mehmet yıldız boğa gibi yaa geçen hafta fener savunmasını çok zorlamıştı....milli takımdaki alternatifler arasına girebilir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
aka5 tarafından yazılan
barı hasan sası alsalar ya
aman uzak dursun..
İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaman uzak dursun..
bence suan alınabılcek en ıyı adam keske daha ıyıs olsa ama enazından oda ıyı .bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim
Yorum
-
Yönetim kesin bir futbolcu alacak buraya yazıyorum bekleyin ve görün.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
son 7 gün abi daha varİlk olarak aka5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler son 4 gun yönetımı mail bonbardımına tutualım . bır sol kanat bır forvet ısıtıyoruz dıyeTrabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
baya klasik bir haber olmus, alisdik bu türlere, ziya dogan israri, uzun süren pazarlik, bitti bitecek - yok daha neler :--)İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePRİCA BİTİYOR
İsveçli golcü için Danimarka kulübüne 1.8 milyon $ öneren Bordo-Mavililer, bu hafta içerisinde Rade Prica'yı imza için Trabzon'a getirmek amacında.
FİYATTA DAMPİNG
Trabzonspor'a Prica müjdesi... Daha önce İsveçli golcü için 3.5 milyon EURO isteyen Aalborg, uzun süredir süren pazarlıklar sonucunda fiyatı 2 milyon $'a kadar indirince, Trabzonspor transferi bitirme aşamasına getirdi. Teknik Patron Ziya Doğan'ın ısrarla istediği Prica'nın transferi ile bizzat ilgilenen Başkan Nuri Albayrak, bu hafta içerisinde bu işi mutlu sonla bitirmek amacında.
FARK KAPANDI
Trabzonspor, Rade Prica için Aalborg'a 1.8 milyon $ önerdi. Aradaki fiyat farkı iyice azalırken, transferin bu hafta içerisinde bitirilmesi amaçlanıyor. Bordo-Mavililer, Rade Prica'nın işini bitirerek transferi kapatmak amacında. Bu arada Rade Pricanın Aalborg formasıyla son maçta 2 gol attıgı Trabzonspor kurmaylarının bu maçta İsveçli golcüyü izlettirdikleri de ifade edildi.
Bu haber bugünkü Karadeniz Gazeetsinden ne kadar dogru bir haber bilmiyorum ama dün Prica dakika 87-89 da takımını 1-0 yenik durumdan kurtardı ligdeki 4.golünü attı bu fiyata faydalı olabilir.......
haberin dogru oldugunu varsayarak: isvecden bir "yildiz" geliyor bu sefer, umarim tatil yapmaya gelmez trabzona."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Yönetim kendince uygun zamanı bekliyor Öyle ya da böyle 3'de 3 yapan bir takım var Çok geç kaldık evet ama hazır geri düşmemişken gerekli transferleri yapmalıyız Fatih işi boşa zaman kaybıydı Büyük ihtimalle alırlar işte İsveçliyi Kaleci çok önemli iyi bi kaleci çok şey katar takıma Sadece bu 2 transfer (Pricayı ortalama golcü varsayarak) daha fazla gol atmamızı ve daha az yememizi sağlayabilir Golcü transferi alternatif anlamında da gereklidir Son 7 gün!
Yorum
-
prica'nın esbjerg maçındaki golleri daha verilmedi ama gecen dönemki esbjerg maçında attığı 2 gol bu video da var youtube da pricaya en geniş yer veren video da bu baska yok
http://www.youtube.com/watch?v=j49vP...related&search=Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
Fenerbahçe teklif yapmış, LigTv'de söylediler bugün. Mehmet Yıldız ve hocası Bülent Uygun da telefonla bağlandı. Yalanlamadılar, bjk de istiyor diye eklediler.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Yıldız'ı istiyordum Sivasspor maçından önce. Çok güçlü ve etkili bir oyuncu. Bu sene patlama yapabilir. Ama olaylı maçtan sonra zor biraz
Çok güçlü bir oyuncu ancak futbol zekasına sahip olduğunu düşünmüyorum. Kafası yerde oynuyor, boğuşup duruyor. Gol vuruşlarını çok geliştirdiğini söyledi hocası ama pek inandırıcı gelmedi bana. Özel idmanlar yapıyormuş. Geçen sezonun sonundan bu yana bir çıkış içinde olduğunun farkındayım ama stil olarak Mehmet Yılmaz'ı hatırlatıyor bana, biraz daha kuvvetli sadece. Zaten gelmesi mümkün değil de bilgi olsun diye yazayım dedim.BORDO MAVİ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum