Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oflu_ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    fatih teke fenere hayirli olsun bu olay bitmisdir

ağzından yel alsın ne hayırlı olması!!!

giderse gitsin ama hayırlı falan olmasın

yiyip dursun eziklerin parasını
    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• konu TS transfer dosyası fenerinki değil fatih i gidin öteki başlıkta konuşun
      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Bu oyuncu nasıl? Hızlı, guçlu, sprinter, koşan, taşıma kapasitesi maksimum, bir de topa ayakla vurmasını öğrettik mi alın size dunya çapında dengeli bir yıldız ( Ziya Doğan Standartları Enstitüsü - Z.D.S.E- Belgeli )
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu oyuncu nasıl? Hızlı, guçlu, sprinter, koşan, taşıma kapasitesi maksimum, bir de topa ayakla vurmasını öğrettik mi alın size dunya çapında dengeli bir yıldız ( Ziya Doğan Standartları Enstitüsü - Z.D.S.E- Belgeli )
          ya travelair en büyük özelliğini geçtin acaba bu herif mantaliteye ne kadar uyuyor

en önemlisi o

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Tekke fb ile anlaşmışsa benim gözümde değeri sıfırdır bundan böyle.Kimse çıkıp profesyonellik çart çurt etmesin.Adam buradan ayrılma nedenini ''Avrupa'da oynamak istiyorum''diye dillendirmiş hatta gittiğinde de ''Uzun yıllar orada kalacağım,bazıları gibi gidip sezon sonu olmadan dönmeyeceğim''gibi iddalı laflar etmiştir.Ben fb olmuş gs olmuş(yada bjk) bununla ilgilenmem.Ya büyük lokma yiyecek büyük laf etmeyeceksin ,yada senin için söylenecekler ağrına gitmeyecek.
            Benim şahsi olarak adam endeksli takıntılarım yoktur ve bunada karşı olmuşumdur zaten.İşte böyle yere göğe koyamadığınız biri para uğruna kendisi ile birlikte tüm değer yargılarınızı da yıkıp gider,böyle apışıp kalırsınız.Her zaman dusturumuz şu olmalı;EN BÜYÜK TS BAŞKA BÜYÜK YOK!!!
            Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
            Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
            Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• o burada Fatih Tekke oldu. o Burada Fatih Sultan Tekke oldu. paraysa alasını kazandı. Trabzonspor ismiyle sembolleşti. bu satten sonra yaşı 30 a dayanmışken ezik forması giyinmesi benim ağrıma gider.
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kesinlikle!

Ne kadar doğrudur bilinmez ama 9 gün önce çıkmış bi haber;

Jefferson’a karşılık Dagoberto teklifi

TRABZONSPOR’un Brezilya Milli Takımı’nın üçüncü kalecisi Jefferson’a ülkesinden birçok takım talip. Fakat Bordo-Mavili takıma para ödemek istemeyen Brezilyalılar, Jefferson için oyuncu öneriyorlar. Sao Paulo da bunlardan bir tanesi. Brezilya ekibi Jefferson’a karşılık Trabzonspor’a Dagoberto’yu teklif etti. 24 yaşındaki oyuncu aynı zamanda Fransız vatandaşı.

Uğruna taraftarların kulüp bastıkları bi oyuncu! için ülkesinden hiç mi teklif gelmez ?
                Geliyorsa hiçbiri mi kabul görmez? En azından ödenen paralara yazık

Beyler adam Brezilya'nın yeni Robinho'su abartmayalım isterseniz)

Yorum

• Tekke için Fb 6 milyon önermiş, Zenith 7 istemiş, bugün tekrar görüşme olacakmış. Bizim teklif ise fenerinkinin 3te biriymiş.

Lig Tv
                  BORDO MAVİ

Yorum

• fatih tekke çok iyi bi fiyata satılmıştır ve fatih tekke Trabzonspor dan gitmek isteyen bi futbolcuydu

Fatih tekke Trabzondan başka biyerde başarılı olmaz bana göre ve 3-4 milyon eurodan fazla etmesi mümkün değildir

o yönden elde ettiğimiz para çok iyidir hatta böyle bi oyuncuyu anadolu klüpelerinden biri saabilse çok iddalı bi takım kurabilirlerdi

benim kızdığım nokta burda fatihin satılması değil forumdaki çokğu kişi ise buna kızıyor neden sattınız diye adam gidecem diyordu

yönetimde biz seni tutmayalım git dedi mütiş bi parayla üstelik amma kardeşim siz bu para yı neden değerlendirmediniz neden ii
                    oyuncular tranfer etmediniz tekke yi satmanıza bişey demem ama para çarçur olursa ona kızrım işte

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şimdi bir minik toplantım var.. hemen gelirim..
                      gelmesende olur yönetim yanlısı fikirlerine ve burdaki insanları aklınca keklediğini düşünmene ihtiyacımız yok al yönetimini kendi kendine yama bize o yönetimden birinin açıklama yapmasına gerek yok nasıl olsa aralıkda görüşeceğiz...!

+

erdal abi (hamsi) senden 1000 kat daha trabzonludur ve forumdaki bi çok kişi buna birebir tanık olmulştur.

Yorum

• unutun su adamı artık yaaaa unutun adam ıstedıgı takıma gıder ayrıca ben bu habere ınanmıyorum
                        Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• bırbırımızı kırıcı konusmalar yapmamız ne bıze nede bu takıma katkı saglamaz 23 yıldır bırbırını yıyen bızler hala anlamadık degılmı ezıklerı bıle gecıp neden sampıyon olam ıyoruz muzakere okey fıkırlerde okey ama tartısma haklaret gıbı seyler bıze yakısmıyor ayrıca burası transfer sayfası ıstıfa probagandaları bır ıse yaramaz
                          Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• fatih fenere gitmicek. zenite gitti fenerden teklif aldi fatihin burda ne sucu var???????????
                            imza atarsa konusursunuz gecen sezon aynisini demislerdi. fatih asla fener formasini giyimicek.
                            Duysun cümle alem bu büyük sevdayı TRABZONUM için yıkarız dünyayı!..

Yorum

• Pek takdir etmediğim ama doğru söze ne denir babından şu sözünüde çok tuttuğum Özkan Sümer'i yadderek;
                              ''Trabzonda yıldız görmek isteyen gece gökyüzüne baksın''
                              Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                              Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                              Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Fatih Tekke bence kafa olarak fenere imzayı attı.Tek sorun bonservis bedeli.Fener Fatihe 7,5 milyon euro vermek istemiyor olması tranferi geçiktiriyor.Fatih Tekke ye haklı olarak bizler sahip çıktık ancak o kendi kabadayılığının cezasını tüm trabzon şehrine kesti ve gitmek istedi.Ben Nuri Albayrahi sevmem ve gitmesini istiyorum Ancak Fatih
                                Tekke konusunda ona kızmıyorum.Fatihin geri gelmesinide istemiyorum.Fenere gidersede yolu açık olsun.Bundan sonra evi şükrü saraçoğlu olur. Bakalım fener seyircisi ona aradığını verebilecekmi.Bu tip oyuncular liderlik vasfına alışmışlar.Zenit Fatihe o liderlik vasfını vermedi Fener'de vermez.Fatih Tekke seni Fatih yapan Trabzonspor'dur.Başarıyı sen çok uzaklarda arıyorsun.Madem mükemellesin şuan git ispanya yada görelim.Bu yazıma belki burda çok tepki gelicek ama sonuna kadar arkasındayım yazdıklarımın .Fatih Tekke'yi bu saaten sonra bizim takımda görmek istemiyorum.Bu benim görüşürüm.
                                TRABZON'UN GÜBRE KOKAN SOKAKLARINDAN ÇIKIP , İSTANBUL'UN PARFÜM KOKAN SOKAKLARINA 6 DEFA ŞAMPİYON TRABZON YAZDIRDIK...
                                7.SİDE YAZILACAK 8.SİDE....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X