İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBildigimiz Gaitan mı? Akiyordu eskiden. Son durumu nedir?"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Yusuf'un gidişine üzülmek çok normal
Ben bu sene gitmiş olmasına
Lille kulübünün bizim Halil İbrahim Dervişoğlu işinde 200B eurolardan 1.5M lara kadar çıkan Sparta olayındaki gibi bir saçmalık olmadan ince ince planladığı fiyatlara satın almayı başarmış olmasına
Transferde cash para yerine saçma sapan Edgar vs sonradan pay gibi realitesi olmayan anlaşmaları ekletmiş olma ihtimaline vs de üzüldüm
Her ne kadar bu sene gidilmeyecek bir sene olsa da kazandırdığı paraya vs bakınca ben Yusuf'a kızamıyorum. Yönetime de kızamıyorum. Hayırlı olsun
Bundan sonra Yusuf'suz Trabzonsporda Behlül'e yer açılacaktır (Hazırlık kampında en çok beğendiğim gençti), Parmak ve Mikel aynı anda oynayabilecektir... Yusuf da bizden bir sene önce şampiyonlar liginde oynayacaktır...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
yusufun gidişiyle, sturridge veya bir başka isim daha muhakkak alınır ve 433 oynarız.
elde 10 numaralı sisteme uygun bir isim yok ve hep 2 forvet alınacak denmesi de 433 ü işaret ediyor.
nwakame/avdijaj----alexander/sturridge/eku----sturridge/ömür/sarı
---sosa/parmak/canbaz----mikel/onazi/doğan----ömür/parmak---
Yorum
-
İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi 10 numara ihtiyacı doğduğu da aşikar
Gerçek bir 10 numara..."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Şu an tek ihtiyaç forvet beyler 10 numaraya gerek yok aslında. 3lü orta saha oynarız. Zaten Yusuf da daha çok öyle oynuyordu. Hiç dert etmeyin orayı, yönetim bu gelen parayla herhalde kaliteli forvet alır.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle10 numaraya gerek yok. zaten sosa var.
Yorum
-
Yahu bırakın çocuk gitmek istiyorsa gitsin , bu kulüpten kimler gitmedi ki Yusuf’ta gidebilir gayet normal üstelik çocuk Tarihimizin en yüksek bedelli satışını yapıyor parada kazandırıyor daha ne olsun. Yolu açık olsun kardeşimizin hakkında hayırlısı.Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Yorum
-
Öncelikle resmi aciklamayi beklemek gerekir..Borcumuzun 10 da 1 ini kazanmis olacagiz..Bu dar bogazda vazgecemeyecigimiz bir para..Yönetimden ses cikmadigina göre gece yapilan aciklamanin yönetimin onayi ile yapildigi ihtimalini artiriyor..keske sürec daha dogru ve seffaf yönetilseydi..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum