Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @special one Bu konuşma benim de aklıma geldi hocam bu transferden sonra. Enes'i beğenmediğim potansiyel görmediğim için öyle abartmıştım ama Sarloth yerine şahsen tabi ki Enes'i tercih ederdim. Keşke alınsaydı da Enes alınsaydı dedim. Hugo da gitsin diye defalarca yazdım burada. Ona bile pişmanım şimdi. Hiç beğenmediğim Rodallega şimdi gözümde Huguito oldu, gitmeseydi diyorum
    Takılıyorum alınmıyorsun dimi

İstikrarlı yorumların,seni takipteyim beğenerek okuyorum
    İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    @special one

Sen Enes Unal'a takmissin kafayi hocam [emoji5]
    Enes Unal'i, su forumda benim kadar izlemis insan yoktur..
    Bursa altyapisinda oynarken, 12-13 yasinda cocukken bile maclarini izledim ben onun.
    Bu Enes Unal'in babasinin eski Bursaspor futbolcusu, menajerinin Batur Altiparmak gibi Avrupa pazarina hakim bir adam oldugunu da biliyorsundur.

Enes Unal ile Sarlocht kac yaslarinda, hangi kosullarda Ingiltere'ye transfer yapmislar, hic baktiniz mi ?
    17 yasinda bir potansiyel oldugunu dusunerek City almis bu adami ( o vakitler senede en az bu sekilde 10 topcu aliyordu)

Ee ne olmus.
    Saga sola surekli kiraya vermis.
    Sonra Avrupa'nin bos takimlarinda hala futbolunu surduruyor.

Sorlecht'i izlemedim, ne cikar bilmiyorum ama direk Premier lig oyuncusu olarak alinmis ve sure almis.

Ki Enes ile bu adami karsilastirmayi senden beklemezdim.

Ayni kategoride degiller.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Uğur ben Enes e takmadım kafayı ama sen çok takılmışsın

Kaçak dövüşüyorsun ikisi de aynı kategorideler

Premier ligde 500 dk yı mı baz alıyorsun

Enes Ünal da la Liga da 3500 dk aldı

İkiside

Hollanda ve Belçika görmüş oyuncular...Türkiye de 3.Aynı lig olacak

İki benzer oyuncu ikiside aynı liglerde oynadı

Tam isabet karşılaştırma kaçma bence

....

Bu arada Sörloth 15 gol atamıyorsa bizde futbolu bıraksın zaten.
    “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
    HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bana sorarsan o adam zaten hızlı değil.Oyun zekası,tekniği,dribbling becerisi,fizik gücü,orta ve şut kalitesi iyi olduğu için takıma müthiş katkı sağlıyor.Rodrigues gibi muhteşem deparlar atabilen hızlı bir oyuncu olsa yaşlandıkça performansı düşer dicem ama adam zaten yürüyerek 10 gol 10 asist yapıyor yani 37 yaşına gelse bile katkı sağlar

Söylemek istediğim şey şu.Bu adamın takımda kalmasıyla bize sağlayacağı katkı,satışından gelecek 7-8 milyon eurodan çok daha önemlidir ancak yukarıda da dediğim gibi yüksek maaş önerirlerse çinliler ve arapların teklifini kolay kolay reddedemez.
      Ben hic bir futbolcunun 2 3 yildan fazla katki verdigini hatirlamiyorum.
      Colman, yattara.
      Hatta jaja bizden gittikden sonra fiyasko, kalsa ayni verimi gosteremezdi.
      Futbolcularimiza genelde kariyerinin zirvesini gordugunde teklif geliyor.
      O performansida buyuk ihtimalle tekrarliyamiyorlar.

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sosa, malouda, bosingwa, constant, kucka, marcelinho, Cardozo, mbia, zokora gibi kariyeri düşüşte olan yıldız oyunculara bir süre para gömdük. Hiç bir oyuncudan o yüksek maliyetin karşılığını alamadık.

Şimdi potansiyeli olan, henüz patlamayı yapmamış gibi oyuncuları aldık. Avdijaj, Sorloth, ivanildi gibi oyuncular misal. Onlar başarıya aç ve saha içinde inşallah ellerinden geleni yapacaklar.

Böyle bir transfer politikası bizim için çok daha uygun. Suudi Arabistan takımı gibi yaşlı yıldızlara paraları dağıtan kulüp olarak tanınmak mi istiyorsunuz? Yoksa genç yıldız yetiştiren kulüp olarak mı?

Sorloth yıllığı biraz fazla olmuş, 1-1,2m arası en uygunu olurdu. Ama Sturridge yerine onu alarak başkan nasıl bir takım kurmak istediğini ve nasıl bir imaj yaratmak istediğini ispatlamış.

Çokta iyi yapmış.

Gesendet von meinem CLT-L29 mit Tapatalk
        Peki bu oyuncular istenilen verimi veremezse,bir yıl sonra elinde omurgan yaşlı oyuncularla başbaşa kalacaksın,sonra yüksel ihitmal Abdülkadir ve Uğurcan gitmek isteyecek ve tutamayacaksın,çünkü elini sallayan gidiyor Yusuf Yazıcı gibi,aldığın paralarla çarçur etmiş olacaksın ve alt yapıdan çıkmasından hiç bir emeğin olmadığı halde Trabzonspor'un sermayesin peşkeş çeken başkan olarak tarihe geçeceksin.

