takımı. Stili gereği metrekaresinde oynuyor fakat adam çıktı takımın şirazesi kaydı. Ben bu Baker'i Berat'ın keseceğine ihtimal vermiyorum. Çok acayip bir sahiplenişi var adamın tüm defansı her hareketine karışarak motive ederek oyunda​ tutuyor.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
Yorum
-
hep 10 numara diyoruz ama ekuban var. ben de isterim iyi bir 10 numaramız olsun ama ekuban yedek kalmaz bu kadroda. sağ kanat da oynayamaz sürekli ortada çünkü. sağ açık sorunumuz var yani.
bence 10 numaradan ziyade sağ kanat için iyi bir isim düşünülmeli.
forvet+ortasaha+sağ kanatYaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..
Yorum
-
İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSchalke Klaas-Jan Huntelaar'i almis. Ahmed Kutucu'yu bize gonderseler keske.
Yorum
-
Aslında takımdaki oyuncuların birçoğu fena olmayan oyuncular ama o kadar dengesiz ve sıfır kadro mühendisliğiyle kurulmuş ki her futbolcunun sırtına olağanüstü yükler binmiş. Djaniny fena oyuncu değil ama biz adamdan Sörloth performansı bekliyoruz kötü olduğu zaman değişemiyoruz alternatifi yok belki 2-3 maç kenara çekebilirsen oyuncu kendini toparlayacak ama yok.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehep 10 numara diyoruz ama ekuban var. ben de isterim iyi bir 10 numaramız olsun ama ekuban yedek kalmaz bu kadroda. sağ kanat da oynayamaz sürekli ortada çünkü. sağ açık sorunumuz var yani.
forvet+ortasaha+sağ kanat2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugünkü gibi oynasın formayı kimse alamaz ondan. Ama şut atması lazım arada kaleye.
Flavio oynasın isterken adam ısrarla Baker'i savunmanın önüne çekti. Nweakame yokluğunda bile Diabate'ye şans vermedi. Çok iyi hoca. Geçen hafta Antalya rezil mağara futbolu ile moral bozukluğumuz olmuştu ama kadromuz bu. İki ileri bir geri. Süper kupayı inşallah alır.Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
Dozer Cemil'e sevgilerle.
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaker çok başka sahiplenmiş takımı. Stili gereği metrekaresinde oynuyor fakat adam çıktı takımın şirazesi kaydı. Ben bu Baker'i Berat'ın keseceğine ihtimal vermiyorum. Çok acayip bir sahiplenişi var adamın tüm defansı her hareketine karışarak motive ederek oyunda​ tutuyor.( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Aksu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehep 10 numara diyoruz ama ekuban var. ben de isterim iyi bir 10 numaramız olsun ama ekuban yedek kalmaz bu kadroda. sağ kanat da oynayamaz sürekli ortada çünkü. sağ açık sorunumuz var yani.
forvet+ortasaha+sağ kanat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum