Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Opsiyon bu yılı değil bir sonraki yılı şart koşuyor
    Bir sonraki sezon tüm maçların yarısında ilk 11 başlarsa 6 milyona alır diyorsun
    Yâr için ağyâr ile merdane cenk etsem gerek
    İt gibi murdar rakib ölmezse yâr elden gider

Yorum

• Pl den bu yaşta poransiyeli olan bir futbolcu aliyorsunuz adamin sizi tercih etmesi icin en etkili silahiniz para olacak tabi 300 500 bine alinacagini mi disunuyordunuz ?
      30 33 yasinda bir adama bel baglanilacagina paranin boyle genclere harcanmasi taraftariyim.

Tamam forvet bitirici tecrubeli akilli adam isidir ama bazen risk almalisiniz, bu cocukta biseyler var 15 gol atsa toplam 25 gole katki verse yeterli. Pl gecmisi oldugu icin 15 20 ye satarsin.
      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
      Бургундия синий
      61

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadece 1 sene geçmiş hocam. Opsiyonun zorunlu olması mı zorunuza gidiyor. İlk sene oynattın baktın verim yok. Gerisin geri gönder. Sözleşme detaylarında vardır belki opsiyondan vazgeçme kiralık aradan vazgeçme maddesi.
        İnşallah başarılı olur. Bari maaşı biraz düşük olsaydı.

Yorum

• Bayadir takip ediliyormuş yönetime helal olsun sessiz sedasız yuruttuler. Eminim bir forvet daha alınacaktır. Yusuf giderse Berkay Özcan transferide olsun isterim

Yorum

• İlk olarak AyhanPe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu adam 23 yasinda..Basarili olursa alkislanacak yönetim..Bunuda zamanla görecegiz..Yillik maasi fazla olmus..Zorunlu opsiyon daha fazla sarta baglansaymis keske..

Iyi bir bitirici forvet de sart..Bakalim neler olacak önümüzdeki hafta..
            Hocam adam 20 maç oynasa 6 m € bonservis ödeyeceğiz. İyi de Crystal zaten daha ucuza bırakır bu adamı bize. Sözleşmesiz tonla adam vardı. 23 yaşında kariyeri bomboş bir arkadaşla 1.5 m € yıllık ücretten sözleşme imzalamak mantıklı değil. Neyse ki Ekuban var. Bu adam oynayamaz. Umarım kiralık sözleşmesini fesh etme hakkımız vardır.
            #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aa bir de o maçlara seneye çıkarsa mı zorunlu satın almaymış? O zaman bu şu demek bu sezon tutarsa zaten seneye de oynar satın alırız, tutmazsa zaten zor şans bulur, almak zorunda kalmayız. 9 milyon bonservis verdikleri adam için fena bir anlaşma değil bizim açımızdan.
              Tutmamış oyuncuya 2. Yılında 1.5 milyon Euro maaş vermek durumunda kalma ihtimali var.
              #Dik oyna

Yorum

• Bu transferin en güzel tarafı adamın genç olması ve boyuna göre hızlı bir oyuncu olması. Yani iyi bir performans sağlarsa altıya almak karlı bile olabilir. Ama ben yine de zannetmiyorum. Bu yönetim bir verip on alma niyetinde olan bir yönetim. Altı verip altmış alamayacağına göre bu arkadaşın ilk on bir için alınmadığını düşünmek hata olmaz sanırım
                OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• Hani Sturridge verecek para yoktu adam Hollanda'da bile 10 golü geçememiş bu ne kardeşim Sevr antlaşması daha hafif bundan.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• basımıza ne geldıyse ya tutarsa ya olursa ya oyleyse ya boyleyse yuzunden geldı klupte para yokken bu rıske gırılmez bıldıgın panık transferı gecınız masal anlatmasın kımse adama ıngıleterede aldıgı paranın 2 katını verıyorsun ıngıletere gıbı gelen gıdene para sacan bır lıgde bıle adamın aldıgı ucret bellıyken kazık ustune kazık yemıssın tekrar soyluyorum 20 gole katkı verse bıle su ekonomık sartlarda rısk alıncak bır transfer asla degıl bu paralara cok buyuk elestırılır haklı olarak yonetım sezon oncesı transfer soylemlerıne bakın bırde sımdıkı ne degıstıde oralardan buralara geldık..ıho muho aynısını yapıyordu onlar hıc degılse karıyerı varın arkasına sıgınıp sıvıyorlardı tutmayınca e bu adamda o da yok neyın paraları bu opsıyon falan yuzde 50 ne yahu elbetde oynar yuzde 50 oyle olmasa yedekde oturacaka dama 1.5 mılyon avro vermekde ayrı garabet..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak chopper61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Taraftar performans bekler.Bu her yerde böyledir.Yaşı başı ne bu çocuğun?.Gözümüzün önünde sosa ile duran top kavgasına girdi.Dışarı çıkarken trip attı.Çok berbat oynadığı maçlar oldu ayrıca..Şişmiş egosunu ve Yusuf yazıcısporluları da alıp gitsin şimdi..
                      taraftar performans bekler, futbolcu da saygı bekler, kariyer, maddi kazanç bekler vs. tataftar beklentisi karşılaşmayınca küfreder ıslıklar, futbolcu da transfer olur, gider.

Yorum

• İlk olarak laudrupp61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bunun 15 gol atacağını düşünenler var, adam kariyerinde 15 golü yok

8 lik san marino maçında bile sıfır gol sıfır asist, top ayağına bile değimemiş şakamısınız siz?
                        kariyerinde 42 gol 23 asisti var lig takimlarinda, oynadigi 134 dakikada bir skora katki gostermis ki bu maclarin belli bir bolumunde kanat oynamis. Soylediginiz sey yanlis, dogrusunu bulmak oldukca kolayken neden boyle iddiali bicimde dile getirdiginizi anlamiyorum.

Yorum

• İlk olarak Bilal Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bayadir takip ediliyormuş yönetime helal olsun sessiz sedasız yuruttuler. Eminim bir forvet daha alınacaktır. Yusuf giderse Berkay Özcan transferide olsun isterim
                          bu maaştan sonra başka forvet hayal

Yorum

• Sörloth 2 yıl kiralık olması doğru
                            Yıllık ücretin ingilterede 0.67M€ iken bizde 1.5 olması çok yanlış
                            Opsiyonun 2 sene sonra 6M€ olması tutarsa mükemmel bir icraat, tutmazsa 3,75M€ bir zarar edilecek.
                            Yönetim bu kontrattan anlaşıldığı üzre Sörloth için gelecek vaat ettiğini düşünüyor ki bu topa girdi. İki ucu keskin bıçak tutarsa 6M € birşey değil. Zaten şuanki değeri o civarda.
                            Ben yönetimin yerinde olsam uzun boylu pivot santrafor kiralayacak olsam. Ya Adolfo Gaich'i ya da Jonas Windi Kiralardım. Bu elemanın sadece Danimarkada parlamış olması Dame Doyeu aklıma getiriyor

Yorum

• Suk,Yatabare,Waris,Janko,Ramil bu foruma kalsa bunların hepsi 15-20 gol arası atıyordu. O yüzden onları pek takmayın her gelene 15-20 gol yazıyolar
                              Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak laudrupp61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bunun 15 gol atacağını düşünenler var, adam kariyerinde 15 golü yok

8 lik san marino maçında bile sıfır gol sıfır asist, top ayağına bile değimemiş şakamısınız siz?
                                23 yasinda 20-21 yasindayken 15 gol atmis.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X