Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yaa şu işe bakın siz fatih tekkeyi begenmeyin antepe yollayın sonra alın sonra kadro dısıda bırakın simdi ii gunu die fatih nie fenere gitti milliyetciligin bu kadarı artık gitcek tabii olacagı buydu kimse istemez fener formasında gormeyi tekkeyi ama o kadar gitmek istemedigini soledi bizdeyken fenere falan ama simdi noldu madem neyse yazmıcam şunu unutmayalım ilhan cavcav modeliyle yonetilmeye devam edilirsek şampiyonlugu yasayamayan bu yuregim bundn sonrada yasayamayacak bundan eminim
    İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Vaybe Sultan Tekkede bunu yaparsa bisey soylemeye gerek yok artik..
      BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

• arkadaşlar bana kesin bilgi verin dedı kodularla burda adamı gunaha sokmayın
        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Ne yalan söyleyeyim, Fatih Tekke'yi huy olarak beğenmem, futbolculuğu fena değildir, ama futbolculuk kısmının da çok antika kısımları vardır. Hiçbir zaman da "Sultan" sıfatını kendisine kullanmadım. Umarım burdaki arkadaşların kafasında oluşturduğu yeri yıkmaz.
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ya fatih fenere gidebilir adam para için oynuyo ne yapacak 10 almak varken trabzondan 3 alsamda olurmu diyecek

siz futbolcu oldugunuzu düsünün cok para almak varken az paraya baska takımda oynarmısınız gecin bunları

Yorum

• Fatih'in febeye falan gittiği yok.
              Adam iyi ki ben burada mutsuzum dedi.
              Bin tane uyduruk haber.
              Hafta başını Sivas olaylarıyla, son günleri de Fatih tartışmalarıyla geçirdik.
              Sivas maçı aleyhimize tescillenir ve Oftaş'a da yenilirsek puan cetvelinin dibine demirleriz.
              Takımın böyle olası bir krizde tehlike yaşamaması için acilen kaleci ve sol kanata ihtiyacı var.
              İyi futbol oynayabilmesi için de adam gibi bir orta saha oyuncusuna.
              Transferin bitimine kaldı iki hafta.
              Adam alınacağı kesin ama muhtemelen son dakikada bir menajer yutturmacası olur.
              Hele de Oftaş'ı yenemezsek.
              Bizimkisi çıkmayan candan umut kesilmez hesabı.
              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• resmi sitelerinde bisey yazmiyor, yani yalan ihtimali halidaha var...
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ya fatih fenere gidebilir adam para için oynuyo ne yapacak 10 almak varken trabzondan 3 alsamda olurmu diyecek

siz futbolcu oldugunuzu düsünün cok para almak varken az paraya baska takımda oynarmısınız gecin bunları
                  futbolculuk hayatından sonrasını da düşünmek gerek.bkz ogün
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• Bide Trabzon adamin klubuyle anlasamiyor anlassa fatih problem cikartmaz, ama ordan gitmesi gerektigi kesin..
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• Bu kadronun ve teknik ekibin şu anda ligteki her takıma yenilmesi beni şaşırtmaz.

Bence en acil transfer isteyen yerler sol bek, stoper, golcü, kaleci, orta saha.

Bu sene kabus bekliyor bizi...

Yorum

• Fatih Tekke' den futbolculuk hayatı sonrası yararlanılabileceğini düşünmüyorum.

Yorum

• Her ne kadar kesinleşmiş bir şey olmasada ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler...Eğer böyle bir şey varsa ben yönetimi eleştiririm.Zenite bu adamı satarken hangi şartlarla sattınız.Ülkemize gelip hemde rakibimizde forma giyecek.Böyle bir duruma nasıl müsade ederler?

Fatih Tekke, Trabzon'u şampiyon yapmadan bir yere gitmem demişti.Demek ki, futbolcuların her dediğine inanmayacaksın.Kendi istedi Zenit'e gitti.Şimdide kendi isteği ile Fener'e gidecek.Artık bundan sonra ona laf söyleme hakkımız yok!Trabzondayken direk Fener'e gitseydi.O zaman herkes ona yüklenecekti.Ama şimdi aradan hem zaman geçti hemde Zenit'te...Yapacak bir şey yok!Hayatta herşey para değil ama ne yapalımki bazen bu tip durumlarla karşılaşmalara artık kendimizi alıştırmamamız lazım...
                          TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Kesin bir şey olmadan konuşmamak lazım ama Fener' e gitmesi kendini bitirir.Bize ise bir darbe daha vurmuş olur. Bence de giderse bundan Yönetim sorumludur.

Yorum

• gidene dur demem ... kalana gitme demem... duşmanıma dost olanı hayatta affetmem...

kimse kusura bakmasın ben profesyonelolamam
                              __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Yıldız alacağız diye işbaşına gelenler alamadıkları gibi elimizdeki tek yıldızı da hem de en büyük rakibimize kaptırmış olurlar....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X