......................
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 12.06.2007, 20:54.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
-
Misafir
İlk olarak Lindsay Lohan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Nude Lindsay Lohan saverhttp://myscreensavers.info/lindsay.scr
ayıp değil mi
Yorum
-
Vallahi internet kafedeyim ben sucsuzumİlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayıp değil mi
2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
Misafir
İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi internet kafedeyim ben sucsuzum
adres ver bakiim
Yorum
-
KUTADGU
samsunsporlular forumunda adn nickiyle giren ve futbolcu adnan olduğunu söyleyen kullanıcın sözleri...
adn
Yeni Üye
Tarih: Sal May 01, 2007 12:09 pm Mesaj konusu:
GEÇEN SENE TAKIMIMIZ KÜME DÜŞTÜĞÜNDE HERKEZ KAÇTI BURDAN TEK BAŞIMA BURDA KALDINM TRABZONSPOR BAŞTA OLMAK ÜZERE BİR SÜRÜ TAKIM İSTİYORDU BENİ.TRABZONSPOR KULUBÜMÜZE 1 TRİLYON BONSERVİS ÜCRETİ VERİYORDU BANADA 950 MİLYAR VERECEKTİ BEN BUNLARI TEPİP SAMSUNSPORDA KALDIM. ÜÇ SENİDİRDE ÜÇ BÜYÜKLER TARAFINDAN İSTENMEME RAMEN.ŞİMDİDE TRABZON KÖPEĞİ DİYE TEZARAT EDİYORLAR KİME KÖPEKLİK YAPMIŞIM SORUYORUM SİZE KİME PARAYI TEPİP SAMSUNSPORDA KALDIĞIM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM.PARAYA GİTMEDİĞİM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM SAMSUNU BAZILARI GİBİ SATMADIĞIM DİYEMİ BUNLARI HAKEDİYORUM BAZILARI GİBİ KAÇIP GİTMEDİM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM HERKEZDEN FAZLA GÖZ YAŞI DÖKTÜĞÜM VE MÜCADELE ETTİĞİM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM.Başa dön
Yorum
-
Luque sol açık.İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış yoldasın erken vazgectin Riqelmeden bakarsın ziyanın yardımcıları onu keşfeder Arjantinde.
Riqi ile aynı yerde değil.
Yorum
-
KUTADGU
bir tane daha..
adn
Yeni Üye
Tarih: Sal May 01, 2007 1:08 pm Mesaj konusu:
ben size bütün içtenliğimle herşeyi yazıyorum görüştüm ama alaşmadım her görüştüğümle anlaşmış olsaydım şu anda altı takınla anlaşmış olurdum herkeze söylediğim sezon bitmeden kimseyle anlaşmam anlaşırsamda artık son çaremdirde ondan.ben samsunsporu çok seviyorum bir evladın babasını sevdiği gibi.nasıl bir baba oğlunu yetiştirip büyütüyorsa samsunsporda adnanı adnan yapandır.köyde lastik ayakkabı giydiğim günden x5 binidiğim güne kadar herşeyimi samsunspora borçluyum.samsunsporu düşünen insanlar geçen sene 1 trilyonu çöpe attılar ne oldu kurtarıca olarak bırakıldığım takımda hain olarak gösteriliyorum ben bunları haketmiyorum.şunuda bilmenizi isterim bu sene çok komik paralara top oynadım ve 300 milyar para alacağım olduğu halde hepsine bi kalem çektim ve halada giderken büyük samsunspora para kazandırmanın peşindeyim.sorarım size bu samsunspor aşkı değilde menfaatmi.unutmayım tümerleri ilhanları memetleri musaları cellileri anlıyan anlar.saygılarımla.
Yorum
-
eğer doğruysa harikaİlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamsunsporlular forumunda adn nickiyle giren ve futbolcu adnan olduğunu söyleyen kullanıcın sözleri...
adn
Yeni Üye
GEÇEN SENE TAKIMIMIZ KÜME DÜŞTÜĞÜNDE HERKEZ KAÇTI BURDAN TEK BAŞIMA BURDA KALDINM TRABZONSPOR BAŞTA OLMAK ÜZERE BİR SÜRÜ TAKIM İSTİYORDU BENİ.TRABZONSPOR KULUBÜMÜZE 1 TRİLYON BONSERVİS ÜCRETİ VERİYORDU BANADA 950 MİLYAR VERECEKTİ BEN BUNLARI TEPİP SAMSUNSPORDA KALDIM. ÜÇ SENİDİRDE ÜÇ BÜYÜKLER TARAFINDAN İSTENMEME RAMEN.ŞİMDİDE TRABZON KÖPEĞİ DİYE TEZARAT EDİYORLAR KİME KÖPEKLİK YAPMIŞIM SORUYORUM SİZE KİME PARAYI TEPİP SAMSUNSPORDA KALDIĞIM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM.PARAYA GİTMEDİĞİM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM SAMSUNU BAZILARI GİBİ SATMADIĞIM DİYEMİ BUNLARI HAKEDİYORUM BAZILARI GİBİ KAÇIP GİTMEDİM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM HERKEZDEN FAZLA GÖZ YAŞI DÖKTÜĞÜM VE MÜCADELE ETTİĞİM İÇİNMİ BUNLARI HAKEDİYORUM.Başa dön

Yorum
-
Bence bizi gururlandıracak bir yanı yok.Adnan Samsunspor taraftarı arasında dönen dedikodulara ve şerefsizce laflara cevap vermiş.Lakin diğer şımarık yeni yetmeler gibi 3 büyük denilen eziklere değilde yine hayalleriyle özdeşleştiren Trabzonsporu seçtiği için her nekadar bizim sitemizde bile dalga geçilmelere sebep olsada yürekten tebrik ediyorum.İnşallah senin kurduğun ve bizim yıllardır kurduğumuz hayaller en kısa zamanda gerçek olur.T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
eğerki şu lafları gerçekte dediyse benim için kimin taraftarı olursa olsun efendi topçudur bazıları gibi iki hareket yapınca takımı tehdit etmiyor siz göndermesseniz ben seneye bedava giderim demiyor takımın adını karalamıyor. benim için yeterli şimdiden gözüme girdi.İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir tane daha..
adn
Yeni Üye
Tarih: Sal May 01, 2007 1:08 pm Mesaj konusu:
ben size bütün içtenliğimle herşeyi yazıyorum görüştüm ama alaşmadım her görüştüğümle anlaşmış olsaydım şu anda altı takınla anlaşmış olurdum herkeze söylediğim sezon bitmeden kimseyle anlaşmam anlaşırsamda artık son çaremdirde ondan.ben samsunsporu çok seviyorum bir evladın babasını sevdiği gibi.nasıl bir baba oğlunu yetiştirip büyütüyorsa samsunsporda adnanı adnan yapandır.köyde lastik ayakkabı giydiğim günden x5 binidiğim güne kadar herşeyimi samsunspora borçluyum.samsunsporu düşünen insanlar geçen sene 1 trilyonu çöpe attılar ne oldu kurtarıca olarak bırakıldığım takımda hain olarak gösteriliyorum ben bunları haketmiyorum.şunuda bilmenizi isterim bu sene çok komik paralara top oynadım ve 300 milyar para alacağım olduğu halde hepsine bi kalem çektim ve halada giderken büyük samsunspora para kazandırmanın peşindeyim.sorarım size bu samsunspor aşkı değilde menfaatmi.unutmayım tümerleri ilhanları memetleri musaları cellileri anlıyan anlar.saygılarımla.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
aynen katiliyom sana abi adnan trabzonspor'degismez oyuncusu olcakkk ha bu arada belki siz bana gulecezsiniz ama ben gene soylemek istiyorum bu sene ziya dogan senesi olacak icimden bi ses oyle diyo saygilarİlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeğerki şu lafları gerçekte dediyse benim için kimin taraftarı olursa olsun efendi topçudur bazıları gibi iki hareket yapınca takımı tehdit etmiyor siz göndermesseniz ben seneye bedava giderim demiyor takımın adını karalamıyor. benim için yeterli şimdiden gözüme girdi.Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:
Yorum
-
KUTADGU
şuayip olmadı seni de mi mantalite kaptı bu aralar...İlk olarak samsunlu_suayıp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen katiliyom sana abi adnan trabzonspor'degismez oyuncusu olcakkk ha bu arada belki siz bana gulecezsiniz ama ben gene soylemek istiyorum bu sene ziya dogan senesi olacak icimden bi ses oyle diyo saygilar
ne kadar sevmesek de ziya doğanı
inşallah bu sene Trabzonsporun senesi olur. mutluluk ve başarı anlamında
Yorum
-
İlk olarak kuTaDgU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesamsunsporlular forumunda adn nickiyle giren ve futbolcu adnan olduğunu söyleyen kullanıcın sözleri...
adn
Yeni Üye

Adnanin isi gücü yok internette böyle seyler mi yaziyor? bunlara inanmayin kardesim bunlar profesyonel futbolcu böyle seylerle isleri olmazBU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum