Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Dün akşam da yazmıştım buraya...İstanbul Büyükşehir de Efe diye bir eleman var...Bütün gazeteler ve yorumcular bu adamdan bahsediyor...İş işten geçmeden İBB ile iyi ilişkilerimiz kullanılarak transfer edilmeli bu oyuncu...

Ali Güzeldal - Efe - Özer...

Geleceğimiz bunlar...Zaten iki tanesi koyu Trabzonsporlu...Bedavaya oynarlar...Efe nin de çok sorun çıkaracağını sanmıyorum...

Kulüp yönetmek biraz daha arama-tarama yapmayı gerektiriyor...

Scouting 0 malesef...
    Ne Efesi arkadasım adam kacyıldır ikinci ligde oynuyor yası 27 olmus istersen İlyası alalım o da 30 unda bizim futbolcularıda oraya koysan Efe gibi gözükürler aynı zamanda dünkü macta efenin iyi oynadıgına katılıyorum........
    2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hem banko oynayacak hem beleş olacak
      Ligde ve kupada "başarı"dan ne anlıyor acaba?

2 cümle de çok şık ..... bu arada 30 32 kişilik kadro ile lige girecekmişiz

Yorum

• Gene bütün sezonu 17 kişi ile tamamlayacak geriye kalan 15 kişiyi küstürecek...
        Gençlerin hayallerini yıkacak, yetenekli sol kanat oyuncularını prensi ugruna harcayacak...
        3'lü ÖnLibero sisteminden taviz vermeyecek, verdiğinde de panik havası içinde oldugundan dogru karar alamayacak.
        Ersen ile Yattara ayrı ayrı oynatılacak.
        Tolga hazır oldugunda ilk onbirde direkt yer bulacak...
        Musampa ve Jun asla affedilmeyecek, antrenmanlara alınmayacak...
        İmparator Z.D olacak muhalefet yapan yada sivrilen oyuncu en az 2 hafta kızağa çekilecek.
        İçeride-dışarıda tek forvet anlayışı ile maça çıkılacak, bireysel yeteneklere bel bağlanacak, deli gibi koşulacak ama sonuç alınamayacak...
        45 metreden orta yapılacak Umutun kafa vurması beklenecek bu sırada ne 45 metreden orta yapana kızılacak ve de Ersenin kulübede oturmasına...
        En ufak bir talihsizlikte Yattara hedef adam olacak, küstürülecek...
        Bünyede bütünlük sağlanamayacak, takım oyunu oynanamayacak.

Deli gibi koşan, deli gibi pas hatası yapan, 45 metreden ortalara bel bağlayan, şişirme oyun oynayan, 3 geri 1 ileri 2 yana pas yapıp bunu topu elinde bulundurmak olarak nitelendiren bir oyun anlayışı içinde olan bir sezon daha bizi bekliyor sanırım. En iyi Transferimiz Kulübedeki takım elbiseli adamlara olacaktı ama iş işten geçti sayılır...

Allah sabır versin, size, bize, cümlemize...
        En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 11.08.2007, 11:17.
        Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
        İşte BMN!*

Yorum

• Miraç işi özetlemiş. Doğru söze ne denir ki?!...
          Âmin!

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne Efesi arkadasım adam kacyıldır ikinci ligde oynuyor yası 27 olmus istersen İlyası alalım o da 30 unda bizim futbolcularıda oraya koysan Efe gibi gözükürler aynı zamanda dünkü macta efenin iyi oynadıgına katılıyorum........
            Kaç yıldır ikinci ligde oynadığı umrumda değil...Dün son şampiyona karşı oynadı beni o ilgilendirir...Döktürdü resmen...Yaşıyla başıyla da ilgilenmiyorum...Altan dan Ceyhun dan Keçeli den falan da genç...Gökdeniz le yaşıt...26 yaşını tam doldurmuş...Kıvrak,adam eksilten,ayağında top tutan,pas dağıtan iyi bir 10 numara...

İlyas milyas anlamam ben...Ne alaka Efeyle İlyas onu anlamadım...

Not: Tuncay da Fenere Sakarya dan yani 2.Ligden gelmişti...Hem de orada 3 yıl oynadıktan sonra...Bugün Premier League de izleyebilirsiniz kendisini...
            En son Ali Özcan tarafından düzenlendi; 11.08.2007, 11:22.
            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Belediyeden Murat Ocak'ı almak için Ali Güzeldal'dan feragat eyledik..
              O kadar da para harcadık.
              İki sene geçti bize sattıklarının bilmem kaçta birine yeniden Murat Ocak Büyüklehir'de aynamaya başladı ve ilk maçında eziklere gol bile attı..
              Ha bir de Ali Güzeldal yanlarına kar kaldı..
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Kaç yıldır ikinci ligde oynadığı umrumda değil...Dün son şampiyona karşı oynadı beni o ilgilendirir...Döktürdü resmen...Yaşıyla başıyla da ilgilenmiyorum...Altan dan Ceyhun dan Keçeli den falan da genç...Gökdeniz le yaşıt...26 yaşını tam doldurmuş...Kıvrak,adam eksilten,ayağında top tutan,pas dağıtan iyi bir 10 numara...

İlyas milyas anlamam ben...Ne alaka Efeyle İlyas onu anlamadım...

Not: Tuncay da Fenere Sakarya dan yani 2.Ligden gelmişti...Hem de orada 3 yıl oynadıktan sonra...Bugün Premier League de izleyebilirsiniz kendisini...
                Maalesef kayırmacılık ve futbol anlayışının az olmasından dolayı Türk futbolcu seçimlerinden sonuç alınamayınca yerli transferlere gereken önem verilmiyor. Yurtdışı transferlerde de aynı ama hiç olmazsa adamların tecrübeleri, üst liglerde oynadıkları için belli bir kaliteleri oluyor. Bu tip oyuncular sıkı takip edilmeli, sezon içi performansı, sürekliliği dayanıklılığı vs. Ama artık Trabzonspor formasını taşıyamayanları bu kulüpte istemiyorum her kim olursa olsun
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maalesef kayırmacılık ve futbol anlayışının az olmasından dolayı Türk futbolcu seçimlerinden sonuç alınamayınca yerli transferlere gereken önem verilmiyor. Yurtdışı transferlerde de aynı ama hiç olmazsa adamların tecrübeleri, üst liglerde oynadıkları için belli bir kaliteleri oluyor. Bu tip oyuncular sıkı takip edilmeli, sezon içi performansı, sürekliliği dayanıklılığı vs. Ama artık Trabzonspor formasını taşıyamayanları bu kulüpte istemiyorum her kim olursa olsun
                  Dostum kesinlikle çok haklısın...Ben hayret ettim bu oyuncuyu hiçkimse mi göremedi daha önce...Mesela bizim takım adına kimler nasıl tarıyor Lig A yı ya da Lig B yi...Hadi onu da geçtim Super Lig de oynanan her maçı izleyen ve değerlendiren bir ekibimiz var mı bizim mesela...Brezilyaya gidip 3 ay yatıp Robinho yu Real Madrid transfer ettikten sonra keşfeden Lemi Çelik hala televizyon televizyon dolaşıp yönetimi eleştiriyor...Halbuki demiyor ki benim bir Kuzenim var adı Özer...Bu adamı alın...Süper oyuncu...Bunu demiyor ya da diyemiyor...Belki de maddi bir beklentisi var bilemiyorum...Faruk Kanca rezaleti de cabası...Bizim çok iyi bir Oyucu izleme değerlendirme komitesi kurup bu tür sivrilen oyuncuları yıl boyu izlememiz gerekiyor...Burası net...Kurtuluşumuz bu bizim...Milyon € lar verip oyuncu alamıyorsak ki alamıyoruz bu tür oyuncuları bulup çıkartmamız lazım...

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ligde ve kupada "başarı"dan ne anlıyor acaba?
                    Kupada eğer güçlü bir takım çıkmazsa çeyrek final, ligde ikinci yarının liderliği.

İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2 cümle de çok şık ..... Bu arada 30 32 kişilik kadro ile lige girecekmişiz.
                    Sağ bek, stoper ve ön libero koleksiyonumuza yeni isimler katılırsa daha fazlası da olabilir.

Yorum

• http://www.hurriyet.com.tr/spor/ sayfasında Altan Tanrıkulu nun yazısından alıntıdır...

...
                      İstanbul Belediye Abdullah Avcı yönetiminde müthiş bir mücadele ortaya koydu. Herkes Carlos’u, şampiyon Fenerbahçe’yi beklerken yeni bir yıldızla tanıştı. Efe İnanç ortaya koyduğu olağanüstü futbolla bize Okan Buruk’un gençlik yıllarını hatırlattı. Yılların ismi Sertan da çok başarılıydı..

Yorum

• Daha "sağlam" bi 11'imiz yok Genç oyuncu transferi şu an için yanlış olur Yusuf'a ne kadar şans veriyor ki ? Önce Yusuf oynasın yabancılarla birlikte kaliteli bi 11 oluştur sonra yedeğe alır gençleri zamanı gelince verirsin formayı
                        Yetenekli genç oyuncular doğru düzgün bi sistemde değer kazanırlar Bizde Yok! Yeterince kaybolup giden oyuncumuz var Bize -ne yazık ki hocanın istediği- banko ilk 11'de oynayacak oyuncu lazım

Yorum

• Ali Güzeldal'ı sattık ama daha sonra yine almaya çalışacağız olmayacak. Niye gönderildi bu çocuk anlamadım..
                          Şampiyonluk için bekliyoruz..

