Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ya herif parasına bakyor tabii

profesyonel düşünüyor

offfoff

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• yattı balık yan gider ya boşverin eğer birgün şampiyon olursak bizde bu istanbulu onlara o gün dar edeceğiz söz veriyorum
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İSTANBUL - NTVSpor.net’e konuşan Fatih Tekke’nin menajeri Özcan Üstüntaş, milli oyuncunun geleceği ve transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.Türk basınında yer alan Fatih Tekke’nin Fenerbahçe’ye transfer olacağı yönündeki haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Üstüntaş, Zenit Kulübü’nün milli oyuncunun bonservisi için 7.5 milyon Euro istediğini ve şu ana kadar sarı-lacivertli kulüpten bir resmi teklif gelmediğini söyledi.

Üstüntaş, “Bir sabah kalktım bir gazete dün gece Fatih Tekke Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın evinde görüştü ve Fenerbahçe ile anlaşma imzaladı diye manşet atmış, O gün Fatih bende kalıyordu. Kendi kendime şüpheye düştüm. Böyle bir şey olabilir mi acaba diye. Hemen odasına koştum. Yorganın altını hızla açtım. Fatih ‘Ne oluyor abi’ dedi. ‘Ne olacak Aziz Yıldırım’la berabermişsin imza bile atmışsın’ dedim. İkimizde birbirimize baktık ve güldük. Yani işin aslı şu şu ana kadar Fenerbahçe Kulübü bizle görüşmedi” diye konuştu.

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          CAVCAV tam bir çakal. Bizim minnet etmediklerimize mi tav olacak bu çakal Ayrıca dündü sanırım, adam zehir zemberek açıklamada bulundu. 'becekenin yaptığı doğru değil hesabı ÇAKIR'ı isteyen 5 milyon avroyu getirir, kesinlikle takas teklifiyle kimse gelmesin' diye.
          Ben bu adami anlatmaktan dilimde tug bitti. Niye sasiriyorsunuzki Mehmet Cakir icin istegine, her takimin baskani okuz degil.

Yorum

• İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İSTANBUL - NTVSpor.net’e konuşan Fatih Tekke’nin menajeri Özcan Üstüntaş, milli oyuncunun geleceği ve transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.Türk basınında yer alan Fatih Tekke’nin Fenerbahçe’ye transfer olacağı yönündeki haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Üstüntaş, Zenit Kulübü’nün milli oyuncunun bonservisi için 7.5 milyon Euro istediğini ve şu ana kadar sarı-lacivertli kulüpten bir resmi teklif gelmediğini söyledi.

Üstüntaş, “Bir sabah kalktım bir gazete dün gece Fatih Tekke Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın evinde görüştü ve Fenerbahçe ile anlaşma imzaladı diye manşet atmış, O gün Fatih bende kalıyordu. Kendi kendime şüpheye düştüm. Böyle bir şey olabilir mi acaba diye. Hemen odasına koştum. Yorganın altını hızla açtım. Fatih ‘Ne oluyor abi’ dedi. ‘Ne olacak Aziz Yıldırım’la berabermişsin imza bile atmışsın’ dedim. İkimizde birbirimize baktık ve güldük. Yani işin aslı şu şu ana kadar Fenerbahçe Kulübü bizle görüşmedi” diye konuştu.
            olay bitmiştir..

Yorum

İSTANBUL - NTVSpor.net’e konuşan Fatih Tekke’nin menajeri Özcan Üstüntaş, milli oyuncunun geleceği ve transferiyle ilgili önemli açıklamalar yaptı.Türk basınında yer alan Fatih Tekke’nin Fenerbahçe’ye transfer olacağı yönündeki haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirten Üstüntaş, Zenit Kulübü’nün milli oyuncunun bonservisi için 7.5 milyon Euro istediğini ve şu ana kadar sarı-lacivertli kulüpten bir resmi teklif gelmediğini söyledi.

bu haberee seviniirm ben işteeeeeeeeeeee
              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

abicim etmeyin eylemeyin koymayın şu haberleri ...bak ne güzel bitirmiştik kafamızda .oldu mu şimdi? başladım acaba bizimkiler alabilirlermi? yapabilirlermi? ....

fatihin yüksek bonservis bedeli ile alınmasını rasyonel bulmayan arkadaşlar haklı olabilirler ama fatih TRABZONSPOR için ( helede takımın mevcuthali ile) sadece bir forvet değildir ..ağabeydir ,manajerdir,futbolcuları "hoca teröründen "hocayı "taraftar teröründen" velhasıl aynı tarafta olması gereken düşman kardeşleri birbirlerinden koruyabilecek bir AĞABEY hemde becerikli bir ağabey konumundadır .... yani demem o ki FATİH TEKKE konusunda en azından şu anki durumda 2x2= 4 değil 6 yada 7 edebilir ...
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ya sivas macındaki olaylardan yiyecek oldugumuz cezadan cok şu fatih tekke olayını merak ediyorum artık..
                  Trabzonspor

Yorum

• selam arkadaslar (fatih tekke olayini kabadalim ltf bu genc gardesimiz dercihini fener den yana kullandi ona kirkin olabiliriz ..allah yolunu acik etsin bu saat den sonra külebe de faydali olacagini sanmiyorum ........ama sunu hic haz edemiyorum fener sormasini nasil giyecek

Yorum

• adam giderse fenere başkan beceriksiz.. bize gelirse büyük fatih..

ne karlı iş yahu.. alemde fatih tekke olmak varmış..
                      gitmen gelmen albayrak aleyhine..

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        adam giderse fenere başkan beceriksiz.. bize gelirse büyük fatih..

ne karlı iş yahu.. alemde fatih tekke olmak varmış..
                        gitmen gelmen albayrak aleyhine..

yazdığınıdan 1 . şıkkın gerçekleşmiş olduğunu anladım ..yani sayın başkan hem zengin hem beceriksiz ))
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• takmayın ya abiler boşverinn biz pricaya bakalım geliyo mu gelmniyo mu
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• fatih teke fenere hayirli olsun bu olay bitmisdir

Yorum

• marcelinho, takımının 3-1 yendiği maçta sahaya kaptan olarak çıktı, 1 gol 2 asist yaptı..acaba ziya gönderildikten sonra bi daha mı alsak?

Yorum

• hamsi..
                                problemin büyük..
                                düzenli ve sürekli hakaret ediyorsun başkana..
                                bana da bulduğun yerde aklınca laf atıyorsun..
                                şimdi bende bilgi var:
                                söyle bakalım.. fenere giderse tekkeye ne diyeceksin? bize gelirse başkana ne diyeceksin?
                                aynen yukarıda yazdığım gibidir.. senin gibi adamlara yaranmak mümkün değildir..
                                fenere gitse başkan gönderdi, bize gelse kendi geldi..
                                bu kafayla ben aynı takımı tutuyorum!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X