Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Baris 6 numara istiyor hoca diyor, sonra Mehmet Topal diyor.
    Bakin %99 degil, %100 yalan soylemis bu herif.
    Ben hocanin Mikel varken, Dogan'dan memnunken 6 filan istedigine gram inanmiyorum.

Mehmet Topal hala takim bulamadi dimi ?
    Onun menajerinden para alip, Pr'ini yapmiyorsa bende hic birsey bilmiyorum.

Baris cok tehlikeli bir adam olmus.
    Menajerlerle beraber transfer doneminde is tutup, yuzde mi aliyor nedir ?
    Yusuf olayinda Gucci buna saglam para vermistir, arastirmak lazim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Mehmet Topal gün itibari ile vasat takımlarda oynar

PR yapması nafile.

TS'nin potansiyelli oyuncuların haklarını vizyon sahibi menajerlere vermek lazım

Elif Elmas 8 değil de 16'a gitti ise bunda menajerin katkısı %50'dir.

Elif Elmas'ın menajeri Gardi: "Elif'i Liverpool ve Real Madrid de istedi

Oyuncuları Ahmet Cebeci'nin elinden kurtarmak lazım

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yusuf'un gidişiyle 11'e bir transfer daha yapılacağını düşünüyorum.
      karar vermek lazım; 10 numara mı alacağız yusuf'un yerine, ömür'ü ortaya çekip sağ forvet mi alacağız veya ekuban/sörloth'u sağa atıp santrafor mu alacağız
      eldeki kadroya göre ekuban'ın sağ kanat oynadığı 4-3-3 en mantıklısı gibi duruyor.
      eldeki kadrodan önemli ölçüde verim alacağımız sistem yine 4-3-3. özellikle yusuf sarı, avdijaj, canbaz hatta ömür ve parmak için dahi 3lü orta saha cazip. ancak bu çocuklara (ömür ve parmak'ı kenarda tutuyorum) şimdiden bu kadar sorumluluk vermek doğru mu bilemiyorum.
      hocanın geçen seneki düzeni devam ettirmeyi arzulaması da çok normal bir istek olur ayrıca.
      çok acayip bir şekilde 11'e santrafor veya 10 numara değil de 6 numara arıyoruz galiba. çok saçma olur.

Yorum

• İlk olarak cubido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan satmıyorum diyerek konuyu kapatsaydı ne olacaktı? Kale önünde topu dışarı mı atacaktı? Antremanlarda arıza mı çıkartacaktı?
        Komplo teorisi kuruyorum çünkü ipler yönetimin elindeydi Yusuf'un değil.
        3 yıl daha sözleşmesi olan bir oyuncudan bahsediyoruz.
        Novak ya da Nwakaeme gitmek istiyorum diye tuttursayönetimin eli kolu bağlı dersin, birinin sözleşmesi bitiyor birinin serbest kalma bedeli var.
        Geçen yıl Okay'da yaşandı bu durum o zaman kimse yönetime yüklenmedi.
        Tutarsızlık var arkadaşlar. Bu nedenle her söylenene inanmıyorum.
        Aklı başka yerde olan adama söz işlemez..iyi ki gitti ben sevindim..Kendi isteği zaten..bize de para lazım..
        Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Soyadı yeter izlemeye gerek yok
          O kadar kötümü yoksa yönetimmi istemez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• İlk olarak kayseriliyiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Açikcasi gitmesi sorun degil ben ilk duydugumda, Lille taraftari arkadasimla gelirse beraber maçlarina gideriz diyorduk, niyetim oydu açikcasi 5 buçuk saat yol olmasina rahmen benim eve.
            Ama beklemezdim bunu çok yanlis yapti, abi diyenlere de kötü örnek oldu.
            Beni asil korkutan bu çocuklarimizin sampiyonlugumuza inanmamis olmalari, bu daha vahim bir durum, eger Trabzonspor'da yetisen bir çocuk buna inanmiyorsa biz çoktan ölmüsüz.
            Agaoglu'nun bügün ki konusmasida beni çok kötü etti, bir baskan bir baba gibi davraniyorsa oyuncularina, belli nir saygiyi hayli hayli hakediyordur.
            Planlar no97'ye göre ayapilmis belli, yeri dolar diyen hayal görüyor, malesef bizans basini ve taraftarinin gitmesi gerek gelisemez algisina uydu no97. Nerde görülmüs bizim iyiligimizi düsündükleri istanbul basininin.
            Rakip kulüpler bayram ediyor su an.
            Tabi artik milli takimin banko oyuncusu, Trabzonsporu satan kahraman ilan ediliyor istanbul'da.
            No97 bu sezon ki sampiyonlugumuzu satmistir bunu kimseyle tartismam, ne demek istedigimi lig devam ederken daha iyi anlarsiniz.

Envoyé de mon Redmi Note 7 en utilisant Tapatalk
            Yusuf son 5-6 hafta hariç bu sezon top oynamadı. İlk yarıda hele rezaletti. Yusuf'un gitmesinin nedeni bence 1. Kendine güvenmemesi 2. Yönetimin en başından ipleri sıkı tutmaması. Her yönetimin acemiliği bu kulübü kafadan 10 milyon zarara sokuyor.

6 numara istiyorsa hoca herhalde Ağaoğlu söz aldı 12 kişi sahaya çıkacaz böyle bir lüks yok.

Sorloth'un yerine içimizi ferahlatacak bir isim lâzımdı. Oldu olmadı diye uğraştırmayacak. Yani geçen yılki başarının anlamlanması için bu sene lazım gelen oydu. 15 transfer yaptık. Geçen seneden daha iyi miyiz? Bence değiliz. Bence hala forvet arkası ve santrafor eksiğimiz var. Ekuban satılıp Sorloth alınsa anlardım. Hem Ekuban hem Sorloth ikisi de soru işareti oldu biraz olmadı. Epey olmadı.
            İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
            İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
            Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Abdülkadir parmak diye bir oyuncumuz var..şuan alt yapımızdan çıkan en olmuş futbolcu.Teknik var,şut var,fizik bu sene iyi gördüm.Bu sene onun senesi bence..Ömür ise en potansiyel adam..harika bir yetenek. bakalım bu sene ne kadar üzerine koyacak..yusufun gitmesi bence bunlara daha çok yarayacak..
              Ali yazar Veli bozar

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geçen sezon gs forvetsiz şampiyon oldu
                Forvet görevini hakemler gördü. VAR da çoğu maçlarda yedek soyundu. Bundan iyi forvet hattı mı olur.

Yorum

• Yedin bitirdin bizi Daniel Andre St..............
                  Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beşiktaş ilk 4 e mümkün değil giremez.
                    Bu sene buyuklere karşı içeride dışarıda mümkün değil galibiyet alsın.
                    Deplasmanlari da çok sıkıntılı geçecek.

Sadece Vodafone park stadında albilecekleri küçük takım galibiyetleri olur.

Şu anda en sıkıntılı takım büyükler içinde.
                    Bjk nin kendisinin bile böyle bir beklentisi yok zaten abi. Adamlar ikinci feda dönemini yaşıyor. Geçen seneki bjk olsa şimdiye dünyanın parasını bayılıp yapardı transferleri. Akıllandılar ve küçülmeye gidiyorlar. Bence ilk 2de biz vs gs olacağı kesin gibi. Geri kalanı ne olur hiçbir fikrim yok. Çünkü alttaki takımların ne yapacağı soru işareti. Sırf onlar belirsiz diye yaşlı başakşehir takım olamamış fb ve kadro olarak çokça eksik olan gelecekte ancak sistem takımı olabilecek bjk nin diğerlerinden üstte olacağının bence garantisi yok
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak MacqAli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      O kadar kötümü yoksa yönetimmi istemez.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                      İyi anlamda yazdım şota genleri varsa yeterli
                      Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                      Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Ekuban'a haksızlık ediliyor. En az 15 golü var bu sezon. Ve çok daha fazlasını yapma potansiyeli var.

Yorum

• We get the inside story on the proposed Romelu Lukaku-Paulo Dybala swap deal as we talk to Italian football journalist Fabrizio Romano (02:30). He also discusse

63:50'ye getirin,, azcik Sturridge ve bizden bahsediyorlar...

Diyorlar ki, istikrarli sekilde süre almiyor, sakatlik geçmisinden dolayi kimse yanasmiyor kendisine, yoksa müthis bir golcü, RobbieFowler ile birlikte en iyi bitiricilerden... bitiriciligini sanki abarttilar ama Yetenegi tartisilmaz dediler
                          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sertlik derken kastedilen kazmalıksa evet bizde kazma oyuncu yok. Dünyanın en sert liginde 10 sene oynamış Obi Mikel var.
                            Belki de Hoca Hürriyet Gücer sertligi ariyor
                            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak arda.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              6 numara almak şu an için lüks. Madem paramız var sol bek alarm verirken oraya kullanalım. Mikel ve Doğan'a güvenmiyor da, sol bek yedeği gençlere güveniyor mu yani.
                              Lüks değil aptallık

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                https://www.spreaker.com/user/skyspo...kaku-swap-deal

63:50'ye getirin,, azcik Sturridge ve bizden bahsediyorlar...

Diyorlar ki, istikrarli sekilde süre almiyor, sakatlik geçmisinden dolayi kimse yanasmiyor kendisine, yoksa müthis bir golcü, RobbieFowler ile birlikte en iyi bitiricilerden... bitiriciligini sanki abarttilar ama Yetenegi tartisilmaz dediler
                                Doğru demişler. Müthiş bitirici. Kaç gündür bizi bitirdi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X