neyse artık musampa uçtu trabzondan bundan sonra ne olacak ona bakmalı 2 yabancı hakkımız var sanırım(yanılıyor olabilirim) sayitoğlu yabancılar giderse yerini kesinlikle doldururuz demişti umarım doldururlar solaçığa şiddetle ihtiyacımız var
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Oyle dediyse transfer kapandi demektir simdiye kadar dediklerini hic yapmadilar kendi sattiklari Fatih Tekkeyi alamayan yonetimden iyi is beklemek hayal olur insallahta transfer yapmazlar ergin keles-yusuf oynar Araliktada bu yonetim giderİlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleneyse artık musampa uçtu trabzondan bundan sonra ne olacak ona bakmalı 2 yabancı hakkımız var sanırım(yanılıyor olabilirim) sayitoğlu yabancılar giderse yerini kesinlikle doldururuz demişti umarım doldururlar solaçığa şiddetle ihtiyacımız var
Yorum
-
zaten o aciklama yapildiginda koca bir hass.......cekmistim hep yalan tam yalan..İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBUnlar Transfer yapmayacak..RESMEN BIZI UYUTUYORLAR...galati macindan sonra 3 futbolcu alinacak denildi ama bu sadece taraftari oyalamak ve kandirmak icindiİnsan ol evlat!
Yorum
-
kimse bu sene transfer beklemesın yonetımde acıklamiş sivas spor macında cıkan olaylar olamsaydı transfer yapcaktık ama yapamıyoruz dediler. ve boyle bır bahanenın ardına saklandılar. zaten kımseyı alacaklarıda yokdu. hatta akıllarında bı ısım bile yokdu. YANLİŞMİYIM NURİ ALBAYRAK????????????*En son Gürkan tarafından düzenlendi; 23.08.2007, 08:31.Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........
Yorum
-
bu yönetim transfer yapmayacak onu uzun zaman önce anladık benim asıl merak ettiğim stat ne oldu o konuda bi gelişme var mı yoksa oda mı yalan eğer öyleyse hayatımda gördüğüm en yalancı yönetime sahibiz politikaya girmelerini tavsiye ederim yönetimdekilere çok başarılı olacaklarını şimdiden söyleyebilirim ama bir defa seçilirler ikinciyi beklemesinler...Ah hamsinun tavası hele da izgarasi hamsiyi kiremite ye de bak tadi nasi..
Yorum
-
Kafkas'tan Forvet Açıklaması
23 Ağustos 2007 09:57
Trabzonspor, Çaykur Rizespor maçı öncesi forvette bir endişe taşımıyor.
Reklam
Kafkas'tan Forvet Açıklaması
Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u geçen hafta deplasmanda 2-0 yenmesine karşın Ersen Martin ve Yattara gibi iki hücum oyuncusu sakatlanan Trabzonspor, Çaykur Rizespor maçı öncesi forvette bir endişe taşımıyor.
Kulüp basın sözcüsü Zeyyat Kafkas, yaptığı açıklamada, Ersen Martin ve Yattara'nın bordo-mavili takım için önemli oyuncular olduğunu, ancak bu oyuncuların yerlerine forma giyecek futbolcuların bu boşluğu dolduracağına inandığını belirtti.
En azindan forvet yapmiyacaklar gerci bu basiretsiz yönetim hic birini yapmiyacak. Bunlar kadar adi bir yönetim liglerimizde yok . Taraftarin gözüne baka baka yalan atiyorlar. Ya bunlar baska takimda yönetici bile olmaz ama ne yazik ki bizde bremen muzikacilar gibi yöneticilik yapiyor 1 gün dedikleri yarin tutmuyor. Aslinda bunlari döve döve Trabzondan atacaksin. Bu kadar serefsizlik olmazYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Trabzonspor, 'Tank' lakaplı Santiago Silva için 1 milyon Euro'yu gözden çıkardı.
22.08.2007
Yönetim arayışta
Geçtiğimiz hafta Ersen Martin ve Yattara’nın sakatlıklarının ardından golcü arayışına hız veren Bordo-Mavili takım aradığı ismi Arjantin’de buldu. Henüz teknik direktör Ziya Doğan’ın transfer ile ilgili bir rapor vermemesine karşın alternatifli bir liste hazırlamaya karar veren Bordo-Mavili yöneticilerin Arjantin’in Gimnasia La Plata takımında forma giyen Santiago Silva’yı kadrosuna katmak için girişimlere bağlamak için girişimde bulunduğu ifade edildi.
Doğan da istiyor
Daha önce Almanya’nın Energie Cottbus takamında forma giydiği dönemde, taraftarların ‘Tank’ lakabını taktığı Santiago Silva’nın Arjantin Ligi’nde 33 maçta 13 gol attığı ifade edildi. Teknik direktör Ziya Doğan’ın daha önce birkaç kez izleyip, transferine onay verdiği Uruguaylı golcü Silva’nın bonservis bedelinin 2 milyon Euro olduğu, Trabzonspor yönetiminin ise Arjantin kulubüne 1 milyon Euro verdiği bildirildi. Bu transfer önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Ben bomba bir isim öneriyorum.F1 Pilotu Fernando ALONSO.Adamı dün akşam seyreden varmı bilmiyorum ama al Trabzonsporun orta sahasına koy .O nasıl çalımlar o nasıl asistler.Hem dünyanın her tarafındada taraftar sayımız artmış olur.Bonserviside elindedir.
Yorum
-
koşmuyorİlk olarak LazanisT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen bomba bir isim öneriyorum.F1 Pilotu Fernando ALONSO.Adamı dün akşam seyreden varmı bilmiyorum ama al Trabzonsporun orta sahasına koy .O nasıl çalımlar o nasıl asistler.Hem dünyanın her tarafındada taraftar sayımız artmış olur.Bonserviside elindedir.
Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
Ya arkadaşlar şu Zeyyat Bey'in açıklamalarını okuyup da boşuna sinir stres yapmayın.
Kendisi aklınca ve kendince sahaya çıkacak oyunculara güven aşılamaya çalışıyor.
Bu demeçleri falan okuyunca takımın transfer ihtiyaçlarını tekrar gözden geçirmek gerek.
Bu takımın aslında öncelikle kaleciye değil iletişim danışmanına, solbeke değil basın sözcüsüne, solaçığa değil idari menajere, forvete değil mentora, 10 numaraya değil iyi bir hukukçuya, ön liberoya değil pazarlama yöneticisine ihtiyacı var.
Bunlar olmadan yönetimden olumlu icraat beklemek, transferde Ziya Hoca varken yıldız beklemek gibi birşey...Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-
yıldız ıstıyorsak daha çooooooooook gök yüzüne bakıcagız ozkan sumer deyımıyle . guleyımmı aglayımmı bende bılmıyorumbu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
İlk olarak omermk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar dün gece seyrettiniz mi bilmem ama bizim iskender neredeyse 50 yaşında takır takır top oynadı . bu takımda iş yapar hem kendi evladımız, bonservisi de yok
ıskenderı seyretmedım ama valla hamı orhan fılan hala catır catır top oynuyolar . hamı gerekırse kosmasın pas versın yeter frıkıklerı kullansın baska bısey ıstemem. alex bıle yapıyo bunları hamı turkıyenın en ıyı topcularından bırıdır gelmıs gecmıs emınkı alexın yaptıgı ısın 100 katını yapar hala!bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum