Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sahtekar yönetim.....Aciz yönetim...
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak 61 kuzenler tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      YA arkadaşlar madem şampiyon olamayacağız
      Bırakın Gençlerimiz oynasın
      Yeni bir jenerasyon yaratsınlar bu jenerasyon hergeçen yıl büyüyerek devam etsin
      25 sene bekledik 3 sene daha ardı arkaya sampiyonluklar için gene beklerim

yeterki artk trabzonsporumuzun ismi itibarı kurtulsun
      -----------tolga-----------
      ufukhan-tayfun-ferhat-adnan-
      ferudun-yusuf-selim----ufuk-
      -------cem---ali g.---------

oynasınlar ya super ligdeki bir çok topçudan daha kaliteliler
      alışsınlar birbirlerine ya ben guveniyorum onlara
      yaparlar
      hatta ilk sene bir supriz bile yapabilirler
      yeterki sans werilsn
      bu takım küme düşer hatta her hafta 5 yer
      sen git durma, ağlasa da gözlerim, sana gülümseyeceğim. dün buzdan bir dağ iken, hayaline aldanıp,birden çözüldüğümü nerden bileceksin.
      Hayat bir kumarsa, her defasında TRABZONSOR

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        TRANSFER YAPARIZ HATA YAPAMAYIZ!

TRABZONSPOR BAŞKAN YARDIMCISI PİŞİREN

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, TAKA Gazetesinin sorularını cevapladı. ‘Lige kadar transfer yapacak mısınız?’ sorumuza cevap veren Pişiren şunları söyledi: “Evet yapmak için büyük çaba içindeyiz. Ama hata yapmak istemiyoruz. Önümüzde Tomas Jun ve diğer örnekler var. Hata yapmadan bir oyuncu alacağız.”

Alacağınız oyuncu santrafor mu, orta sahada beyin mi olacak?’ sorumuzu da cevaplayan Pişiren şu bilgileri aktardı: “Santrfor olacak. Fatih Tekke’nin bir diğer versiyonu olacak. Son vuruşları iyi yapacak. Tomasson, Levan ve Caluwe basında yer alıyor. Hepsini değerlendirmeye alıyoruz.”

Her an teknik kadrodan isimlerin futbolcu izlemek için yurtdışına gidebileceğini savunan Pişiren sözlerini şöyle tamamladı: Trabzonspor’un başarısı için uğraş veriyoruz. Çok çalıştığımızı herkes bilmeli. Ama bizi yıpratmak isteyenler var. Onlar Trabzonspor’u yıpratıyorlar. Ben ligde çok başarılı bir takım göreceğimize inanıyorum. Galati maçlarındaki kırmızı kartlar her şeyi alt üst etti.”
        senin bu klupte olman hata

Yorum

• Trabzonspor golcü Prica'yı bitirecek04 Ağustos 2007 12:15

Tranrfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, gündemindeki İsveçli golcü Rada Prica’nın bonservis bedeli sorununu büyük ölçüde çözdü...

Teknik direktör Ziya Doğan’ın raporu doğrultusunda yönetimin almak için büyük çaba harcadığı, Danimarka’nın Aalborg takımında gol kralı olan Rada Prica’nın alınması için gereken para, Ömer Rıza’nın İngiltere İkinci Lig takımlarından Southampton’a satılması ile karşılanacak.

İngiliz Southampton kulübü, Ömer Rıza için Trabzonspor’a 1 milyon euro resmi teklifte bulundu. Bu teklifi ilk başta değerlendirmeye almayan bordo mavili kulüp, İntertoto kupasından elenilmesinin ardından görüşmelerin yeniden başlayabileceğini Southampton kulübüne iletti.

Bunun üzerine harekete geçen İngiliz kulübü, futbola İngiltere’de başlayan ve geri dönmeye sıcak bakan Ömer Rıza’yla da anlaştı. Ömer Rıza’nın Southampton kulübüne transferinin bir iki gün içerisinde sonuçlanması bekleniyor.

Yönetim ise bu futbolcunun Southampton’a gitmesinin ardından gelecek sıcak parayla Rada Prica’yı Trabzon’a getirmenin planlarını yapıyor.

YATTARA: ARTIK USLANDIM
          Trabzonspor’un Gineli yıldız futbolcusu Yattara, yönetimin kendisine verdiği 25 bin YTL’lik cezanın doğru olduğunu söyledi. Yattara, Galati maçında yaptığı hareketin art niyetli olmadığını ancak hakem tarafından yalnış anlaşıldığını da belirterek, “Takımda herkesle çok iyi arkadaşım. Trabzon şehrinde de çok sevildiğimi biliyorum. Teknik direktör Ziya Doğan’ın benim iyiliğimi düşündüğünü biliyorum. Onun için bundan sonra takımda uslu duracağım ve kulübümün başarısı için elimden geleni yapacağım'' dedi.

Yattara, Jabi’nin takıma katılması ile neşesinin daha da arttığını belirterek, “Kendi ülkemden biriyle aynı takımda oynamak bana büyük heyecan veriyor. Jabi gerçekten çok kaliteli bir futbolcu. Trabzonspor’a katkı sağlayacağından hiç şüphem yok. Hocamız ona şans verdiği takdirde kendisini ispatlayacaktır. Tüm takım olarak çok iyiyiz ve iyiye gidiyoruz'' dedi.

ALBAYRAK - DOĞAN TEMASLARI HIZLANDI
          40. kuruluş yıl dönümü etkinlikleri nedeniyle Trabzon’da bulunan Başkan Nuri Albayrak, sık sık teknik direktör Ziya Doğan ile bir araya gelerek takım hakkında bilgi alıyor.

Doğan’a yeni sezonun ilk maçının mutlaka kazanılması gerektiğini söyleyen Albayrak, “40. yılımızda şampiyon olmak, bizim için çok güzel olur. Herkes bizden böyle bir başarı bekliyor. Aralık ayına kadar takımı dimdik ayakta götürmeliyiz. O günün şartları ne gösterir bilemiyorum ama Trabzonspor’un gücünü lig başladığında herkes görmeli'' dediği öğrenildi.

Transfer konusunda tüm yetkileri Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile birlikte eline alan Başkan Nuri Albayrak, transferde asla hata yapmak istemiyor. 40. yılda muhteşem bir şampiyonluk isteyen Albayrak, 40. Yıla yakışır tesis projesinin de kulübe kazandırılması için de ellerinden geleni yaptıklarını söyledi.

Albayrak, tesis projesinin Trabzonspor’un gücüne güç katacağını belirterek, “Bana göre Trabzonspor, Türkiye’nin dördüncü büyüğü değil, en büyük takımıdır. Kısa süreli tarihinde bu kadar büyük başarılara olan kulüp sayısı azdır. Bu takımı hep birlikte eski coşku dolu günlerine getirmek için çalışacağız'' dedi.

11 KİŞİLİK KADRO ŞEKİLLENİYOR
          Trabzonspor’un bol alternatifli kadrosundan ilk 11’i oluşturmak için yoğun bir şekilde çalışan teknik direktör Ziya Doğan, stoper ve sağ kanat için karar vermekte zorlanıyor.

Kalede Ahmet Şahin ve Tolga arasında karar verme aşamasında olan Doğan, savunmanın sağına ise yeni transfer Jabi’yi monte etmeye çalışıyor.

Bu bölgede formda olan isimlerden Ferhat’a ise yedek kulübesinin yolu gözüküyor. Stoperde ise Erdinç’i banko oynatması beklenen Doğan’ın bu futbolcunun yanında eski göz ağrılarından Tolga Seyhan’ı ilk 11’e alma ihtimali yüksek. Formda olan Çağdaş’ın ise ilk 11 şansı az gözüküyor.

Solbeke Celaleddin alternatifsiz bırakılırken, orta sahada üç ön libero yer alıyor. Hüseyin, Ayman ve Serkan’ı burada oynatması beklenen tecrübeli hoca, bu üçlüyü Gökdeniz ile güçlendirecek.

Forvette ise Ersen ile Umut arasında karar verecek olan Doğan, Ceyhun veya Yattara ikilisinden birini hücuma dönük oynatması bekleniyor. Yapılması muhtemel transferlerin Doğan’ın aklındaki bu kadroyu nasıl etkileyeceği ise futbolcuların sergileyeceği performansla belli olacak. Teknik direktör Ziya Doğan ise her fırsatta formayı hak edene vereceğini söylüyor.

kaynak:internetspor

arkadaşlar prica hayırlı olsun inşallah

Yorum

• ziyanın onbiri bu anlaşılan

------------tolga-------------
            jabi---erdinç------tolga---celo
            --serkan---hüseyin---ayman--
            yattara---ceyhun---gökdeniz
            -----------umut-------------

prica alınırsa umutun yerine oynar
            marino alınırsa o da ceyhunun yerine oynar ya da ziya bi önlibero eksik oynar
            marino prica ve ibrahim akın alınırsa bu takım çok iii olur

Yorum

• İlk olarak hasko582 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ziyanın onbiri bu anlaşılan

------------tolga-------------
              jabi---erdinç------tolga---celo
              --serkan---hüseyin---ayman--
              yattara---ceyhun---gökdeniz
              -----------umut-------------

prica alınırsa umutun yerine oynar
              marino alınırsa o da ceyhunun yerine oynar ya da ziya bi önlibero eksik oynar
              marino prica ve ibrahim akın alınırsa bu takım çok iii olur
              Kadron´da 1 kisi fazla var.3 Önlibero´la oynarsak ben hicbir maca bakmam gelecek sezon.Resmen Korkak futbol oynatiyor.
              çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• maalesef takımımız için yine hiçbir şey yapılmayacak
                çok dertliyim abiler çok
                TRABZON'umun acısı , aşk acısı
                yaşamak güzel şey de
                bu kadar acı da bana fazla be
                Fanki tonki zonki...

Yorum

TRANSFER YAPARIZ HATA YAPAMAYIZ!

TRABZONSPOR BAŞKAN YARDIMCISI PİŞİREN

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Aydın Pişiren, TAKA Gazetesinin sorularını cevapladı. ‘Lige kadar transfer yapacak mısınız?’ sorumuza cevap veren Pişiren şunları söyledi: “Evet yapmak için büyük çaba içindeyiz. Ama hata yapmak istemiyoruz. Önümüzde Tomas Jun ve diğer örnekler var. Hata yapmadan bir oyuncu alacağız.”

Alacağınız oyuncu santrafor mu, orta sahada beyin mi olacak?’ sorumuzu da cevaplayan Pişiren şu bilgileri aktardı: “Santrfor olacak. Fatih Tekke’nin bir diğer versiyonu olacak. Son vuruşları iyi yapacak. Tomasson, Levan ve Caluwe basında yer alıyor. Hepsini değerlendirmeye alıyoruz.”

Her an teknik kadrodan isimlerin futbolcu izlemek için yurtdışına gidebileceğini savunan Pişiren sözlerini şöyle tamamladı: Trabzonspor’un başarısı için uğraş veriyoruz. Çok çalıştığımızı herkes bilmeli. Ama bizi yıpratmak isteyenler var. Onlar Trabzonspor’u yıpratıyorlar. Ben ligde çok başarılı bir takım göreceğimize inanıyorum. Galati maçlarındaki kırmızı kartlar her şeyi alt üst etti.”

Bu adamları nereden bulmuşlar,nasıl TS yönetimine almışlar aklım almıyor.Kardeşim sen hasbelkaderde olsa TS gibi bir takımın yöneticisi olmuşsun ,insanlar senin söylediklerini dinliyor gazeteler resmini basıyor.Şu adamın sıfatına bak,uzamış sakal kahve köşesinde pişpirik oynarken rahatsız edilmiş bir kahve müdavimi edasıyla demeç vermiş.Kendinize saygınız olmayabilir ama siz TS yöneticisi olduğunuzu unutamazsınız.Akıllı olun!!!!!!!!!!!!Ben bu resme baktıktan sonra adamın ne söylediğiyle hiç ilgilenmemki boş boş konuşmuştur der geçerim ve netekim öyle de yaptım.
                  Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                  Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                  Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• Prica işi doğru ama inşallah olmaz, çok vasat bir adam, klubede bile oturamaz burada. Menajerlerin oltasından sallanan bir yem açıkcası.

Yorum

Ruh Hastası bu adam kafayı yemiş...
                      O yüzden de kızamıyorum. Aklı olmayanı Allah sorumlu tutmuyor, biz nasıl tutabiliriz ki?!
                      İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Resmen Korkak futbol oynatiyor.
                      Korkak oynattığı doğru da futbol oynattığından emin değilim.

Yorum

• bu adam inşallah alınamaz ersen umut çok daha iyi eğer bu adam gelirse ve umut yedek kalırsa vay halimize bir oyuncya daha yazık ederiz
                        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak karatasof tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu adamları nereden bulmuşlar,nasıl TS yönetimine almışlar aklım almıyor.Kardeşim sen hasbelkaderde olsa TS gibi bir takımın yöneticisi olmuşsun ,insanlar senin söylediklerini dinliyor gazeteler resmini basıyor.Şu adamın sıfatına bak,uzamış sakal kahve köşesinde pişpirik oynarken rahatsız edilmiş bir kahve müdavimi edasıyla demeç vermiş.Kendinize saygınız olmayabilir ama siz TS yöneticisi olduğunuzu unutamazsınız.Akıllı olun!!!!!!!!!!!!Ben bu resme baktıktan sonra adamın ne söylediğiyle hiç ilgilenmemki boş boş konuşmuştur der geçerim ve netekim öyle de yaptım.
                          Bu takımı böyleleri idare ettiği için bu takım şampiyon olamuyor ya Doğru dürüst adam olmadığın için de hep öyle kalacak.

Yorum

• --------------------------------------

radomx avatarındaki kim ? yoksa yeni bomba mı ?

-------------------------------------------------
                            poetricus

Yorum

• Bugün Yusuf Kurtulus`la Sivassporlu Hayrettin`in takas edilecegini okudum ama inanamadim.Bilgisi olan varmi ?

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                --------------------------------------

radomx avatarındaki kim ? yoksa yeni bomba mı ?

-------------------------------------------------
                                Almanya'nin Bielefeld takiminda oyniyan "Zuma".
                                G. Afrika milli takiminda'da oynuyordu...

ya$i bayaa bi ilerlemesine ragmen gecen sezon ligin en iyi yabanci oyuncularindan birtanesi idi...sag tarafda oynuyor, ikinci bir Yattara, tek farki, Ibo gibi 1 mac oynayip 5 hafta mola yapmiyor :-)
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X