Geçen yıl aldıkları adamların Wakayeame dışında istediğimizi veren olmadı.Bu sezon Rodegella gidince yerine daha iyisi hazırdı,bu kadar riske girmek için ekonomik olarak durumun iyi olacak.
        FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Lig için kadro sayısı kısıtlaması var mı 32 kişi mi maksimum bildiriliyor?
          28 oyuncu bilidiriliyor

ama

alt yapıdan yani u21 liginden de sezon içinde a takıma oyuncu çıkarmak serbest

sezon içi ana a takım kadrosu 23 kişi olur.

sakatlık cezalı formsuzluk durumlarına göre B takımdan takviye yapılır

kısa ve orta vadede kadro mühendisliği 23+23 şeklinde planlanır genelde
          TEKKEBALL

Yorum

• ivanildo fernandes bu adamı sadece kiraladık mı

opsiyoın koymadılar mı adam edecez eller alacak ne anladık o işten

Yorum

• İlk olarak Ahmet Taşçı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lig için kadro sayısı kısıtlaması var mı 32 kişi mi maksimum bildiriliyor?
              28 kişi bildiliyor ancak altyapında oynama uygunluğu olanlar buna dahil değil. misal elimizdeki muhammet ve transfer ettiğimiz salih u19da oynayabildiği için bu kontenjana giriyor.
              En son danger00 tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 17:48.
              3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• 3 kaliteli nokta atışı yapıp 4 tane de kulübe için transfer yeterliydi. 15 futbolcu alıp 2 si tutunca vay be mi diyeceğiz anlamadım
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• eee şimdi kadromuzun son halini ne oldu?

Yalnız geçen sene bir maç bile olsa 442 oynadığımızı düşünenler yazmasın...

Klasik her maç 6-8-10 orta saha dizilimli 451 oynadığımızı bilenlerden kadro bilgisi gelirse memnun olurum...

Mesela, stoperler kim olacaktır?

Mikel 6 mı olacak Sosa 8 mi Parmak 10 mu? 10 kim? Eku mu çekilecek geri... Yeni transferlerden biri mi Ömür mü?

Forveti gördük sağda Ömür ile devam mı? Sarı mı monte olacak Avdijaj mı?

Yorum

• 15 Mio güncel maaş yükümüz ( Yusuf'un gidişi ve norveçlinin gelişi dahil )

17 Mio net maaş yükü bizi geçen seneye göre sıfır noktasına götürüyor. Yani 1.8 1.9 gibi bir para kaldı.
                    Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                    Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• 2 stoper
                      1 ön libero
                      Rodellega nın önüne nokta santrafor.

4 adam ile şampiyonluğun en güçlü adayı olacak iken karman çorman bir duruma düştük..

Ne alınan stoperler ne de alınan hücum oyuncusu kağıt üzerinde ikna etmiyor..

Şu Yusuf olayı netleştikten sonra bireysel yeteneği olan komple bir forvet oyuncusu almaz isek bu sene ızdırap şeklinde geçebilir.

Ama Fernandes Sörlöth Yusuf potansiyeli olan çocuklar ve önümüze çok farklı bir şey de çıkabilir.

En iyisi sabırla beklemek yoksa iş hesap kitap işinden çıktı ve devamlı kafa bulandırıyor.

Yorum

• İlk olarak 97 Tellioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sarloth ne ispatlamış ? Halil'in ümit milli performansı bile yeter. Sarloth Hollanda 1.liginde 3 gol atarken Halil de 2.liginde 10 küsür atıyordu. Bu mu aradaki sınıf farkı ? Benim izlediğim Halil potansiyel bir yıldızdır. Sarloth ise boyu ve fiziği olan sıradan bir genç.

Gösterdiği performans ile EPL'ye transfer olmakla Hollanda ikinci liginde oynamak aynı şey mi?!
                        Rica ederim susun lütfen. Saçmalıyorsunuz. Evet, Halil iyi futbolcu. Ben de çok beğeniyorum.
                        Ama şu kıyaslama akıllara zarar bir kıyaslamadır. Halil'in gideceği çok yol var. Yapmayın lütfen.

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ivanildo fernandes bu adamı sadece kiraladık mı

opsiyoın koymadılar mı adam edecez eller alacak ne anladık o işten
                          Günü kurtarıyorlar,şampiyonluk için oynayacağın bir sezonun altına giremediler,Yusuf'u da biz şampiyonluğa oynamayacağız mesajı için sattılar.Olan Trabzonspor'a oluyor.
                          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• alexander başkan çok övdü bakalım

bu işler belli olmuyor birde genç bunlar kısa zamanda level atlayabiliyor

nwakame geçen sene bu topçu değil niye almışlar diyordum başlarda adam yaptığı iş ortada

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben hic bir futbolcunun 2 3 yildan fazla katki verdigini hatirlamiyorum.
                              Colman, yattara.
                              Hatta jaja bizden gittikden sonra fiyasko, kalsa ayni verimi gosteremezdi.
                              Futbolcularimiza genelde kariyerinin zirvesini gordugunde teklif geliyor.
                              O performansida buyuk ihtimalle tekrarliyamiyorlar.
                              Wakanın sadece oyun zekası ve fizik gücü bu arkadaşları ikiye katlar.Wakanın profesyonellik ve disiplin açısından da Colman,Yattara ve Jajadan kat kat daha iyi olduğunu düşüyorum.Bana sorarsan Waka bu fikrini direkt değiştirebilecek bir oyuncu ama takımda kalacağını sanmıyorum.Hazırlık maçlarında yine neler yapacağını gösterdi zaten

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                28 kişi bildiliyor ancak altyapında oynama uygunluğu olanlar buna dahil değil. misal elimizdeki muhammet ve transfer ettiğimiz salih u19da oynayabildiği için bu kontenjana giriyor.
                                Desenize yine bir çok genç kadroya girmeden kiralık falan takılacak, İnşallah alt yapıdan geçen yıldan farklı en az iki kişi bırakırlar, yoksa alt yapıdaki adamlara bundan sonra zor sözleşme imzalatırız.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X