başkanın ülkerle arasının ne kadar iyi olduğunu hepimiz biliyoruz arya sponsor sokabilip alırdı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebaşkanın ülkerle arasının ne kadar iyi olduğunu hepimiz biliyoruz arya sponsor sokabilip alırdı
) Başkan en son ne zaman araya birini sokup TRABZONSPOR için birşeyler yaptı.?? ortada ihale mi varki araya birini koysun? ...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Trabzon da Tekke için devrede
F.Bahçe'nin Fatih Tekke transferinde önemli bir yol kat etmesi Trabzonspor'u da harekete geçirdi.
17 Ağustos 2007 15:19Fenerbahçe'nin Fatih Tekke transferinde önemli bir yol kat etmesi Trabzonspor'u da harekete geçirdi. Eski futbolcuları Fatih Tekke'nin Türkiye'ye dönmek istediğini bildirmesinden sonra Trabzonspor golcü futbolcuyu Fenerbahçe'ye kaptırmamak için girişimlere başladı.
Trabzonsporlu bir yönetici Rusya'ya giderek Zenit kulübünün yöneticileriyle Fatih Tekke transferi için masaya oturdu. Trabzonspor'un Fatih Tekke'nin bonservis bedeli için Zenit kulübünden indirim istediği öğrenildi.
Ligtv.com.trTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
kimse bize sponsorluk yardimi yapmaz, fener isin icinde cunku.... Dusunsenize X sponsor yardim etti Trabzonspor fatihi fenerin elinden kapti.... Trabzonsporun kac taraftari var? Fenerin kac var? + boyle bir durum olmassa bile bizim yonettim beceremez sponsor anlasmasini..Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
Yorum
-
ya gelsinde bi değişiklik olur işte...İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSonra da bizi Prica'dan kurtaracak biri lazım.Önce TRABZONSPOR
Yorum
-
milan_stephanov
biraz önce Fatih Tekke hakkında sizleri üzecek bir haber aldım..
Fatih Tekke şu andan itibaren Fenerbahçe'nin resmi futbolcusudur.. Fenerbahçe, Fatih'le bir hafta öncesinden anlaşmıştı zaten.. bugün akşam saatlerinde de Zenit'le 6 Milyon Euro'ya anlaşmaya vardılar.. bugün yarın açıklanacak transferi.. gelecek hafta içinde de Fatih resmi sözleşmeye imza atacak..
kaynak falan sormayın.. bu kesin bir bilgidir transfer açıklanınca görürsünüz..
geçmiş olsun diyorum herkese..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum