Nuri Albayrak dun dememismiydi Fatihle her konuda anlastik diye simdi ne olmus anlamis degilim Fatihin fenere gitmesi ilk basta kendi bitirir bakalim fener camiasi kendisine ne kadar sahip cikacak 2 mac gol atamasin bakalim burdaki kralligi bulabilecekmi acaba.Madem gitmek istiyodun gecen sene gitseydin.En kral topcu Hamiymis hakkatten adam kraldi kimseyede gitmedi shalke04 gibi takima gitti dondugu yer yine yuvasi oldu once biz boyle adamlara sahip cikmaliyiz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hami'yi çok severim ama gs'ye gitmemesinden ve Shalke04'den Trabzonspor'a dönmesinden duyduğu pişmanlığı herzaman ifade ederİlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNuri Albayrak dun dememismiydi Fatihle her konuda anlastik diye simdi ne olmus anlamis degilim Fatihin fenere gitmesi ilk basta kendi bitirir bakalim fener camiasi kendisine ne kadar sahip cikacak 2 mac gol atamasin bakalim burdaki kralligi bulabilecekmi acaba.Madem gitmek istiyodun gecen sene gitseydin.En kral topcu Hamiymis hakkatten adam kraldi kimseyede gitmedi shalke04 gibi takima gitti dondugu yer yine yuvasi oldu once biz boyle adamlara sahip cikmaliyizTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Adama kimse sahip cikmadiki takimda kovuldu resmen yerine gelen adamlarda ondan iyi degildi bence bundan dolayi bir kirginligi varİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami'yi çok severim ama gs'ye gitmemesinden ve Shalke04'den Trabzonspor'a dönmesinden duyduğu pişmanlığı herzaman ifade eder
Yorum
-
Katılıyorum sana aynen ve bir eklentide yapmak istiyorum Fatih Tekke huzursuz olduğundan dolayı Trabzonspor da alamadığından dolayı mecbur kalaraktan fenerbahçe nin teklifini kabul eder diye düşünüyorum ama önünde seçenekler olsa asla ve asla fenerbahçeyi seçmezdi..İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesaçma sapan yazılar yazmayın .... elbetteki fatih bizi tercih ederdi ama paramız yok ....başkanımız yok ..daha kötüsü gerçekten niyetimiz yok ...fatih bu kulübe mevcut başkandan katbe kat daha fazla para ve prestij katmıştır.... neden gittiğini yada gitmek istedğini hepimiz biliyoruz yani umarım biliyoruzdur ...KENDİSİNE SAHİP ÇIKILMADIĞI İÇİN ............TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
ben hami abiyi iyi tanırım bunları söylemesinin nedeni onun değerini bilmediğimiz için bir jubile maçı bile yapmadığımız içindir ve bu bir sitemdir.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami'yi çok severim ama gs'ye gitmemesinden ve Shalke04'den Trabzonspor'a dönmesinden duyduğu pişmanlığı herzaman ifade ederHayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
fatih Trabzonspor için herşey idi. Ama fenerbahçe için hiçbirşey. Ayrıca para için gidiyorsa fenere gitmesi de normaldir. ziyanın takımında ziyan olmaktansa istanbulda olmayı tercih etmiş olabilir. bakarsınız 2 sene sonra geri döner.TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
Ahmet FıraTSerdar BAHAR
Yorum
-
Trabzonspordan gitmek istiyorum diyen kendisiydi burda hak vermiyorum ama Fatih Fenere giderse istedigi icin gitmistir kimse kendini kandirmasin Nuri Albayrakta o kadar is adamisin Aralikta kongre var bas parayi al Fatihi.Taraftari oylamakla olmaz bu isler hani transfer vardi hepsi yalandi sivas macinda gundemde tamamen degisti nasilolsaİlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKatılıyorum sana aynen ve bir eklentide yapmak istiyorum Fatih Tekke huzursuz olduğundan dolayı Trabzonspor da alamadığından dolayı mecbur kalaraktan fenerbahçe nin teklifini kabul eder diye düşünüyorum ama önünde seçenekler olsa asla ve asla fenerbahçeyi seçmezdi..
Yorum
-
Abi ziya ziya diyoruzda zico ziyadan daha mi iyi Fatih bunu ne olursa olsun yapmamaliİlk olarak afsbahar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih Trabzonspor için herşey idi. Ama fenerbahçe için hiçbirşey. Ayrıca para için gidiyorsa fenere gitmesi de normaldir. ziyanın takımında ziyan olmaktansa istanbulda olmayı tercih etmiş olabilir. bakarsınız 2 sene sonra geri döner.
Yorum
-
Fatih, aylardır gitmek istediğini her fırsatta söylüyordu. sahip çıkmaktan kasıt nedir anlamadım, ne yapılması gerekiyordu. 1 sene sonra serbest kalacaktı, şimdi zenit'ten fenere giden adam bizden beş para kazandırmadan gidecekti..
fatih gitmek istemeyip, yönetim "ya fatih kusura bakma şartlar böyle seni satmak zorundayız dese" o zaman yönetim burda suçlu olurdu. benim düşüncem böyle.tabi perde arkasında bilmediğimiz başka olaylar, konuşmalar varsa o ayrı...
fatih alelade bir oyuncu değil. hemen hemen Trabzon'la özdeşleşmiş biri..giderse kendine yazık edecek.
ne Trabzon camiası onu sahiplenir ileride ne fener. arada kalır. boş boş gezer. (bkz. ogün, abdullah, k. orhan vs.)En son ozcan_asanoglu tarafından düzenlendi; 16.08.2007, 15:14.Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum