faruk sol kanatta kecelidende iyi celalettindende
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
valla acikcasi benim tek umidim bu sezon icin, (sonucta bir ihtimaldir elbette, Allah'tan umut kesmeyecegim ve dua edecegim) ama genclerden birileri cikis yapar ve bunu sezona yayarsa ki, bundan daha mucizevi olan, Ziyan Dogan'in bu gencleri oynatmasi olur !!! belki bir ihtimal birseyler olur bu sene....İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRiquelme nin donunu alamaz bizim yönetim alt yapıdan adam çıkmaz aldıkları adam 5 para etmez nereye gidiyoruz ey ehali........
o yuzden ben vazgectim transfer yalanlarini dinlemekten yonetimin, dediler de iste transferi kapattik diye...
sonuna kadar gencleri destekliyecegim ta ki biri cikip da giydigi formaya yakisir bir basari yakalayana kadar...
ergin, eyup kadri, emre, yusuf, selim....
utandirmayin be bizi gencler, o formayi giymek herkese o yasta nasip olmaz,
ve hatta tayfun, tolga, serkan, erdinc, umut, ferhat ve digerleri bile aslinda genc sayilir... gelistirin kendinizi biraz daha...There are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
-
İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
ergin, eyup kadri, emre, yusuf, selim....
utandirmayin be bizi gencler, o formayi giymek herkese o yasta nasip olmaz,
bunun farkına varsalar yetecek de.. neyse dertlendim gene..
başlat > programlar > winamp > ebru gündeş - seni sevmeyen ölsün....Hadi eyvallah..
Yorum
-
altan 3'nden de iyiydi almadılar amaİlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefaruk sol kanatta kecelidende iyi celalettindende
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
katılıyorum.başkan transferi kapattıklarını söylemişti.İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekapatin su basligi ya bosuna msj yaziliyor buraya bosana yoruyorsunuz kendinizi..''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
sol açık olmasına rağmen oyun kuruyoİlk olarak Tıger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealtanın yaşı kaç hiç haberiniz var mı? 30 yaşında adamın neresi iyi biri izah etsin
derinlemesine paslar atıyo
uzun toplarda etkili
türkiye de çizgiye inip isabetli orta açan kaç sol kanat oyuncusu var ?Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
transferi kapatmışız kardeşimİlk olarak Tıger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi alalım var mı bir gelişme transferi ile ilgili bariTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Edelim efendim. Hoca'nın aldırttığı ve aldırtmak istediği oyuncuların yaş ortalamasına bir bakın izahlık bir şey kalmaz ortada.İlk olarak Tıger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30 yaşında adamın neresi iyi biri izah etsin.
Yorum
-
lazarova bile razıyım artık yürüyerek keçeliden iyi oynar vallaİlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEdelim efendim. Hoca'nın aldırttığı ve aldırtmak istediği oyuncuların yaş ortalamasına bir bakın izahlık bir şey kalmaz ortada.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Hayrettin hastanelik oldu!
F.Bahçe - Sivasspıor karşılaşmasının 66. dakikasında Fenerbahçeli futbolcu Önder ile çarpışarak sakatlanan ve oyun dışında kalan Sivassporlu Hayrettin, hastanelik oldu.Aldığı darbe sonrası dizinde esneme olmasından kuşkulanılan Hayrettin, maç sonunda MR'ı çekilmek üzere hastaneye götürüldü.
25.08.2007
Kaynak : AA
Allahtır sivas maçında neler yapmıştı.Kendi düşen ağlamaz.....Aşk sadece bordomaviymiş
)-: Yarim sende varmidur oy benum gibi sevdaluk :-)
Yorum
-
Gaziantep besiktas macina bakayim dedim, Antep Ugur Yildirim'i almis... cok sasirdim ama helal olsun antep yonetimine... bence cok buyuk bir transfer... Bizimkilere de bir kere daha yaziklar olsun....There are 10 kinds of people
Those who understand binary and
Those who don’t
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum