eceli gelen köpek cami duvarına işer hesabı olmaz inş.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kardesim sen fenerlimisin...yönetimden almis..millete germe burda stichus gibi...baskan zorluyoruz diyor sen kesin anlasti diyorsun ..birak milletli germeyi burda..İlk olarak milan_stephanov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım verdiğim bilgi kesin bir bilgidir..
Yorum
-
yanlis yapiyorlar.. yazmayacam diyom ama .. yanlis yapiyorlar.. tekke en az senin kadar benim kadar trabzonludur vefener de top oynamaz, sen oynarmisin ben oynamam,,,
o forma yakismaz sultanimiza,
akin abim derki fatih sen ben gibi delikanli adamdir 1 . lig de top oynarken mahalleden arkadasinin kavgasina giderdi diyo o adam fenerden senden benden cok nefret eder diyodu ..
akin abim yalan solemez.karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
Bu akın abin bizim paf takımından F.Tekke'nin kankası akın mı?İlk olarak alpi53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlis yapiyorlar.. yazmayacam diyom ama .. yanlis yapiyorlar.. tekke en az senin kadar benim kadar trabzonludur vefener de top oynamaz, sen oynarmisin ben oynamam,,,
akin abim derki fatih sen ben gibi delikanli adamdir 1 . lig de top oynarken mahalleden arkadasinin kavgasina giderdi diyo o adam fenerden senden benden cok nefret eder diyodu ..
akin abim yalan solemez.BORDO MAVİ
Yorum
-
milan_stephanov
kardeşim laflarına biraz dikkat et..İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYukardan mı geldi bu bilgi yoksa?
Fatih Tekke artık Fenerbahçe'nin futbolcusudur.. bugün yarın açıklanacak..
Yorum
-
valla milan stephanov öyle dedi biz bişe demedik abii bilgi almışşşyanlis yapiyorlar.. yazmayacam diyom ama .. yanlis yapiyorlar.. tekke en az senin kadar benim kadar trabzonludur vefener de top oynamaz, sen oynarmisin ben oynamam,,,
akin abim yalan solemez.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
bilmiyorum kankasi mi da paf takimda oynadigini biliyodum mersin turizm de beraber okuyodukİlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu akın abin bizim paf takımından F.Tekke'nin kankası akın mı?karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
Yorum
-
sen baya da heveslendin ama inş hevesin kursağında kalırİlk olarak milan_stephanov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardeşim laflarına biraz dikkat et..
Fatih Tekke artık Fenerbahçe'nin futbolcusudur.. bugün yarın açıklanacak..
Bordomavi.net
Yorum
-
milan_stephanov
doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar demişler..İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekardesim sen fenerlimisin...yönetimden almis..millete germe burda stichus gibi...baskan zorluyoruz diyor sen kesin anlasti diyorsun ..birak milletli germeyi burda..
Yorum
-
milan_stephanov
biraz daha açarmısın ? Fenerbahçe'lisin mi demek istiyorsun bana ?İlk olarak griffin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen baya da heveslendin ama inş hevesin kursağında kalır
Yorum
-
aha burda firtina gelecek millet su ekmek depoluyo evini pencerelerini cakiyo benim elimden bisey gelmiyo sultan fenere gitti dediklerinden beri iciyorum galiba su kasirga dean midur nedur gelur beni alir geturur..karaiplerde bir trazonsporlu..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum