Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Transfer kapandı zaten açılmamıştı...dün akşam nuri başkan açıkladı transfer takıma zarar verirmiş çocuklara güveniyormuş(çocuklardn kastı futbolcular) başaracak güçtelermiş Trabzon'da yani taraftar ve halktan bahsediyor , 3. lük ve ya 4. lük başarı sayılmadığı için çok zorlanıyorlarmış bu esnada tanburacı atladı lafa "çok yanlış ilk önce bunu kabül etmeniz lazım" dedi. bizim süper başkanımız da sanki iyi bir laf etmişçesine kabardı kabardı kabardı ve tanburacıyı onaylar nitelikte saçmaladı durdu yani kısacası içler acısı bir başkanımız var aralık'ta oy kullanan kardeşlerimize duyurulur...
    yok yok en son şiiirin tamamını yazdıracaklar bana .....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• 29 Ağustos 2007 12:30

Fatih Tekke'den birbirinden çarpıcı açıklamalar geldi... Son günlerinden en çok konuşulan ismi olan Zenitli yıldız isimden şu ilginç değerlendirmelerde bulundu.
      Son günlerin en çok konuşulan ismi Fatih Tekke dedikodular hakkında verdiği röportajda ilginç açıklamalar yaptı. Fenerbahçe ile adı anılan Fatih Tekke Ligtv'ye verdiği röportajda maliyeti nedeniyle Türkiye'ye dönmesinin kolay olmadığını söyledi.

Tekke en yüksek teklifin Fenerbahçe'den geldiğini bildirirken Hertha Berlin'den teklif geldiğini duyduğunu ve Türkiye yerine Almanya'yı tercih edebileceğini söyledi. Fatih Tekke'nin röportajından bazı bölümler şöyle;

''Hocayla sorunum olmadı. Hoca beni çok seviyor. 4-5 yıl daha oynamak istiyrum. Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynamak istemiyrum. Türkiye'de olamayacağım kadar rahatım. Futbol oynamayı seviyorum. Saha içerisi hariç çok rahatım. Bana söz verilmşti ama sözler tutulmadı. Tam tersi oldu. Ben de kulüpten ayrılmak istediğimi söyledim. Şu an durum bu. Menajerim de geldi. Beni bırakmayı düşünmüyorlar. Bana güvenleri var. Takım arkadaşlarım da biliyorlar. Onlar da benim yanımda yer aldılar. Şampiyon olmak istiyoruz, istiyorlar. Bu yüzden beni takımda tutmak istiyorlar.

"TRABZON'LA KONUŞTUM"
      Ben haberleri birebir takip edemiyorum. Transferin süreci 1.5 aydan daha fazla. 2 ay önce hocama gitmek istediğimi söyledikten sonra Trabzonspor'a bunu haberdar ettim. Trabzon camiasıyla görüştüm. 15 güne kadar hergün konuşuyorduk. Ben problemlerimi anlattım. Buraya birini göndermelerini istedim. Şuanki süreç başkan beni vermiyor. Bırakmak istemiyorlar. Real Madrid olsa bile vermeyeceğiz diyorlar. 10 aylık sürec içerisinde büyük paralar harcadılar. Onlara da hak vermek lazım"

"EN YÜKSEK TEKLİF FENERBAHÇE'DEN"
      "Diğer büyük kulüpler de beni istedi. Hepsine teşekkür ediyorum. Benim transferim kolay değil. Maliyetim yüksek. Galatasaray istedi. Fenerbahçe daha iyi teklif getirdi. Bunları hocalarım söyledi. Adamlar tok satıcı olduklarındna dolayı çok haberdar etmiyorlar. Teklifler değerlendiriliyor. Şu an için başarı değilim. Bu açık ve net. Ama çok rahat başarılı olabileceğim yerde başarılı değilim. Benim hedeflerim var. Transfer konusunda Trabzon'a kırılamıyorum. Maliyetim çok yüksek. Ama en azından bir kişi bile gelseydi ilişkiler sağlamlaştırılsaydı bu iş olurdu. En yüksek teklif Fenerbahçe'den geldi."

"TRANSFER OLMAM ZOR"
      "Bu transferin herhangi bir kulübe olması zor görünüyor. Beni bırakmak istemiyorlar ve çok para istiyorlar. Bu transfer zor bir transfer. Verdikleri parayı geri almak istiyorlar. Herhangi bir kulübe imza atmadım. Bu benim karakterime ters. Kulüpler anlaşmadan ben başka kulübe imza atamam. Önce Fenerbahçe kulüple anlaşmalı. Bu da benim gözümle zor"

"İnsanlar beni zaten biliyor. Herkes karakterimi biliyor. Ben profesyonel futbolcuyum. ekmek paramı nerede kazanıyorsam canla başla mücadelemi veririm. İşimiz futbol. Gönlümüz başka yerde olur ama profesyonellik ayrı birşey. Trabzonspor taraftarının beni unutmaması çok güzel birşey. Onlarla güzel şeyler yaşadık. Orada oynayan arkadaşlar için baskı oluyor bu. Umut, Ersen Martin kaliteli futbolcular.. Bu baskılar da iyi değil. Trabzon'a transfer olmam zor görünüyor. Ben Trabzon'a dönmek için elimden geleni yaptım. Böyle davranmam gerekiyor. Ben Trabzonspor sayesinde bu hale geldim. Ben onların sevgisine göre davranmam lazım"

"BAŞKA FORMAYLA GELİRSEM BANA TEPKİ OLMAZ"
      "Eğer başka takıma transfer olursam ve Trabzon'a gelirsem tepkiyle karşılanacağımı düşünmüyorum. Diğerlerine yapılanlar bana olmaz. İçim rahat. Abimin "F.Bahçe'ye giderse kardeşlikten silerim" gibi açıklamaları doğru değil. Biz de sevgi vardır. Hangi forma altında olursan ol o forma için oynamalısın. Sen gönlünden ne düşünürsen düşün. Abim Trabzon'u çok sever, ailem de çok sever. Hayırlısı neyse o olsun diyor. Öyle söyledikleri doğru değil"

"TÜRKİYE YERİNE ALMANYA'YI TERCİH EDERİM"
      "Transfer sezonun biteceği 3 Eylül'e kadar beni Hertha Berlin de istiyor. Transfer olacağımı düşünmüyorum. Ama bekliyorum. Bu zaman zarfı içerisinde birşey olursa olur. Bu kafayla buraya yardımcı olmam çok zor. Eğer vermezlerse burada devam edeceğim. Türkiye yerine Almanya'yı tercih ederim. Eğer Hertha Berlin'in teklifi doğruysa... Rusya'ya gelmeden önce başka teklifler vardı İngiltere'den. O günkü şartlar onu gerektiriyordu. Keşke dememeliyiz artık. Ciddi teklifler geldi. Hiç değilse kiralık olarak gitmek istedim. En iyi yaptığım iş futbol. Ben işimi iyi yapıyorum. Severek yapıyorum. Bir insna ne kadar mutlu olursa o kadar başarılı olur. Şu an ayın 3'üne kadar bekliyorum"

"2-3 tane önemli oyuncu geldi. Kalite yükseldi. Burada G.Saray ve Fenerbahçe geçen seneye göre daha iyi görünüyor. Trabzonspor hava tutturursa peşlerini bırakmaz. Kayseri iyi geliyor. Kalite olarak 4 büyüklerin maçları kaliteli olacaklar. Diğer maçlarda çok kalite olmaz"

"BASKI FUTBOLCULARI ETKİLİYOR"
      "Trabzonspor'un bu durumu üzücü. Ama bu kişilerin durumlarını tm taraftarlara mal etmemek lazım. O çocuklar baskı altındalar. Çok çabuk etkileniyorlar. Bu Trabzon'un en büyük handikapı. Önemli futbolcular rahat olurlarsa daha iyi oynarlar. Baskıyı takıma olumlu yansıtmamız lazım. Ne kadar kaliteli takım olursa olsun baskı kötü yöndeyse o kalite işe yaramaz"
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• bu yönetim transfer falan yapmaz..
        Nick'ine sahip çık kampanyası byunus = yns61

Yorum

• sol bek,sol açık,forvet bu üç transferi yapsak yolumuz açık..

Yorum

• Prica gelecek büyük ihtimalle öyle gözüküyor.Fatih imkansız zate.Son umudum Prica bide sol açığa transfer beklemeniz yanlış zate orda Celo var Ziya'nın sağ kolu..
            7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• prica ile ilgili net bir haber var mı beylrr? haberleriniz bekliyorm sayglar

Yorum

• İlk olarak ramazankement tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                prica ile ilgili net bir haber var mı beylrr? haberleriniz bekliyorm sayglar
                haftasonu netlik kazanacak tek bildiğimiz bu önceden el sıkılmış diyolar sanırım trabzona bağlı transferi
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• ben yapacaklarına inanmıyorm yaa .yinede saol kardeşş

Yorum

• gelsin gelsin. fena oyuncuya benzemiyo inş. jun gibi köreltmeyiz.

Yorum

• milliyet'te böyle bir haber yeralıyor ne derece doğru acaba :

" Kadrosunu yeni bir golcüyle güçlendirme hesapları yapan Trabzonspor'un ismi daha önce de gündeme gelen Uruguaylı forvet Santiago Silva'ya teklif götürdüğü öğrenildi. Arjantin'in Gimnasia La Plata takımında top koşturan Silva için harekete geçen bordo - mavili yöneticilerin, başarılı oyuncuyla anlaştıkları, kulübüyle yapılan görüşmelerin ise sürdüğü kaydedildi. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın daha önce izlediği ve transferine onay verdiği Santiago Silva, kulübüyle anlaşma sağlanırsa resmi sözleşme imzalamak için Türkiye'ye davet edilecek."

Yorum

• İlk olarak EL_Niño tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        milliyet'te böyle bir haber yeralıyor ne derece doğru acaba :

" Kadrosunu yeni bir golcüyle güçlendirme hesapları yapan Trabzonspor'un ismi daha önce de gündeme gelen Uruguaylı forvet Santiago Silva'ya teklif götürdüğü öğrenildi. Arjantin'in Gimnasia La Plata takımında top koşturan Silva için harekete geçen bordo - mavili yöneticilerin, başarılı oyuncuyla anlaştıkları, kulübüyle yapılan görüşmelerin ise sürdüğü kaydedildi. Teknik Direktör Ziya Doğan'ın daha önce izlediği ve transferine onay verdiği Santiago Silva, kulübüyle anlaşma sağlanırsa resmi sözleşme imzalamak için Türkiye'ye davet edilecek."
                        ziya doğan onay verdiyse vay halimize ...

Yorum

• ya silva öküs gibi bi adam lakabı tank zaten onla mehmet yıldızın arasında fark yok sadece bu biraz daha teknik
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ziya doğan onay verdiyse vay halimize ...
                            yutubu yok mu yutubu? )

Yorum

• baliliyi alsak olmaz mı? ömer riza+celaleddin+jun+500 bin euro=balili+hayrettin
                              Ey Türk Gençliği!
                              Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Transfer döneminin son günü Jun gibi bir topçu alıp gelecekler ve bu başlık kapanacak ne bekliyorsunuz ki bu yönetimden

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X