Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 14 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• SK Dynamo Ceske Budejovice 2 - 2 Sparta Prague
    „Choose a lazy person to do a hard job.
    Because a lazy person will find an easy way to do it.“
    BILL GATES

Yorum

• maçta en çok doğanı beğendim.. batuhan artaslandan sonra çok iyi bir rotasyon oyuncusu olur..

sağ bek serkan asan pırpır hareketli birisi ama frikik atılırken barajda eğilmesi tam dayaklık hareket.. stoper ahmet baha fiziği ile ilerde olabilir.. ama diğer oyuncular çok tırt geldi bana..
      Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
      bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ekuban ileride tek oynasın sezonu 7 golle kapatır
        ekubanın 2500+ dakikası süper ligde en az 15 gol yazar

top saklamasıda cabası
        TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak dennis1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Herkese hayırlı akşamlar renktaşlar.Uzun zamandır foruma giremiyordum.Aldığım kesin ve güzel bilgileri sizinle paylaşma ihtiyacı duydum.Yarın sponsor açıklanıyor.Sponsorla birlikte çok şaşıracağımız sürprizler var.
          Sturridge kesin oldu.Yüzde yüz bilgidir.Beni heyecanlandıran diğer bir vakaa ise yanında bşaşıracağımız yok artık diyeceğimiz bir isim.Sponsor tanıtımıyla açıklayacaklar.
          Trust the Dennis!

Yorum

• cafer, kerem, behlül, serkanı çok beğendim. bence serkan ve kerem diğerlerine göre daha önde. cafer de biraz daha cesur olsa sorumluluk alsa yeteneklerini gösterir.

Yorum

• Forvet= SIFIR.
              Ekubanla sezona başlamak kumarbazlığın hangi seviyesi?

Yorum

• ekubandan bir halt olmaz şimdilik bu sezonda öyle çok şey beklemeyin

teofilo değil yani teofiloda yetenek vardı bu çocukta çok yetenek yok yaramaz at çöp şimdilik öyle

forvet lazım oğlu lazım buna güvenirsek ayvalara geliriz

gerçekler acıdır Trabzonsporun gol sorunu olmayabilir ama golcü sorunu var

ayrıca üç hazırlık maçında hepsinde berabere kaldık

boktan bir durum

golcü olmaması artı stoperlerin dandik olması başk abi rşey değil

bazı arkadaşlar hayal kuruyor yok efendim ekuban 15 golü var ekuban 15 gol atana kadar sen kritik puan kaybeder durursun bekle ki ekuban atsın
                En son erenslash tarafından düzenlendi; 29.07.2019, 21:06.
                "Annuit cœptis"

Yorum

• özel fitness antrenörleri özel aşçılar gerekiyor fizik gelişim için

her oyuncunun kendine özgü fiziksel yapısı vardır.

teknik kapasitesi yüksek oyunculara farklı metodlar uygulanır.

fizik konusu uzmanlık ister.sanırım kulüpte bununla ilgili yeterli birimler yok
                  TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    maçta en çok doğanı beğendim.. batuhan artaslandan sonra çok iyi bir rotasyon oyuncusu olur..

sağ bek serkan asan pırpır hareketli birisi ama frikik atılırken barajda eğilmesi tam dayaklık hareket.. stoper ahmet baha fiziği ile ilerde olabilir.. ama diğer oyuncular çok tırt geldi bana..
                    gencecik çocuklara tırt diyecek kadar gaddar olmayın. 18 19 yaslarinda bu çocuklar ellerinden geldiği kadar mücadele ediyor. kariyerleri için dönüm noktasındalar.

Yorum

• İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ekubanın 2500+ dakikası süper ligde en az 15 gol yazar

top saklamasıda cabası
                      Rakipler haksız attıkları gollere karşılık fairplay nâmına kaleyi açarsa neden olmasın.

Yorum

• Barış yine üfürmüş...
                        8. Kuşatma

Yorum

• futbolculara protein tozu envai çeşit vitaminli yiyecekler versinler gelişirler.
                          hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Baris Yurduseven bence forvetin alindigini biliyor ama söylememek icin cok kivraniyor
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Doğan'ın ilk yapması gereken kafayı kazıtıp sakalları uzatması...Ön libero dediğin psikopat olur
                              Ağasarlı_61

Yorum

• forvet zaten alacaklar hatta iki tane alırlarsa şaşırmam
                                "Annuit cœptis"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X