Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Nuri Albayrak dun dememismiydi Fatihle her konuda anlastik diye simdi ne olmus anlamis degilim Fatihin fenere gitmesi ilk basta kendi bitirir bakalim fener camiasi kendisine ne kadar sahip cikacak 2 mac gol atamasin bakalim burdaki kralligi bulabilecekmi acaba.Madem gitmek istiyodun gecen sene gitseydin.En kral topcu Hamiymis hakkatten adam kraldi kimseyede gitmedi shalke04 gibi takima gitti dondugu yer yine yuvasi oldu once biz boyle adamlara sahip cikmaliyiz

Yorum

• fatihi fener formasının içinde görmek adamı kahreder be

Yorum

• la inanmayın yaa

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Nuri Albayrak dun dememismiydi Fatihle her konuda anlastik diye simdi ne olmus anlamis degilim Fatihin fenere gitmesi ilk basta kendi bitirir bakalim fener camiasi kendisine ne kadar sahip cikacak 2 mac gol atamasin bakalim burdaki kralligi bulabilecekmi acaba.Madem gitmek istiyodun gecen sene gitseydin.En kral topcu Hamiymis hakkatten adam kraldi kimseyede gitmedi shalke04 gibi takima gitti dondugu yer yine yuvasi oldu once biz boyle adamlara sahip cikmaliyiz
          Hami'yi çok severim ama gs'ye gitmemesinden ve Shalke04'den Trabzonspor'a dönmesinden duyduğu pişmanlığı herzaman ifade eder
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hami'yi çok severim ama gs'ye gitmemesinden ve Shalke04'den Trabzonspor'a dönmesinden duyduğu pişmanlığı herzaman ifade eder
            Adama kimse sahip cikmadiki takimda kovuldu resmen yerine gelen adamlarda ondan iyi degildi bence bundan dolayi bir kirginligi var

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              saçma sapan yazılar yazmayın .... elbetteki fatih bizi tercih ederdi ama paramız yok ....başkanımız yok ..daha kötüsü gerçekten niyetimiz yok ...fatih bu kulübe mevcut başkandan katbe kat daha fazla para ve prestij katmıştır.... neden gittiğini yada gitmek istedğini hepimiz biliyoruz yani umarım biliyoruzdur ...KENDİSİNE SAHİP ÇIKILMADIĞI İÇİN ..........
              Katılıyorum sana aynen ve bir eklentide yapmak istiyorum Fatih Tekke huzursuz olduğundan dolayı Trabzonspor da alamadığından dolayı mecbur kalaraktan fenerbahçe nin teklifini kabul eder diye düşünüyorum ama önünde seçenekler olsa asla ve asla fenerbahçeyi seçmezdi..
              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben hami abiyi iyi tanırım bunları söylemesinin nedeni onun değerini bilmediğimiz için bir jubile maçı bile yapmadığımız içindir ve bu bir sitemdir.
                Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Öncelikle Selamünaleküm herkese!
                  Yeni üye oldum ve önce bu basligi sectim bence Fatih giderse Trabzon halki onu bir daha affetmez.
                  Ben Fatih Tekkeyi hep Trabzonsporlu olarakbiliyordum demekki yanlis düsünmüsüm hayat bu iste kim dogru kim kalles...

Yorum

• fatih Trabzonspor için herşey idi. Ama fenerbahçe için hiçbirşey. Ayrıca para için gidiyorsa fenere gitmesi de normaldir. ziyanın takımında ziyan olmaktansa istanbulda olmayı tercih etmiş olabilir. bakarsınız 2 sene sonra geri döner.
                    TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                    Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• benim görüşüm bize öncelikli 1.Kaleci 2.Sol Kanat 3.Orta Saha oyun kurucu olmak üzere 3 adam lazım. Olmazsa olmaz...
                      TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                      Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• Yahu Allah aşkına 2 internet sitesi yorum yazmış 1 tane tv kanalı söyledi diye Fatih fenerde mi oldu?Resmi açıklama var mı resmi açıklama?

Gündem ne güzelde değişiyor değil mi?

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Katılıyorum sana aynen ve bir eklentide yapmak istiyorum Fatih Tekke huzursuz olduğundan dolayı Trabzonspor da alamadığından dolayı mecbur kalaraktan fenerbahçe nin teklifini kabul eder diye düşünüyorum ama önünde seçenekler olsa asla ve asla fenerbahçeyi seçmezdi..
                          Trabzonspordan gitmek istiyorum diyen kendisiydi burda hak vermiyorum ama Fatih Fenere giderse istedigi icin gitmistir kimse kendini kandirmasin Nuri Albayrakta o kadar is adamisin Aralikta kongre var bas parayi al Fatihi.Taraftari oylamakla olmaz bu isler hani transfer vardi hepsi yalandi sivas macinda gundemde tamamen degisti nasilolsa

Yorum

• sultan son golünü de bizim için attı artık sultanı tahtından indirme zamanı gelmişdir artık eski videolarını izleyeceğimiz bir fatih sultan tekke yok
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fatih Trabzonspor için herşey idi. Ama fenerbahçe için hiçbirşey. Ayrıca para için gidiyorsa fenere gitmesi de normaldir. ziyanın takımında ziyan olmaktansa istanbulda olmayı tercih etmiş olabilir. bakarsınız 2 sene sonra geri döner.
                              Abi ziya ziya diyoruzda zico ziyadan daha mi iyi Fatih bunu ne olursa olsun yapmamali

Yorum

• Fatih, aylardır gitmek istediğini her fırsatta söylüyordu. sahip çıkmaktan kasıt nedir anlamadım, ne yapılması gerekiyordu. 1 sene sonra serbest kalacaktı, şimdi zenit'ten fenere giden adam bizden beş para kazandırmadan gidecekti..

fatih gitmek istemeyip, yönetim "ya fatih kusura bakma şartlar böyle seni satmak zorundayız dese" o zaman yönetim burda suçlu olurdu. benim düşüncem böyle.tabi perde arkasında bilmediğimiz başka olaylar, konuşmalar varsa o ayrı...

fatih alelade bir oyuncu değil. hemen hemen Trabzon'la özdeşleşmiş biri..giderse kendine yazık edecek.

ne Trabzon camiası onu sahiplenir ileride ne fener. arada kalır. boş boş gezer. (bkz. ogün, abdullah, k. orhan vs.)
                                En son ozcan_asanoglu tarafından düzenlendi; 16.08.2007, 15:14.
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X