Enes bana gore City'nin ekmegini yiyor hala.
Avrupa'da hala bu futboluyla kaliyorsa, zamaninda yaptigi City transferi bunun sebebi.
Bu Sarloth cok iyi topcu demek degil tabi ancak karsilastirma yersiz bana gore.
Misal kotuyu cagiralim.
Sarloth bizde basarisiz oldu ve Ingiltere'ye geri dondu diyelim.
O da, tipki Enes Unal gibi Avrupa takimlarini gezebilir.
Cunku cvsine genc yasta Premier lige transfer yapmis yetenekli bir futbolcu diye yazdirdi birkez.
Iste bu basarisizlik durumu olur ve Sarloth bizde tutunamazsa, o zaman kiyaslarim Enes Unal ile.
Suan degil.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnşallah Sörloth bizde 15-20 gol atıp kendini kanıtlayıp 15 milyon Euro gibi bir rakama transfer yaparsa
O zaman Enes ÜNAL ın seviyesine ulaşmış demektir.
“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
son hamle edgar lee + mevlüt erdinç olursa tadından yenmez
acayip bir geniş kadro mühendisliği.
+ forvette 3 farklı tarzda oyuncular.ekuban sörlot erdinç farklı tiplemeler.duruma göre değerlendirilir.
ayrıca yabancı sayısından dolayı yerli ve tecrübeli forvete yönelmek gerekiyor.bu isimde hali hazırda mevlüt erdinç tir.süper ligde formunu bulmuş durumda ayrıca
25e giden Cenk kaç gol atabilmiş üstelik şampiyonlar liginden tecrübesi vardı, bu çocuk daha çok yardımcı forvet gibi duruyor ama bu teknik ile Burak Yılmaz'dan daha iyi bir oyuncuya dönüşebilir süre alması gerekiyor
Kaliteli skorer bir 10 numara alırsak bence iş yapar bu takım. Misal Fener'in aldığı eleman Max Kruse .
Ekuban + Avidijaj + Yusuf Sarı + Parmak : 10 gol
Belki Transfer sezonunun sonuna doğru 2 tane de fırsat transferi düşürebiliriz. Benim anlamadığım madem Sorloth alacaksın bi lokma daha erken al. Ne tatava yapıyorsun.
Sorloth bence iyi bir takım oyuncusu izlenimi veriyor. Ayağı da düzgün ancak geç kalınmış bir transfer. Çok çok geç.
Bundan daha iyisini yapacak bir takım var Eğer jaja gibi skorer bir oyuncu bulursak. Sorloth bence o zaman güzel iş yapabilir ve sürekli gezen bir dörtlü oyuncu grubumuz olur. Tabi ki oyun içindeki dinamikliği Jaja'dan fazla olmalı.
İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi
Yorum