transfer dönemi ne zaman kapanacak?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
31. Agustos diye biliyorum...İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer dönemi ne zaman kapanacak?*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Bundan sonra azda bir süre kaldı sivas maçınında yankıları devam ediyo yapacakları işi söylüyorum orhan ak alınır transfer kapatılır oda mecburi transfer yaptık diyecekler ya......TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
Bu gidişle transfer yaptığımız gün kapanır.İlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer dönemi ne zaman kapanacak?
Ayıp ya herkes transferini transfer döneminden aylar önce ayarlar, bizimkiler yine son güne kaldılar. Rezillik!Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
abi sen son gün olsa dahi Transfer yapacagimizi saniyorsun ? :-)İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu gidişle transfer yaptığımız gün kapanır.
Ayıp ya herkes transferini transfer döneminden aylar önce ayarlar, bizimkiler yine son güne kaldılar. Rezillik!
ben Umudumu yitirmek üzereyim...
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
bizim için haziranda bittiİlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületransfer dönemi ne zaman kapanacak?
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Aslında bu saatden önce ya da sonra bu yönetimin yaptığı transferlerden herhangi bi zaman diliminde hayır gelmediğini de söyleyebilirizİlk olarak BarışDemirer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu saatten sonra yapılacak transferden pek hayır gelmez gibi
(İstisnalar kaideyi bozmuyordu) Sonuç olarak son dk mon dk ben inanıyorum transfer yapacaklarına
Ama transferlerden sonra da böyle sırıtır mıyız bilemiyorum 
Adı geçen Santiago Silvanın 3 golü
;
Şilili Humberto Suazoya benziyor hem fizik hem de stil olarak(3 görüntüsüyle stilini de anladım bu arada
)
Travel
Çok takım değiştirmiş evet ist. leride iyi değil Sadece bilgi Ya tutarsa?
Bizdeki en büyük sorunlardan biri de bu futbol zekası işte saçmalamayan topçu istiyoruz
En son champions tarafından düzenlendi; 22.08.2007, 11:37.
Yorum
-
Silva her sene takım değiştirmiş buraya uyum sağlayabilmesi biraz zor gibime geliyor
Videolarına bakarsak futbol zekası üst seviyedeEn son Travelair tarafından düzenlendi; 22.08.2007, 11:27.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bi Yattara sakatlandı ileriye dönük bir Ceyhun bir de Gökdeniz kaldı elimizde. Savunarak gol atamayız. Çok iyi bir sol açık muhakkak almamız lazım. Yalnız öyle Ziya'n DOĞAN'ın dediğin gibi forvet arkası solu değil ciddi ciddi sol açık lazım.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Trabzon'da Sorun Bitmiyor
22 Ağustos 2007 12:03
Yattara ve Ersen Martin'in sakatlanması Trabzon'u zorunlu transfer yapmaya zorladı.
Reklam
Trabzon'da Sorun Bitmiyor
OFTAŞ maçında sakatlanan Ersen Martin'in 1,5 ve Yattara'nın ise bir ay sahalardan uzak kalacak olması yönetimi zorunlu transfer yapmaya zorluyor.
Yönetim, Danimarka'nın Aalborg takımının İsveç'li gol kralı Rada Prica ile yeniden temasa geçecek. Ayrıca Arjanti'nin Gimnasia La Plata takımında oynayan Uruguay'lı golcüsü Santiago Silva ile menajerler aracılığıyla bir ön görüşme yapılıyor.
ya bunlar bizle alay mi ediyor Allah askina bir yapiyoruz yapmiyoruz simdi ise sorunlu oldu ya kardesim yönetimi yapamiyorsaniz defolun gidin sonra size istifa dedin mi agliyorsunuz siz Trabzon tarihin en yüzkarasi siniz 1 transferi de beceremiyorsunuz ya dogru 4 tane kazma bedaavaya aldiginizi saymiyorum onlar futblcu olarak kandiramassiniz bizi. Ziyanizi alip artik bizde kurtulalim sizde. Sizin yüzünüzden 2 senedir is yerinde benile alay ediyorlar bay sayin Albayrak sizin beceriksizliginiz yüzünden. Ben onlara gereken cevapini veriyorum ama siz bize gereken cevapi hala veremiyorsunuz ne yazik ki.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
buyrun transferin iç yüzü
» Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi / Moderatörü Tarafindan Düzenlenmistir.
» Mesajin forum kurallarina uygun olmadigi tespit edilmistir (Genel Kurallar)
» Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajlari düzenleme ve silme hakkina sahiplerdir.
» Foruma üye olan herkes Forum Kurallarini kabul etmis sayilir.
» Gerekli durumlarda itirazlariniz için: uyelik@bordomavi.net
************************************************** *******En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 22.08.2007, 12:38.
Yorum
-
Musampa'yı affedelimİlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi Yattara sakatlandı ileriye dönük bir Ceyhun bir de Gökdeniz kaldı elimizde. Savunarak gol atamayız. Çok iyi bir sol açık muhakkak almamız lazım. Yalnız öyle Ziya'n DOĞAN'ın dediğin gibi forvet arkası solu değil ciddi ciddi sol açık lazım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum