Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    30 kişilik kadrolarının bulunduğunu dile getiren Doğan, şöyle devam etti: "Birkaç oyuncuyu göndereceğiz, kadroyu 26-27'ye indireceğiz. Yattara'nın maça yetişme ihtimali çok yüksek. Ersen'in sakatlığı var. Risp, takımla çalışmalara başladı. Musa'nın sakatlığı uzadı. Tabii ki kadroları oluştururken bu tür sıkıntılar oluyor. Alternatifli kadromuz var ve muhakkak iyi bir 11 çıkaracağız. Üzüldüğümüz konu kaptan Hüseyin'in milli takımdan sakat dönmesi. Yarın ve ertesi gün durumunu değerlendireceğiz. İnşallah iyileşir."

Ziya Doğan'ın kazandırdığı futbolcular listesini düşündükçe ne transferi diyorum
    kadroyu düşürecekmiş
    hangi yıldızımızı(!) gönderecek acaba
    Fanki tonki zonki...

Yorum

• musa'ya üzülüyorum yaa bi insan ncak bu kadar şanssız olabilir
      kaptanımıza acil şifalar
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• Sylvian Wiltord Lyondan 1,5 Milyon Euroya bir takima gitti adini unuttum. Onu alabilirdik. Bari gidinde Nilmari alin Türkiye topcu görsün. Ama paramiz yok demi? Ulan Almanyanin ikinci Lig takimi Hoffenheim bile bi brezilyali topcu icin 9 Milyon euroluk teklif yapti.
        onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
        NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

• İlk olarak TS-Tiryaki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sylvian Wiltord Lyondan 1,5 Milyon Euroya bir takima gitti adini unuttum. Onu alabilirdik. Bari gidinde Nilmari alin Türkiye topcu görsün. Ama paramiz yok demi? Ulan Almanyanin ikinci Lig takimi Hoffenheim bile bi brezilyali topcu icin 9 Milyon euroluk teklif yapti.

olay para değil DENGE meselesı ! denge bozulur aman sakın almasınlar
          bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• Fatihe hiç kızmıyorum,Fenere gideceksede gider ne yapalım canı sağolsun..İnşallah başarılı ollmaz o dönemde orası ayrı..Ama sen 1 sene önce 7.5a sattığın adamı 1.5 milyona kiralamaya kalkarsan adama bir taraflarıyla gülerler..Fatih orda zaten başarısız olmuş,adamlar yüksek bir meblaya satıp ne kadar kurtarırsak kardır diyecekler..senin 1.5 luk kiralama teklifinin kabul ettiler diyelim,o zaman 1 sene sonra 31 yaşında ellerinde kendilere faydası olmayan ve 2 sene önce ceplerinden 7.5 milyon çıkartmış bir futbolcuları olucak,Fenerbahçede o zaman hayatta istemez Fatihi..Yani ellerinde patlayacak..Nuri fatihi bu paraya kiralayamayacağını bal gibi biliyor ama taraftara mesaj veriyorlar akıllarınca,biz uğraştık ama olmadı..Bizde salağız ya...

Yorum

• Trabzon'dan Fatih Tekke açıklamasıTrabzonspor, Tekke hakkında, herhangi bir çalışmalarının bulunmadığını belirtti.

24.08.2007 17:57Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Rusya'nın Zenit Petersburg takımında forma giyen milli oyuncu Fatih Tekke'yi bonservisiyle transfer etme konusunda Trabzonspor'un gerçekleri ve dengeleri açısından herhangi bir çalışmalarının bulunmadığını belirtti.

Sayitoğlu, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Fatih Tekke'nin Trabzonspor'un simgesi olan, önem ve değer verilen bir futbolcu olduğunu belirterek, “Kendisini tekrar Trabzonspor'a kazandırma adına Zenit Kulübü'ne Fatih'in kiralanması doğrultusunda bir talepte bulunduk. Bu talebimiz halen geçerlidir. Ancak Fatih'i bonservisiyle transfer etme konusunda Trabzonspor'un gerçekleri ve dengeleri açısından herhangi bir çalışmamız yoktur” dedi.

Fatih Tekke'yi ancak kiralayabileceklerini kaydeden Sayitoğlu, “O, Trabzonspor için bir simgedir, kaptanımızdır. Ancak yeniden transferi konusunda kulübümüz adına gereken şartlar da oluşmalıdır” açıklamasında bulundu.

A.A.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bu yönetim Fatih Tekke'yi satmakla hata yaptı.Soruyorum Fatih Tekke için Zenit'ten alınan paralar nereye harcandı!!

Yorum

• İlk olarak gurkan61040 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu yönetim Fatih Tekke'yi satmakla hata yaptı.Soruyorum Fatih Tekke için Zenit'ten alınan paralar nereye harcandı!!

eger gecen sene fatıh satılmasaydı marcelınho suankı kadroda olsaydı gecen sene cok rahat ılk 2 ye oynardık. dusunsenıze bızım hucum bolgesını yattara tekke gökdenız ceyhun marcelınho ersen varya super olurdu! ama o zıya bunları bı arada oynatmazdı ya neyse
                  bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

• İlk olarak gurkan61040 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu yönetim Fatih Tekke'yi satmakla hata yaptı.Soruyorum Fatih Tekke için Zenit'ten alınan paralar nereye harcandı!!
                    işte asıl soru orda.
                    onun yanında marceden gelenler(marceye gidemeyenler)
                    stepanovdan gelenler

artı stadyum gelirleri,yayın gelirleri vb tüm gelirler nerdeler
                    HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• R.Madrid Baptista'yı gözden çıkardı
                      24 Ağustos 2007 19:45

Bir dönem G.Saray'ın da transfer listesinde bulunan Brezilyalı yıldız Julio Baptista, kulübü Real Madrid tarafından satış listesine konuluyor. G.Saray için gün mü doğdu?

Son olarak kadrosuna Arjen Robben ve Heinze gibi yıldızları katan La Liga Şampiyonu Real Madrid, şişkin olan kadrosunu azaltma yoluna gidiyor.

İspanya'da yayın yapan Marca Gazetesi'nin haberinde, sezon öncesi transfere 119 milyon euro harcayan Real Madrid'in Baptista ve Marcelo'yu gözden çıkardığı ifade edildi.

Haberde, Real Madrid'in Baptista'yla birlikte; Guti, Sneijder, Higuain, Robinho, Raul ve son olarak da Robben transferiyle birliye çok sayıda forvet oyuncusuna sahip olduğunu zaten daha önce de kadroda düşünülmeyen Baptista'nın satılmaması için hiçbir neden kalmadığını iddia etti.

Marca Gazetesi, Real Madrid yönetiminin Baptista için 20 milyon euro istediğini ancak fiyatın 15 milyon euroya kadar indirilebileceğini de okurlarına aktardı. Bu arada kadroda düşünülmeyen bir başka isim olan Marcelo için Real Valladolid'in devrede olduğu ve iki kulübün de anlaşmak üzere oldukları bildiriliyor.

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Arsenal'de kiralık olarak oynayan Baptista için uzun süre girişimlerde bulunmuş, transferi bitirme aşamasına geldiği zaman ise, Brezilya Milli Takımı'yla Copa America Finalleri'nde bulunan Baptista, oynadığı futbol ve attığı gollerle bir anda fiyatını katlamıştı. Bunun üzerine Sarı-kırmızılılar da bu transferden vazgeçmişti..

alsak ya su adamı bıkere sole sıtede görsem dunya yıldızı bır topcula ılgılınıyoz dıye admlar tekkeye vercegi parayı cok göruyolar bende kendımce hayel kuruyom ıste

Yorum

• transfer topcimizde alınanları degil artık satılanları tartışmaya başladık.. ne yönetim bee helal olsun.. bunlarda gream trabzonsporluluk varsa bende bişe bilmiyorum .. her fırsatta cıkıp acıklama yapıyorlar ya yuhh ki ne yuhh ya.. ne adamların eline kaldık.. sayılı zaman cabuk gecer diyorlar ama aralık bi türlü gelmiyor böyle bişe olmaz ya
                        Trabzonspor

Yorum

• yönetim neden transfer yapmıyor sizce ?
                          1.Aralığa kadar bütçedeki açığı transfer yapmayarak kapatacaklar
                          2.transfer yapsalar sadece tribüne taraftar çekmek için yapacaklardı ama 5 maç seyircisiz oynuyacağız gerek kalmadı
                          3.Çok güvendikleri stad projesiyle kasımda tüm yapılanları unutturacaklarını sanıyolar
                          Trabzon SK 1967
                          #8 Adam Maher

Yorum

• Bu sene başarılı olmazsak diğer Anadolu takımlarının kıskacına gireriz
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• transfer diyoruz ama..transfere gerek yok Transferleri kamp dönemine kadar bitirmeleri lazim simdi alacagimiz yabanci oyuncu musampadan farki olmaz...bosuna para vermis oluruz zaten sampiyon felanda olacagimiz yok ..ilk önce yönetim ve teknik kadronun buna inanmasi lazimki taraftarida inandirsinlar...öyle bir durum ortada olmadigi icin bosuna kulübü batakliga sürmüs olurlar zaten sürdülerde ve manevi olarak halen sürüyorlarda,bari maddi olarak sürmesinler..tek istedigimiz onlardan Yusuf ve ergine sans vermeleri...

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu sene başarılı olmazsak diğer Anadolu takımlarının kıskacına gireriz
                                Daha girmedık mı sızce......
                                HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X