keçelinyo varken sol kanadı ne yapacan....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
bi olay bukadar güzel özetlenirİlk olarak cyberentalpi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtik Bu Fatih meselesi beni sıkmaya basladi.
1-Fatih Ts den buyuk degildir.
2- Fatih gelince hersey duzelecek degildir.
3- Satilmis bir oyuncunun geri alinmasi dogru degildir.(Ha bedavaya felan olur ayri)
Fatih acisindan bakalim
1-Fb ye gitmesi onun Trabzonsporlulugunu kaybettirmez.Belki son buyuk transferini yapacak. Para kazanmak istemesi cok dogal.,
2-Fatih zaten gitmek istemese yada en azinda aklinin bir kosesinde olmasa coktan bu haberler biterdi.Cikip Tv ye aciklama yapmadi sonucta.
Fatih elbette iyi oyuncudur. Ama Fatih in Fb ye gitmesi buyuk takimsak bize bir sey kaybettirmemesi gerekir.
Acikcasi Ben Fb nin teklif ettigi idda edildigi paralarin Ts tarafindan verilmesine karsiyim
yani sanki fatih gelince şampiyonluk bize koşmiyacak ya
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
rüyamı görüyosunİlk olarak yattara show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleR.Madridden Baptista yı kiralık olarak alabiliriz aslında yada
Yorum
-
öyle deme hocam keçelinin sol ayağı 3 sağ ayağı 6 milyon dolar eder..İlk olarak Trabzonspor93 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar Su Aralar Rade Prica ve Mehmet Cakirin Adi Trabzonla geciyor insallah Cakir aliriz ama Cavcav 5 Milyon Euro istemis ve bizimkilerde 1 milyon arti Mustafa Keceliyi öneriyorlar

Yorum
-
Misafir
Seninle ya da bir başkasıyla ilgisi yok.Transfer yapılmadığı için daha doğrusu ismi geçen oyuncular oldukça düşük seviyede oyuncular olduğu için biz de zamanla bu isimleri kanıksadık.Bu başlığın içinde zamanında Riquelme konuşulurken aslında Altan da iyi futbolcu denilir oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

)
Yorum