Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• faruk sol kanatta kecelidende iyi celalettindende
    katılıyorum
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak erkutaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Riquelme nin donunu alamaz bizim yönetim alt yapıdan adam çıkmaz aldıkları adam 5 para etmez nereye gidiyoruz ey ehali........
      valla acikcasi benim tek umidim bu sezon icin, (sonucta bir ihtimaldir elbette, Allah'tan umut kesmeyecegim ve dua edecegim) ama genclerden birileri cikis yapar ve bunu sezona yayarsa ki, bundan daha mucizevi olan, Ziyan Dogan'in bu gencleri oynatmasi olur !!! belki bir ihtimal birseyler olur bu sene....

o yuzden ben vazgectim transfer yalanlarini dinlemekten yonetimin, dediler de iste transferi kapattik diye...

sonuna kadar gencleri destekliyecegim ta ki biri cikip da giydigi formaya yakisir bir basari yakalayana kadar...

ergin, eyup kadri, emre, yusuf, selim....
      utandirmayin be bizi gencler, o formayi giymek herkese o yasta nasip olmaz,

ve hatta tayfun, tolga, serkan, erdinc, umut, ferhat ve digerleri bile aslinda genc sayilir... gelistirin kendinizi biraz daha...
      There are 10 kinds of people
      Those who understand binary and
      Those who don’t

Yorum

• İlk olarak selimag tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ergin, eyup kadri, emre, yusuf, selim....
        utandirmayin be bizi gencler, o formayi giymek herkese o yasta nasip olmaz,

bunun farkına varsalar yetecek de.. neyse dertlendim gene..

başlat > programlar > winamp > ebru gündeş - seni sevmeyen ölsün....
        Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          faruk sol kanatta kecelidende iyi celalettindende
          altan 3'nden de iyiydi almadılar ama
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• altanın yaşı kaç hiç haberiniz var mı? 30 yaşında adamın neresi iyi biri izah etsin

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kapatin su basligi ya bosuna msj yaziliyor buraya bosana yoruyorsunuz kendinizi..
              katılıyorum.başkan transferi kapattıklarını söylemişti.
              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Tıger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                altanın yaşı kaç hiç haberiniz var mı? 30 yaşında adamın neresi iyi biri izah etsin
                sol açık olmasına rağmen oyun kuruyo
                derinlemesine paslar atıyo
                uzun toplarda etkili
                türkiye de çizgiye inip isabetli orta açan kaç sol kanat oyuncusu var ?
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• sol açık olmasına rağmen oyun kuruyo
                  derinlemesine paslar atıyo
                  uzun toplarda etkili
                  türkiye de çizgiye inip isabetli orta açan kaç sol kanat oyuncusu var ?
                  İyi alalım var mı bir gelişme transferi ile ilgili bari

Yorum

İyi alalım var mı bir gelişme transferi ile ilgili bari
                    transferi kapatmışız kardeşim
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• transferi kapatmışız kardeşim
                      rize maçından sonra sonrasını bekle hele altan konusunda

Yorum

30 yaşında adamın neresi iyi biri izah etsin.
                        Edelim efendim. Hoca'nın aldırttığı ve aldırtmak istediği oyuncuların yaş ortalamasına bir bakın izahlık bir şey kalmaz ortada.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Edelim efendim. Hoca'nın aldırttığı ve aldırtmak istediği oyuncuların yaş ortalamasına bir bakın izahlık bir şey kalmaz ortada.
                          lazarova bile razıyım artık yürüyerek keçeliden iyi oynar valla
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• Edelim efendim. Hoca'nın aldırttığı ve aldırtmak istediği oyuncuların yaş ortalamasına bir bakın izahlık bir şey kalmaz ortada.
                            dogrusunuz Ziyanın adli raporluk biri oldugunu unutmuştum

Yorum

• Hayrettin hastanelik oldu!

F.Bahçe - Sivasspıor karşılaşmasının 66. dakikasında Fenerbahçeli futbolcu Önder ile çarpışarak sakatlanan ve oyun dışında kalan Sivassporlu Hayrettin, hastanelik oldu.Aldığı darbe sonrası dizinde esneme olmasından kuşkulanılan Hayrettin, maç sonunda MR'ı çekilmek üzere hastaneye götürüldü.
                              25.08.2007
                              Kaynak : AA

Allahtır sivas maçında neler yapmıştı.Kendi düşen ağlamaz.....
                              Aşk sadece bordomaviymiş

)-: Yarim sende varmidur oy benum gibi sevdaluk :-)

Yorum

• Gaziantep besiktas macina bakayim dedim, Antep Ugur Yildirim'i almis... cok sasirdim ama helal olsun antep yonetimine... bence cok buyuk bir transfer... Bizimkilere de bir kere daha yaziklar olsun....
                                There are 10 kinds of people
                                Those who understand binary and
                                Those who don’t

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X