Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gidene dur demem ... kalana gitme demem... duşmanıma dost olanı hayatta affetmem...

kimse kusura bakmasın ben profesyonelolamam
    Özkan SÜMER

Yorum

• fatih fenere giderse bunun ayıbıda suçuda herşeyi yönetimindir
      '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• fener tek trabzonsporun düşmanı değilki türkiye liginde amatörden tut 1 ligteki tüm takımların düşmanı hayatında icraatlerinden çok ağzın çalışıyorsa dost bulamazsın fener bu kibir şımarıklık diz boyu uefa kupası alacaklarmış alırsın şimdi fatih tekkede gidecekse gitsin kal diye yalvaracak değiliz nasıl anılmak istiyorsa öyle yaşar.....

Yorum

• Ben burda yönetimi degil Fatihi eleştiririm. İstediği takıma gitmek Fatihin elinde demekki. Fenere giderse bunun tek suçlusu Fatih Tekkedir. Takımdan ayrılmak isteidiğini her defasında söyleyen kişi kendisiydi. Şimdi Türkiye ye dönmek istiyorsa şayet gerçekten bizleri seviyorsa Trabzonsporu seviyorsa bilmesi lazım Fenere gidilmeyeceğini buna rağmen giderse demekki Fatih Tekkenin gözünde bizler ve Trabzonpor bir hiçmişiz.
          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• Tekke geliyorFenerbahçe, Rusya'dan ayrılmak istediğini belirten Fatih'le anlaşma sağladı.

17.08.2007 11:00Fenerbahçe Fatih Tekke transferinde gün sayıyor. Sarı-lacivertlilerin uzun süredir gündeminde olan ve beklenen yabancı kararının çıkmaması nedeniyle en alternatif isim olarak görülen golcü oyuncu konusunda çok önemli bir mesafe alındı.

10 gün önce harekete geçen ve Fatih Tekke ile yaptığı görüşmeler sonunda golcü oyuncuyla prensipte anlaşma sağlayan F.Bahçe yönetimi, kulübü Zenit'le de masaya oturdu. Rus ekibiyle yapılan görüşmeler sonunda çok küçük pürüzler kaldı. Zenit'e para artı futbolcu takasının önerildiği belirtildi. Fatih'in transferinin yarın veya pazartesi bitebileceği vurgulandı. Fatih Tekke'nin imza atması halinde de Hertha Berlin'in ısrarla istediği Semih'e izin verilecek. Alman kulübü Semih için F.Bahçe'ye 2.5 milyon Euro verecek.

__________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Yönetim son zamanlarda, Galati maçı rezilliği,40.yıl açılış fiyaskosu,Sivas maçı şaşkınlığı ile uğraşırken, Fener arada bu işi bitirebilir.Anlaşmasında başka takıma giderse şu kadar daha para kazanırız maddeside varsa 3 kuruş için bu işede ses çıkarmayabilirler.O yüzden Fatih, Fener'e giderse beni şaşırtmayacak.Ama burada sadece suçlu yönetim olmaz.Ben profösyonelim lafını biz daha hazmedemedik!Ne zaman hazmederiz, o zaman Fatih'de istediği yere gider...
              TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• fatih tekkenin fenere gitmesinde giderse şayet yönetim le ilgili hata görmüyorum sarman61 dediğin gibi gitmek isteyeni zorla tutmadık fenerede gitmekistiyorsa tutmayız ama unutmasınki 6 yıl daha futbol oynar ama sonra.........

Yorum

• La gaza gelip inanmayın da, yok öyle bir şey...

Yorum

• allah yolunu açık etsin trabzonspor fatihle biryerlere gelmedi ama fatih fatih olduysa trabzonsporla oldu.Nereye giderse gitsin zaten sakatlıktan çıktığı mı var? görecez generde ne kadar oynayabilecek ama en acısıda fenerde oyanaypta bize gol atarsa o olur sanırım.

Yorum

• bu medya 2 yıldır getiremedi fatih tekke yi fenere fotomaç dün birde utanmadan fotomaçtan büyük habercilik falan naralar atıyordu ne utanmaz bi gazete bu ya..........

Yorum

• radyo spor'u açın 107.2

Yorum

• Galatasaray'da devrede...

Yorum

• Sanırım herkes devrede bir tek biz devrede değiliz
                            ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              radyo spor'u açın 107.2
                              ne diolar radyo sporda???
                              İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Fatih gelirse Trabzonspor a gelir arkadaşlar...Hiçbir endişe duymuyorum...
                                "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X