Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maç bittikten sonra Nuri Albayrak dedi ki: 'Eskişehir, Kocaeli, Sakarya da bir zamanlar efsaneydi. Şimdi çok zor durumdalar.' Yani bu durumdan anlamamız gereken Trabzonspor'un bu durumuna taraftarın şükretmesi gerektiğidir. 'Ya biz de Eskişehir gibi olsaydık.' diye düşünüp sevinmemiz gerekiyor. nevzat aydin, ntv.com.tr

buyurun başka bir "başarı "öyküsü ....başkanımızın kıymetini bilelim yoksa eskişehir kocaeli sakarya gibi oluruz maazallah.... hakaret ediiyormuşum başkana ...etmiyorum ama etmiyor olmanın vebalini taşıyorum vallahi ....
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Trabzonspor 9 eksikle çalıştı!

Ligde Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u 2-0 yenen Trabzonspor, 2 günlük iznin ardından Ç.Rizespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Ziya Doğan, sabah antrenmanında yer almazken maçtan sonra İstanbul'a giden Doğan'ın akşam Trabzon'a döneceği bildirildi.

20 Ağustos 2007, 13:45

Olaylı Sivasspor maçının ardından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilen Trabzonspor, savunmasını bu akşam gönderecek.

Bordo-mavili kulubün gerekli savunmayı hazırlandığı ve maçın kendi lehine tescil edilmesini istediği belirtildi.

neden ziyaa istanbulda acaba bir transfer çalışması mı var
      En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 20.08.2007, 14:16. Sebep: unuttum yazmayı
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• yaaaa işte zihniyet ortada. bunu anlatmaya çalışıyorum ben. bu şekilde düşünen bi başkanla nasıl bi başarı beklenebilirki. bunların derdi koltuk. reklamınızı yeterince yaptınız. artık kimse sizi unutmaz. nuri albayrak ismini ömrüm boyunca unutmayacağım ben.!! Yıllar sonra Trabzonsporu nasıl küçük düşürdüğünüzü ne hallere getirdiğinizi tarih yazacak. bunları albayrak ve ekibi yaptı diyecek.

benim tahminim bunla alakalı masal kitapları yazmak için çalışma yağpanlar bile vardır. başkan seçilmeden önce ki vaadler ve seçildikten sonraki masallar. şimdide çıkmış dediğine bakın. eskişehirle bilmem kimle bir tutuyor bizi. bu nasıl bi zihniyetle yönetildiğimizi kanıtlıyor. ey aralık gel. gelde kurtulalım bu dar zihniyetten.
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• Günden değiştirme numaraları.
          Geldiği günden peri transfer politikasını takımın yetenekli yıldızlarını satıp yerlerine Hoca'nın kadük eski oyuncularını almak üzerine kurmuş bir yönetimin neyi savunuluyor ki?

O bekleme odası muhabbetleri da bana kocaman bir yalan gibi geliyor. Bir takımın bekleme odasındaysak bile Fatih'i almak için zenit'in soyunma odasında değilizdir.

"Trabzonspor'un menfaatleri" uğruna elindeki yıldızları el altından pazarlarken, "taraftarımız merak etmesin" diyecek kadar hayadan yoksun, satış gerçekleştikten sonra da; "bire aldığımızı üçe satıyoruz artık marka olduk" deme yüzsüzlüğünü gösteren, Eskişehir ve Göztepe gibi olmadığımız için şükretmemiz gerektiğini söyleyen birilerinin "iyi niyetine" nasıl güveneyim. tyaraftarın yüzüne baka baka yalan söyleyen adamlar iyi niyetli oluyor da bu hoca ve yönetime tepki gösterenler kötü niyetli oluyor. Maşaallah!

Masal ama iyi niyetli olmaları beceriksiz olmadıkları anlamına gelmiyor. Cehenneme inen yol iyi niyet taşlarıyla döşenmiştir.

İyi niyetleri sayesinde zenit'ten çok daha fazla bize kazık attılar.
          Gerçekten iyi niyetliyseler, bu takımdan ellerini çeksinler.
          En son poetricus tarafından düzenlendi; 20.08.2007, 14:21.

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hamsi..
            problemin büyük..
            düzenli ve sürekli hakaret ediyorsun başkana..
            bana da bulduğun yerde aklınca laf atıyorsun..
            şimdi bende bilgi var:
            söyle bakalım.. fenere giderse tekkeye ne diyeceksin? bize gelirse başkana ne diyeceksin?
            aynen yukarıda yazdığım gibidir.. senin gibi adamlara yaranmak mümkün değildir..
            fenere gitse başkan gönderdi, bize gelse kendi geldi..
            bu kafayla ben aynı takımı tutuyorum!
            Fatih Tekkenin satılması Büyük bir hatadır. Fatihin geri dönmesi yada dönmemesi bu hatanın varlığını engellemez. fatih Trabzonsporda iken Ben fenerbahceye gitmem..ilerde Trabzonspor başkanı olmayı düşünen biri nasıl fenerbahçeye gidebilir derken bugün rusyadan kaçmak için fenere dahi gelebilecek olması %100 olarak fatihin sucu olamaz...
            Fatih birileri tarafından trabzondan koparılıp fenerin kucağına atılmıştır...
            Stichus kardeşim nurinin bugün yapması gereken şovenizm değil yalnızca bir hatadan dönmektir. En azından trabzonspor başkanlığını ihanetle tamamlamış olmaz..

Olaya zararın neresinden dönülürse kardır mantığıyla bakıp kişilerin kendi namusunu temizlemesi gerekir.
            .....J U S T W A I T I N G........

Yorum

• ya nuri albayrak ..... olsa istemiyorum yaa fark yapmaz ronaldinyoyo getirsin istemiyorum yaaaaa ben ondan dengeli bir takım çürükleri göndermesini istemişdim yapmadı yapamadı bilmiyorr yöneticileri de onu isteimoy şehirde belkide futbolculardaa ama adam istifa etmiyorr olsun devamm
              En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 20.08.2007, 16:20.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• fatihi çok iyi bir fiyata sattık. ama onu aynı şekilde çok iyi bir fiyata geri almamamız lazım. Fatihi hepimiz seviyoruz. Ancak onsuz da yapmayı öğrenmemiz lazım. Fatih gibi iyi golcüler var önemli olan onları arayıp bulmak. Şimdi gözden çıkardığımız para ile iyi bir golcü, kaleci ve sol kanata adam bile alabiliriz. (4.000.000 € verebiliriz demişler ya)
                TRABZONSPOR'lu doğduk, öyle öleceğiz...
                Ahmet FıraTSerdar BAHAR

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  15 milyon avro nerde ?
                  Asıl başarı da orda işte..
                  Attaa gitti 15 milyon(cuk)..
                  Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Günden değiştirme numaraları.
                    Geldiği günden peri transfer politikasını takımın yetenekli yıldızlarını satıp yerlerine Hoca'nın kadük eski oyuncularını almak üzerine kurmuş bir yönetimin neyi savunuluyor ki?
                    Ben bu yönetiminde ziyanın hangi zayıflık ve yeteneksizlikte olup değil trabzonspora hiçbir takıma teknik veya direktörlük gibi kelimelereden oluşan bir sorumluluk verilemeyeceğinin farkında..

yönetimin bu adamı sezon başından beri saklamasının tek nedeni tepkilerin önüne bir hedef atmaktır.. hepimiz ziyanın saçma onbirleri, oyun taktiği, futbolcu transfer politikası üzerinden bu zavallı bunalımdaki adama yüklenirken... hastalığını görmesine rağmen bu adamı orada kendilerine set olarak kullanan adamların içinde bulundukları ihaneti görmemizi engelliyorlar...

bu arada muhtemeleen az sonra ceza alacağım yine..

saygılarımla arkadaşlar...
                    .....J U S T W A I T I N G........

Yorum

• İlk olarak naklovvv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      beyler tekke fenerede gitsse obürünüde gitse has trabzonludur ve adam gibi adamdır bundan ötesi yokk...
                      ne demek ya fener forması da giyse trabzonludur kafa mı buluyon sen trabzonspor forması giysin malzemeci olsun biz yine sahadakileri değilde onu alkışlarız a milli takım aday kadrosu açıklanır f.tekke fenerbahçe ya demek o kadr kolatydı ha fatih ben şöle düşünürüm o zaman tekke nfenere gitmek için zenite gitti .YANİ güveneceğimiz biz F.TEKKE vardı özvündüğümüz şimdi ise sevdiğim kişi fenerde oynayacak ne demek bu ya bi trabzonlunun davasıdır fenerin bize yaptığı haksızlıklar karşısında olmak ve biz şuan en büyük trabzonluyu fenerde izleyecez o zaman bu takım bitmiştir arkadaşlar tekke bile yanlış yapıyosa ben herkesden şüphelenirim ve artık iice bu takımdan soğudum herkes sırtını dönüyo takıma .ama içimden bi ses diyoki GİTMEYECEK.o yanlışı yapma be kaptan sen temiz kal o pis fener formasını giyme gel burda hoca ol.
                      !!!! BİZE HERYER TRABZON !!!!

Yorum

• İyi niyetleri sayesinde Zenit'ten çok daha fazla bize kazık attılar.
                        Gerçekten iyi niyetliyseler, bu takımdan ellerini çeksinler.
                        Kesinlikle!

Ne kadar doğrudur bilinmez ama 9 gün önce çıkmış bi haber;

Jefferson’a karşılık Dagoberto teklifi

TRABZONSPOR’un Brezilya Milli Takımı’nın üçüncü kalecisi Jefferson’a ülkesinden birçok takım talip. Fakat Bordo-Mavili takıma para ödemek istemeyen Brezilyalılar, Jefferson için oyuncu öneriyorlar. Sao Paulo da bunlardan bir tanesi. Brezilya ekibi Jefferson’a karşılık Trabzonspor’a Dagoberto’yu teklif etti. 24 yaşındaki oyuncu aynı zamanda Fransız vatandaşı.

Uğruna taraftarların kulüp bastıkları bi oyuncu! için ülkesinden hiç mi teklif gelmez ?
                        Geliyorsa hiçbiri mi kabul görmez? En azından ödenen paralara yazık

Yorum

• İnanilmaz BİrŞey

Yorum

• Stichus kardeşim;
                            Sorun ne Fatih'in alınması ne de satılmasıdır.
                            Ne de Başkan'ın kişiliğidir.
                            Sorun profesyonellikten uzak, küçük düşünen, işbilmez yönetim anlayışıdır.
                            Bu takım Fatih dahil kimsenin gidişiyle batmadığı gibi Fatih dahil kimsenin gelmesiyle de kurtulmayacaktır.
                            Dramatik olan 'aklın' bir türlü icraatın içine girememesidir.
                            Dramatik olan eksiğini gören sıradan Anadolu takımları bile bir haftada düşündükleri adamı getirirken bizim eksik yerlere 3aydır adam alamıyor olmamızdır.
                            Dramatik olan herhangi bir oyuncuyu alamıyor olmamız değil, sıradan oyuncuların bile haftalarca peşinden koşulup tüm kamuoyunda prestij kaybedilmesidir.
                            Dramatik olan koca Trabzonspor'da bir transfer gündemdeyken başka bir transferle ilgilenebilecek kadronun olmayışıdır.
                            Dramatik olan kötü adam almamız değil, Anadolu takımlarının 4-5 katı gelir sahibiyken onların aldığı adamlar kadar bile adam bulamamamızdır.
                            Dramatik olan bazı arkadaşların söylediği gibi Başkan'ın cimri olması falan değil, transfer veya diğer giderler için hiçbir gelir getirici projesinin olmamasıdır.
                            Dramatik olan Başkan'ın taraftarın yaptığı protesto ve eleştirileri sinek vızıltısı gibi algılaması ve her şeyi kongredeki sandıktan ibaret sanmasıdır.
                            Ve en dramatik olan da hiçbir hatadan hiçbir ders alındığına dair en ufak bir ışık bile gözükmemesidir.
                            Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kesinlikle!

Ne kadar doğrudur bilinmez ama 9 gün önce çıkmış bi haber;

Jefferson’a karşılık Dagoberto teklifi

TRABZONSPOR’un Brezilya Milli Takımı’nın üçüncü kalecisi Jefferson’a ülkesinden birçok takım talip. Fakat Bordo-Mavili takıma para ödemek istemeyen Brezilyalılar, Jefferson için oyuncu öneriyorlar. Sao Paulo da bunlardan bir tanesi. Brezilya ekibi Jefferson’a karşılık Trabzonspor’a Dagoberto’yu teklif etti. 24 yaşındaki oyuncu aynı zamanda Fransız vatandaşı.

Uğruna taraftarların kulüp bastıkları bi oyuncu! için ülkesinden hiç mi teklif gelmez ?
                              Geliyorsa hiçbiri mi kabul görmez? En azından ödenen paralara yazık
                              Dagoberto iyi oyuncu. Eğer böyleyse bu teklifin üstüne atlamaları lazım
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• 2007/2008 Türkiye Süper Lig Tahmin Yarışması

Yarışma dahilinde, her hafta süper ligde oynanacak maçlar tahmin edilecektir. Karşılaşmalar, ev sahibi takımların galibiyeti için 1, beraberlik için 0 ve deplasman takımının galibiyeti için 2 şeklinde oynanacaktır.

9 maç üzerinden yapılacak yarışmamızda her doğru tahmin için katılımcaya 1 puan verilecektir.

Toplamda;

9 doğru için; ekstra +3 puan

8 doğru için; ekstra +2 puan
                                7 doğru için ekstra +1 puan katılımcılara verilecektir.

Bol Şanslar.

ÖDÜL

İlk yarı sonunda 1.olan üyemize 1 adet Orjinal TRABZON SPOR maç forması hediye edilecektir.

2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X