Yarın son günmüş transferde
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
aslında ekonomıden sorumlu devlet bakanı bızım nurının yonetımını yapcan tayıp yanlıs yapmıs. televızyonlara cıkarlardı ekonomıde denge onemlı dıye paso acıklama yaparlardı.bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
sivas verir neden vermesin.dün gece ben mehmet yildizi alacagimizi söyledim.belki olurya birde prica yi yada süpriz bi kaleci transferide bekliyordum.simdi mehmet yildizi alsinlar bari hic almamalarindan iyidir diyorum.mehmet yildiz iyi bir transfer.o olaylarda sivas futbolcularina söveceginize son saniyede sahaya atlayan geri zekaliya sövünKORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Bolu kampı başladı, Jun kadroya çağırıldı
Trabzonspor, milli maçlar nedeniyle verilen arada bir haftalık kamp çalışması yapmak üzere Bolu'ya giderken Trabzonspor'da kadro dışı kalan Tomas Jun'un affedilerek kampa çağrıldığı bildirildi. Milli takım kamplarında yeralan 5 oyuncu ise Bolu'daki çalışmalara katılamayacak
alın size transfer
Bordomavi.net
Yorum
-
Hayatim boyunce su son iki senedir yasadiklarimi yasamadim. Bu takimin cok kotu donemlerini de gordum ama, bu yonetim ve teknik heyetle ryasadiklarimiz cok daha kotu.
Sadece futbolce satmayi bilen, transferden sadece futbolcu satisini anlayan bir grup insan tarafindan yonetiliyoruz. Utanmadan da Jun' u affedecegiz diye haberler cikariyorlar.
Yeter artik ya, bu kadar da olmaz..."AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"
Yorum
-
Misafir
İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesivas verir neden vermesin.dün gece ben mehmet yildizi alacagimizi söyledim.belki olurya birde prica yi yada süpriz bi kaleci transferide bekliyordum.simdi mehmet yildizi alsinlar bari hic almamalarindan iyidir diyorum.mehmet yildiz iyi bir transfer.o olaylarda sivas futbolcularina söveceginize son saniyede sahaya atlayan geri zekaliya sövün
Sövmeyi sevmem sövecek olsam da atlattırana söverim.Ayrıca Mehmet Yıldız'a kadar adam mı kalmadı?Ne kadar yanlış yaparsa yapsın taraftarımı tokatlayan futbolcuya formamı giydirmem arkadaş.
Yorum
-
adam kampa degil sanki tatil yapmaya gidiyor....bundan futbolcu olduda, ahhhh ahhhh benim kafam ahhh....İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yılın oyuncusu Jun kadroda iste idmandan ilk görüntüler Albayrak onun icin deliriyordu ve sonunda onu tekrar takıma kazandırdı iyiki varsın Albayrak sende olmasan ne yapacaktık..........
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum