Fatih'e geçmiş olsun diyorum bende.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak milan_stephanov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz önce Fatih Tekke hakkında sizleri üzecek bir haber aldım..
Fatih Tekke şu andan itibaren Fenerbahçe'nin resmi futbolcusudur.. Fenerbahçe, Fatih'le bir hafta öncesinden anlaşmıştı zaten.. bugün akşam saatlerinde de Zenit'le 6 Milyon Euro'ya anlaşmaya vardılar.. bugün yarın açıklanacak transferi.. gelecek hafta içinde de Fatih resmi sözleşmeye imza atacak..
kaynak falan sormayın.. bu kesin bir bilgidir transfer açıklanınca görürsünüz..
geçmiş olsun diyorum herkese..
bu haber doğruysa ne fatih tekke trabzona gelebilir ne de nuri albayrakBordomavi.net
Yorum
-
Albayrak:-FATİH TEKKE TRANSFERİ-İlk olarak milan_stephanov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz önce Fatih Tekke hakkında sizleri üzecek bir haber aldım..
Fatih Tekke şu andan itibaren Fenerbahçe'nin resmi futbolcusudur.. Fenerbahçe, Fatih'le bir hafta öncesinden anlaşmıştı zaten.. bugün akşam saatlerinde de Zenit'le 6 Milyon Euro'ya anlaşmaya vardılar.. bugün yarın açıklanacak transferi.. gelecek hafta içinde de Fatih resmi sözleşmeye imza atacak..
kaynak falan sormayın.. bu kesin bir bilgidir transfer açıklanınca görürsünüz..
geçmiş olsun diyorum herkese..
"Taraftar Fatih'i istiyor tabii ki. Bu doğal bir şey. Biz de kendi mali durumumuza göre, karşı takımın isteğine göre bunu değerlendiriyoruz, gerekli görüşmeleri yapıyoruz"
demekki daha bitmemişNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
milan_stephanov
Fenerbahçe yönetimine çok yakın bir kişiden.. isim veremem maalesef..İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesayın milan sitephanovv isimli üye nereden aldın bu bilgiyi söyleyebiirmiyimm ya germe bizi uyuyama bu gece yaaa başkan halledecez dedi görüşmelerimiz sürüyor dedii olamaz böyle bişe
Yorum
-
bende inanmam da fatihi o takımda izlemek istemiyoru yaa
ya sesimi duyuyun mu nuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii alo nuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
benzinliğiiii zenite verrr fatihi allllllllllllll nuriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
milan_stephanov
arkadaşım verdiğim bilgi kesin bir bilgidir..İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih formayı giymeden imzayı atmadan hiç bir bilgiye inanmam...
Yorum
-
Misafir
İlk olarak milan_stephanov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım verdiğim bilgi kesin bir bilgidir..
Yukardan mı geldi bu bilgi yoksa?
Yorum
-
İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih formayı giymeden imzayı atmadan hiç bir bilgiye inanmam...
vallahi ne yalan söyliyim görmeden bende inanmam
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum