SK Dynamo Ceske Budejovice 2 - 2 Sparta Prague
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 14 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
maçta en çok doğanı beğendim.. batuhan artaslandan sonra çok iyi bir rotasyon oyuncusu olur..
sağ bek serkan asan pırpır hareketli birisi ama frikik atılırken barajda eğilmesi tam dayaklık hareket.. stoper ahmet baha fiziği ile ilerde olabilir.. ama diğer oyuncular çok tırt geldi bana..Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
Yorum
-
İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkuban ileride tek oynasın sezonu 7 golle kapatır
top saklamasıda cabasıTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak dennis1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkese hayırlı akşamlar renktaşlar.Uzun zamandır foruma giremiyordum.Aldığım kesin ve güzel bilgileri sizinle paylaşma ihtiyacı duydum.Yarın sponsor açıklanıyor.Sponsorla birlikte çok şaşıracağımız sürprizler var.
Sturridge kesin oldu.Yüzde yüz bilgidir.Beni heyecanlandıran diğer bir vakaa ise yanında bşaşıracağımız yok artık diyeceğimiz bir isim.Sponsor tanıtımıyla açıklayacaklar.
Yorum
-
ekubandan bir halt olmaz şimdilik bu sezonda öyle çok şey beklemeyin
teofilo değil yani teofiloda yetenek vardı bu çocukta çok yetenek yok yaramaz at çöp şimdilik öyle
forvet lazım oğlu lazım buna güvenirsek ayvalara geliriz
gerçekler acıdır Trabzonsporun gol sorunu olmayabilir ama golcü sorunu var
ayrıca üç hazırlık maçında hepsinde berabere kaldık
boktan bir durum
golcü olmaması artı stoperlerin dandik olması başk abi rşey değil
bazı arkadaşlar hayal kuruyor yok efendim ekuban 15 golü var ekuban 15 gol atana kadar sen kritik puan kaybeder durursun bekle ki ekuban atsınEn son erenslash tarafından düzenlendi; 29.07.2019, 21:06."Annuit cœptis"
Yorum
-
özel fitness antrenörleri özel aşçılar gerekiyor fizik gelişim için
her oyuncunun kendine özgü fiziksel yapısı vardır.
teknik kapasitesi yüksek oyunculara farklı metodlar uygulanır.
fizik konusu uzmanlık ister.sanırım kulüpte bununla ilgili yeterli birimler yokTEKKEBALL
Yorum
-
İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçta en çok doğanı beğendim.. batuhan artaslandan sonra çok iyi bir rotasyon oyuncusu olur..
sağ bek serkan asan pırpır hareketli birisi ama frikik atılırken barajda eğilmesi tam dayaklık hareket.. stoper ahmet baha fiziği ile ilerde olabilir.. ama diğer oyuncular çok tırt geldi bana..
Yorum
-
İlk olarak jairzinho tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleekubanın 2500+ dakikası süper ligde en az 15 gol yazar
top saklamasıda cabası
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum