Kazara birinci oluruz diye Ziya Hoca arabaya bindirmez onları.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
'Fener'e gidersen kardeşlikten silerim..'

Fatih Tekke'nin ağabeyi, adı Fenerbahçe ile anılan kardeşine mesaj gönderdi.
Fenerbahçe'nin Zenit takımından almak istediği Fatih Tekke'ye ağabeyinden büyük tehdit geldi. "www.medyatrabzon.com" internet sitesinin haberine göre, futbolcunun yurt dışında çalışan ağabeyi Mehmet Tekke'nin, "Fenerbahçe'ye gidersen ben de kardeşim yok derim, kardeşlikten silerim. Yurt dışında kal, başka takımlara git ama Fenerbahçe'ye gitme. 1996 yılındaki şampiyonluk acısı hala yüreğimde. Oğlumun adını da Fatih koydum Amcasının adını taşıyor. Öyle bir şey olursa nüfusa başvurup adını değiştiririm. Sen Trabzon'un ve bizim sembolümüzsün" dediği öne sürüldü.
Futbol Federasyonu'nda teknik adam olarak görev yapan diğer ağabeyi Salih Tekke ise kararın Fatih'e ait olduğunu, futbolda renk ve ırk ayrımının bulunmadığını belirtti.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli...
Yorum
-
Ergin attı Ümitler kazandı
Ümit Milli Futbol Takımımız, Arnavutluk ile deplasmanda yaptığı özel karşılaşmayı 2-0 kazandı. Ay-Yıldızlı ekibimiz Elbasan'da oynanan müsabakanın 9. dakikasında oyuncumuz Ergin Keleş'in golüyle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın 30. dakikada Serdar Özkan sonucu 2-0'a taşıyarak maçın skorunu tayin etti.
Yorum
-
Arkadaşlar F1 piltları ile ilgili aynı espiriyi dün akşam kardeşime yaptım Alonso ile Fisichella birde defansa jason tahinci yi aldıkmı takım süper olur diye. Bir maliyet çıkartalım dedik. Alonso senelik yalnızca mclarendan 32 milyon dolar alıyor birde sponsor gelirleri var. Fisichellada 12 milyon dolar civarı alıyor birde onun sponsor gelirleri var. Tahinci pek almıyordur ama oda bize gelmez. Yani futbolcu aramaya devam belki alman bayanlar liginden 1-2 bayan alabiliriz
En son sarman61 tarafından düzenlendi; 23.08.2007, 13:27.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-

Kafkas: Ergin Keleş Türk futboluna damga vuracak!..
Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u geçen hafta deplasmanda 2-0 yenmesine karşın Ersen Martin ve Yattara gibi iki hücum oyuncusu sakatlanan Trabzonspor, Çaykur Rizespor maçı öncesi forvette bir endişe taşımıyor...
Kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, yaptığı açıklamada, Ersen Martin ve Yattara'nın bordo-mavili takım için önemli oyuncular olduğunu, ancak bu oyuncuların yerlerine forma giyecek futbolcuların bu boşluğu dolduracağına inandığını belirtti.
Trabzonspor'un alternatifli bir kadrosunun bulunduğunu ve şans bulacak genç oyuncuların da kendilerini ispatlayacağını düşündüğünü ifade eden Kafkas, “Ergin Keleş gibi yetenekli ve kaliteli bir genç oyuncuya sahibiz. Bu futbolcumuz, Trabzon ve Türk futboluna 10 yıl damga vuracaktır. Kendisine ve yeteneklerine güveniyoruz. Ergin gereğini yapacak, forvetteki eksikleri aratmayacaktır” dedi.
Genç forvetin Ümit Milli Takım kadrosunda yer aldığının da altını çizen Kafkas, “Kendisinden son derece umutluyuz. Ergin, Liselerarası Dünya Şampiyonası'nda gol kralı olmuş, şampiyonluk yaşamış, uluslararası seviyede de bilinen ve takip edilen bir sporcumuzdur. Bu anlamda eline geçen fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğine olan inancımız tamdır” diye konuştu.
Umut Bulut'un da takımdaki yerini alacağını ifade eden Kafkas, “Çaykur Rizespor maçında forvet hattında bir sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyoruz. İyi mücadele ve iyi futbolla haftayı galibiyetle kapatmak istiyoruz” dedi..........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
bu topcuyu alalım hemen...
isim : özer hurmacı
takım: ankarspor
http://www.youtube.com/watch?v=oRlY6MZXNAo izleyin...Başka TRABZONSPOR yok !!!
Yorum
-
Gelin şu ihtiyaçlar listesini yukardan sıralamaya başlayalım ; bu kulübün öncelikle bir "başkan "a ihtiyacı var....İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa arkadaşlar şu Zeyyat Bey'in açıklamalarını okuyup da boşuna sinir stres yapmayın.
Kendisi aklınca ve kendince sahaya çıkacak oyunculara güven aşılamaya çalışıyor.
Bu demeçleri falan okuyunca takımın transfer ihtiyaçlarını tekrar gözden geçirmek gerek.
Bu takımın aslında öncelikle kaleciye değil iletişim danışmanına, solbeke değil basın sözcüsüne, solaçığa değil idari menajere, forvete değil mentora, 10 numaraya değil iyi bir hukukçuya, ön liberoya değil pazarlama yöneticisine ihtiyacı var.
Bunlar olmadan yönetimden olumlu icraat beklemek, transferde Ziya Hoca varken yıldız beklemek gibi birşey...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
zBOZOĞLU?DAN MESAJLAR Trabzonlu ünlü ve başarılı iş adamlarından Bozoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Bozoğlu?nun genç ve başarılı iş adamı oğlu, Bozoğlu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Bozoğlu, Karadeniz?e önemli açıklamalar yaptı. Trabzonspor?un Türk futbolunun 4 büyük kulübünden biri olduğunun altını çizen Bozoğlu, Fatih Tekke?nin Fenerbahçe?ye kaptırılmaması gerektiğini, bu yönde Bozoğlu Grubu olarak maddi destek sağlamaya hazır olduklarını söyledi. İşte Bozoğlu?nun açıklamaları:
z4 BÜYÜKTEN EN ÖNEMLİSİYİZ Trabzonspor, Türkiye?nin dördüncü büyük kulübü değil, en büyük dört kulübünden biridir. Ben dördüncü büyük ifadesini kesinlikle kabul etmiyorum. Çünkü Trabzonspor elindeki sınırlı imkanlara rağmen inanılmaz bir başarı sergileyip İstanbul saltanatına son veren yegane kulüptür. Son yıllarda başarılı olunmaması Trabzonspor?un büyüklüğünü asla tartışma konusu yapamaz. Trabzonspor camiasının tek yumruk olması halinde özlenen günlerin gelmemesi için hiçbir neden yoktur. Yeniden şampiyon bir Trabzonspor?u görmenin yolu Trabzonspor camiasının elindedir. O nedenle bütün güçler birleşmelidir. Çünkü başka Trabzonspor yok.
zİMKANSIZI BAŞARAN TEK BÜYÜK Hiç kimse bana Fenerbahçe?nin Trabzon?dan daha büyük bir kulüp olduğunu kabul ettiremez. Fenerbahçe senelerdir transferi için milyonlarca dolar harcamasına rağmen Avrupa?da hiçbir başarı sağlayamamıştır. Dört şampiyonun var olduğu Türkiye liginde sampiyon olmak her türlü imkana sahip olan İstanbul takımları için gerçekten zor değil. Önemli olan, Trabzonspor?un yaptığı gibi imkansızı başarmaktır. O nedenle Trabzonspor en büyüktür.
Yorum
-
Bozoğlu'nun da reklam yapmadığını nereden bilelim.İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBozoglu Fatih Tekke için gerekli maddi imkanları sağlayacaklarını belirtmiş Nuri Albayrak bence harekete geçmeli hemen ve ortak almalılar.
Bir Bozoğlu yeterince şov yapmıştı, şimdi bunun samimiyetine nasıl inanabiliriz?
Yorum
-
Arkadaşlar,fazla ümitvar olmayınız.Bu zamanlarda çeşitli gayelerle çeşitli kişilerin şunu alacağım bunu getireceğim gibi vaatleri olmuştur ve olmaya devam edecektir.Ama vaat değil icraat görelim dediğinizde bu adamları bir daha göremezsiniz.Murat Bozoğlu adı bizlere yabancı değil.Yaklaşık üç yıl önce yönetimde de bulunmuş ama ne hikmetse o zamanda iddaali demeçlerin hiç biri yapılmamıştı.İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBozoglu Fatih Tekke icin gerekli maddi imkanlari saglayacaklarini belirtmis Nuri Albayrak bence harekete gecmeli hemen ve ortak almalilarYüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
-
Murat Bozoglu bu kube baskanlik yapabilecek seviyede bir insandir fanatik Trabzonspor taraftaridir en azindan bunu cok iyi biliyorum o zaman yonetim ici kavgalar vardi ayni haciosmanoglu-sayitoglu ikilisi gibiydiler.İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar,fazla ümitvar olmayınız.Bu zamanlarda çeşitli gayelerle çeşitli kişilerin şunu alacağım bunu getireceğim gibi vaatleri olmuştur ve olmaya devam edecektir.Ama vaat değil icraat görelim dediğinizde bu adamları bir daha göremezsiniz.Murat Bozoğlu adı bizlere yabancı değil.Yaklaşık üç yıl önce yönetimde de bulunmuş ama ne hikmetse o zamanda iddaali demeçlerin hiç biri yapılmamıştı.
Yorum
-
kesinlikle kaılıyoumİlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Bozoglu bu kube baskanlik yapabilecek seviyede bir insandir fanatik Trabzonspor taraftaridir en azindan bunu cok iyi biliyorum o zaman yonetim ici kavgalar vardi ayni haciosmanoglu-sayitoglu ikilisi gibiydiler.
babasıda trabzonsporda futbolcu idi
hatta o senol güneş zamanında emre belozoğlu ile sene sonuna kadar kiraliık anlaştı
ömer sarı denen .m... yüzünden emre bize gelmedi
çok kesin bi iddia bu hatta emre de açıklamştı bunu futbol extraya
EĞİTİM ŞART!!!
Yorum
-
Bozoglu insaat in sahipleri mi bunlar. Yildizlari giderek parliyor oyle ise. Izmir metro insaati bu firmada. Izmirde mavisehir benzeri siteler yaptiklarini biliyorum. Hakeze gecen Buyuk bir ihaleye gene taliplerdi.İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBozoğlu'nun da reklam yapmadığını nereden bilelim.
Bir Bozoğlu yeterince şov yapmıştı, şimdi bunun samimiyetine nasıl inanabiliriz?13 Vitor Hugo
Yorum
-
Evet arkadaşım da bizim söylediğimizi değiştirmez ki bu.Artı kimin TS'a başkan olabilecek kritere haiz olduğu yada kimin olmadığına biz karar veremeyiz ki.Öncelikle TS'a başkan olabilmenin yolu belli ve kesindir.Başkan olmak isteyen çok yakında (Aralık ayı) yapılacak olan kongreye kadar düşünüp kararını verir ve aday olacak ise ortaya çıkar.Ondan sonrası TS delegesinin bu adayı TS Başkanı olarak görmek isteyip istemediğini yapılacak oylama belirler.İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Bozoglu bu kube baskanlik yapabilecek seviyede bir insandir fanatik Trabzonspor taraftaridir en azindan bunu cok iyi biliyorum o zaman yonetim ici kavgalar vardi ayni haciosmanoglu-sayitoglu ikilisi gibiydiler.Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum