bu işler belli olmuyor birde genç bunlar kısa zamanda level atlayabiliyor
nwakame geçen sene bu topçu değil niye almışlar diyordum başlarda adam yaptığı iş ortada
Diyordun ama Waka gelmeden önce 17 gol 12 asist gibi mükemmel bir istatistik yapmıştı bunu da unutmamak lazım.Hollanda da 30 gol atan Vincent Jansen Fenerde 10 gol bile atamadı.Sorlotun Belçika ve Hollanda macerasında bile gol sayıları yetersiz.Yanlış anlamayın Sorlotun sadece verilerine bakarak söylüyorum yoksa oyuncuyu hiç tanımıyorum belki de takım kalitesi ve uyumuyla ilgili sorunları vardı belki de biz de patlama yapacaktır bilemiyorum
Uğur ben Enes e takmadım kafayı ama sen çok takılmışsın
Kaçak dövüşüyorsun ikisi de aynı kategorideler
Premier ligde 500 dk yı mı baz alıyorsun
Enes Ünal da la Liga da 3500 dk aldı
İkiside
Hollanda ve Belçika görmüş oyuncular...Türkiye de 3.Aynı lig olacak
İki benzer oyuncu ikiside aynı liglerde oynadı
Tam isabet karşılaştırma kaçma bence
....
Bu arada Sörloth 15 gol atamıyorsa bizde futbolu bıraksın zaten.
Enes bana gore City'nin ekmegini yiyor hala.
Avrupa'da hala bu futboluyla kaliyorsa, zamaninda yaptigi City transferi bunun sebebi.
Bu Sarloth cok iyi topcu demek degil tabi ancak karsilastirma yersiz bana gore.
Misal kotuyu cagiralim.
Sarloth bizde basarisiz oldu ve Ingiltere'ye geri dondu diyelim.
O da, tipki Enes Unal gibi Avrupa takimlarini gezebilir.
Cunku cvsine genc yasta Premier lige transfer yapmis yetenekli bir futbolcu diye yazdirdi birkez.
Iste bu basarisizlik durumu olur ve Sarloth bizde tutunamazsa, o zaman kiyaslarim Enes Unal ile.
Suan degil.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 17:56.
Yusuf'u satıyorsun,kariyeri soru işareti olan bir futbolcuya 6 milyon E para yatırıyorsun,1,5 milyon E yıllık veriyorsun,kulübü bu zihniyet mi kurtaracakmış.
Yok senin zihniyetin kurtaracak [emoji23][emoji23][emoji23]
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trabzonspor’da sampiyonluk için G.Saray’la oynuyoruz. Yenersek sampiyon olacagiz. Yendik ve aksam eglenmeye gittik. Saat on mu ne. Kalecimiz Senol masadan kalkti. “Senol nereye diye bagirdik?” “Yatmam lazim.” dedi. Senol her zaman disiplinli biriydi. [ALİ KEMAL DENİZCİ]
Günü kurtarıyorlar,şampiyonluk için oynayacağın bir sezonun altına giremediler,Yusuf'u da biz şampiyonluğa oynamayacağız mesajı için sattılar.Olan Trabzonspor'a oluyor.
yusuf kafasına koymuş gitmeyi olsa faydadan çok zarar verirdi takıma
keşke bir sene vefa etseydi şu takıma uefa maçlarında oynasa 25 üzeri satardık seneye
kalmadı
artık dönelim kadromuza
6 var 8 var 10 numara ya ömür veya parmak oynar kannımca
Kariyeri çıkışta olmayan adama bu kadar yatırım yapacağına elindeki forveti tut,en azından ne yapacağını biliyorsun.Bu saatten sonra taraftarın alt yapıdan çıkan çocuklara bakış açısı ve tahhammülü nasıl olacak tahmin et.
Trabzonspor'a büyük darbe vuruldu.
Sistemi değişti başkan, Lille bir bak kaç tane yaşlı kaç tane genç var. Bu oyuncuların kariyerleri duraklama döneminde daha 23, illaki çıkacaktır. Çıkmasa bile epl görmüş adamdan zarar etmezsin. Ayrıca 6m direk çıkarıp vermiyoruz çok akıllıca bir iş.
Halen rotayeka diyebiliyorsunuz gerçekten ya, tamam bir forvet daha alınmazsa yaşlı kurt forvet kısmı eksik olacak ama daha erken.
Başkanı ve büyükleri dinlemeyen bir altyapı var hepsi genç ve daha istanbul görmemiş avrupa da avrupa diye tutturmuş gidiyor, burada efsane olabilecek tek adam var benim gözümde a. parmak buradan daha kıymetli bir yere gitmek isteyeceğini sanmıyorum.
günümüz tüketim kültüründe futbolda uzun vadede plan en fazla 5 yıldır.
transfermarkt a bakın. avrupada da benzerdir.5 yıl önceki kadrodan ilk 11 de 1-2 oyuncu ancak kalabiliyor bugüne takımlarda
haliyle 3 yıl oyuncu sürekli oynayıp takımda kalmışsa orta vadeli plan gerçekleşmiş demektir.
süper lig takımlarına bakın.bu değişim 1 yada 1,5 yıldır (devre arası buçuk kısmı).her yıl acayip bir sirkülasyon oluyor.buda doğru değil.ama 10 yıl gibi uzun projelerde hayaldir günümüzde.uzun vadeli proje 5 yıldır abi.
Enes de tek forvet oynayabilecek fizik ve sertlik yok.Bunu teknik yeterlilikten(bitiricilik,top kontrolü vb.) bağımsız olarak söylüyorum.Milli maçlarda zaten bunu görmüştük.Savunma arasında genellikle kayboluyor.Cenk gibi savunmayla boğuştuğuna hiç şahit olmadım.Enesten olsa olsa yardımcı forvet olur.Kendisinden geçmişte önemli beklentiler vardı ama beklenilen patlamayı hala yapabilmiş değil.Gelse niye geldi demem sonuçta elimizde süperstarlar falan yok
günümüz tüketim kültüründe futbolda uzun vadede plan en fazla 5 yıldır.
transfermarkt a bakın. avrupada da benzerdir.5 yıl önceki kadrodan ilk 11 de 1-2 oyuncu ancak kalabiliyor bugüne takımlarda
haliyle 3 yıl oyuncu sürekli oynayıp takımda kalmışsa orta vadeli plan gerçekleşmiş demektir.
süper lig takımlarına bakın.bu değişim 1 yada 1,5 yıldır (devre arası buçuk kısmı).her yıl acayip bir sirkülasyon oluyor.buda doğru değil.ama 10 yıl gibi uzun projelerde hayaldir günümüzde.uzun vadeli proje 5 yıldır abi.
başkanın takdir ettiğim yanı bu proje kapsamında sözleşmelerin genelde 2+1 yıl yapılmasıdır.yani orta vadeli bir planlama.eğer tercihlerde hata yapıldığında oyuncunun gitmesi için 5 yıl beklemek zorunda değilsin.alper potuk gidiyor mu?2022 de bitiyormuş sözleşmesi.
Yok senin zihniyetin kurtaracak [emoji23][emoji23][emoji23]
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benim karşı olduğum şey belli,Ahmet Ağaoğlu kulübü kurtaryorum diye geldi,borç 400 milyon artmış,Burak,Kucka ve Olcay bedevaya gitti,üzerine para ödeyeceğiz,Amiri ve Toure zarar,fesih ödüyorsun.
İnsanların gözlerinin içine baka baka yalan söylüyor,siyasiler borcu yapılandırıyor,siyasiler sponsor buluyor,hiç bir futbolcuaya borcumuz yok ama bir sezon 3 iyi transferle şampiyonluk yarışı içinde olacak takımı acabalara mahkum ediyorsun.
Niye çünkü biz şampiyonluk sözü vermedik diyorlar,ekonomiyi de kurtaramadılar,alt yapıdan gelen çocuğu ikna edecek zeka seviyesi yok,ben yapamaz mıyım bu kadar başkanlığı?
Sistemi değişti başkan, Lille bir bak kaç tane yaşlı kaç tane genç var. Bu oyuncuların kariyerleri duraklama döneminde daha 23, illaki çıkacaktır. Çıkmasa bile epl görmüş adamdan zarar etmezsin. Ayrıca 6m direk çıkarıp vermiyoruz çok akıllıca bir iş.
Halen rotayeka diyebiliyorsunuz gerçekten ya, tamam bir forvet daha alınmazsa yaşlı kurt forvet kısmı eksik olacak ama daha erken.
Başkanı ve büyükleri dinlemeyen bir altyapı var hepsi genç ve daha istanbul görmemiş avrupa da avrupa diye tutturmuş gidiyor, burada efsane olabilecek tek adam var benim gözümde a. parmak buradan daha kıymetli bir yere gitmek isteyeceğini sanmıyorum.
Bir yıl sonra kadro daha yaşlı olacak,ana iskelet taşıyıcı yapı iki yıl sonra iş yapamaz hale gelirse gençler de yok olur.
Bu yıl şampiyonluk yarışı içine girmeye gözü kesmeyen,bu kadar iddiasız bir yapı Trabzonspor'u Gençlerbirliği,Bursa yapar.
En son fanatikdevri tarafından düzenlendi; 04.08.2019, 18:00.
Diyordun ama Waka gelmeden önce 17 gol 12 asist gibi mükemmel bir istatistik yapmıştı bunu da unutmamak lazım.Hollanda da 30 gol atan Vincent Jansen Fenerde 10 gol bile atamadı.Sorlotun Belçika ve Hollanda macerasında bile gol sayıları yetersiz.Yanlış anlamayın Sorlotun sadece verilerine bakarak söylüyorum yoksa oyuncuyu hiç tanımıyorum belki de takım kalitesi ve uyumuyla ilgili sorunları vardı belki de biz de patlama yapacaktır bilemiyorum
bize forvet olarak ayağına geleni atan olsa eyvallah iyidir ama
skor üreten topçu çok onun için defansın dengesini bozacak hareketli bir adam gerek diyorum bize
pas alışverişi iyi kanat forvet tarzı
şu maliyeti yüksek diye almadığımiz topçu iyi olurdu
Başıma bir şey gelmeyecekse , Enes Ünal bu takımın santraforu olursa çok çok başarılı olabilir diyorum. Son zamanlarda izlediniz mi bilmiyorum futbolcu her an patlama yapabilecek düzeye geldi. Fizik olarak kendisini çok geliştirmiş. Gerçi hala Valladolid'de istesek de alabileceğimizi sanmıyorum. Futbolcu da ülkeye dönmeme konusunda ısrarcı.
Yorum