Yorum

http://www.hurriyet.com.tr/spor/ sayfasında Altan Tanrıkulu nun yazısından alıntıdır...

...
                            İstanbul Belediye Abdullah Avcı yönetiminde müthiş bir mücadele ortaya koydu. Herkes Carlos’u, şampiyon Fenerbahçe’yi beklerken yeni bir yıldızla tanıştı. Efe İnanç ortaya koyduğu olağanüstü futbolla bize Okan Buruk’un gençlik yıllarını hatırlattı. Yılların ismi Sertan da çok başarılıydı..

efeyi alalım alalaım diyorsun ama o adamı almak o kadar da onemli degil alırnır bi türlü ama takıma giremiyecegini bile bile almanın bir anlamı yok ki. hasan ı bile kesemez bu ziyayla .. takımda ki oyuncularun cogunun yeri garanti ts de.. hüseyin kaptan cıkaramaz sın aynı zamanda trabzonlu. gökdeniz zaten tek oynayan o cıkaramazsın. serkan ben oynucaksam beni alın dedi aldılar cıkarmaz ziy mecbur oynucak.. tayfun birinden torpili var hemde cok kuvvetli bilmiyoru kimdir banko oynayacak .. hasan takımın dinamosu olmazsa olmazlarından.. celo ziyanın ikinci karıdan cocugu mecbur oynucak tolga erdinc felan bunlar eski takım oyuncuları bunlrıda kesmez .. kaleci artık Allahlık tolga .. bu takıma ancak bi forvet transfer olur oynua girebilir.. başka kimse bu takıma banko giremez sakatlık ve cezalı olmadıgı sürece..
                            Trabzonspor

Yorum

• Lemi Çelik medyadan hatırladığım kadarıyla Özer'i önermiş hatta ısrar da etmiş ama bizimkiler ilgilenmemişler. Hiç şaşırtıcı değil. Madem hem defans yönü kuvvetli hem de ofansı iyi ortasaha arıyorsun, onu ara. Neden Ayman? Neden Hasan? Neden Hüseyin? Neden çünkü oyunun tek tarafını düşünen bir hocamız var. O halde nasıl çift yönlü oyuncu arasın kabul etsin? Kaleci diye bir Martinez tutturdu, o sakatlanınca kaleciye ihtiyacım yok diyor. Oyuncu tanıdığına inanmıyorum. Hayal dünyasında yaşıyor daha kimse de uyandıramadı. 100 yıllık uyku sanki
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                efeyi alalım alalaım diyorsun ama o adamı almak o kadar da onemli degil alırnır bi türlü ama takıma giremiyecegini bile bile almanın bir anlamı yok ki. hasan ı bile kesemez bu ziyayla .. takımda ki oyuncularun cogunun yeri garanti ts de.. hüseyin kaptan cıkaramaz sın aynı zamanda trabzonlu. gökdeniz zaten tek oynayan o cıkaramazsın. serkan ben oynucaksam beni alın dedi aldılar cıkarmaz ziy mecbur oynucak.. tayfun birinden torpili var hemde cok kuvvetli bilmiyoru kimdir banko oynayacak .. hasan takımın dinamosu olmazsa olmazlarından.. celo ziyanın ikinci karıdan cocugu mecbur oynucak tolga erdinc felan bunlar eski takım oyuncuları bunlrıda kesmez .. kaleci artık Allahlık tolga .. bu takıma ancak bi forvet transfer olur oynua girebilir.. başka kimse bu takıma banko giremez sakatlık ve cezalı olmadıgı sürece..
                                Şu şartlarda doğru söylüyorsun aslında...Yazdığın yazıdaki eleştirilerin tamamına katılıyorum, sadece Hasanlı bölümü Ayman la değiştirebiliriz...Ama pozitif bir yaklaşımla şunu söyleyebilirim...Çok ekstra bir performans mı gösterdi bilemem ama eğer dünkü Efe bir sezonda 20-25 maç böyle oynarsa Hasan - Ayman -Hüseyin üçlüsünün toplamının yaptığı işi neredeyse tek başına yapıyor...

Ön libero özellikli 4 oyuncuyla sahaya çıkacağımız için bunları konuşmak gerçekten yersiz olabilir...Ayrıca Ferhat ve Ayman ı sahada görmeye tahammül edemiyorum...Ama lig zor geçecek...Bunu dün net olarak gördüm...Beşiktaş ta bugün puan kaybedebilir...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X