Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim anlamadığım Haziran'da piyasa çok yüksekti şimdi ucuzlamış mı oldu? Bu Hayrettin Haziran'da kaç paraydı da şimdi 2 milyon euro'ya düştü?
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim anlamadığım Haziran'da piyasa çok yüksekti şimdi ucuzlamış mı oldu? Bu Hayrettin Haziran'da kaç paraydı da şimdi 2 milyon euro'ya düştü?
      2.001 milyon Euro...e ucuzlami$ be :-)))
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bu Yönetimin yapabilecegi en iyi is Mehmet Cakırı alabilmektir onu alırlarsa vallahi sasırırım.....

Çakır'dan vazgeçilmiyor

Trabzonspor, Mehmet Çakır'dan vazgeçmiyor. Bordo - mavili yönetim, daha önce ilgilendiği yıldız futbolcunun transferi için Gençlerbirliği'nin kapısını yeniden çaldı. İki kulüp yöneticilerinin bonservis pazarlıklarına devam ettiği, Mehmet Çakır'ın yapılan teklifi kabul etmesi halinde transferin biteceği öğrenildi.
        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu Yönetimin yapabilecegi en iyi is Mehmet Cakırı alabilmektir onu alırlarsa vallahi sasırırım.....

Çakır'dan vazgeçilmiyor

Trabzonspor, Mehmet Çakır'dan vazgeçmiyor. Bordo - mavili yönetim, daha önce ilgilendiği yıldız futbolcunun transferi için Gençlerbirliği'nin kapısını yeniden çaldı. İki kulüp yöneticilerinin bonservis pazarlıklarına devam ettiği, Mehmet Çakır'ın yapılan teklifi kabul etmesi halinde transferin biteceği öğrenildi.
          .....nerdeeee.....bu adamlar 1 milyondan fazla bonservis vermezler hiç kimseye ....cavcavda 1 1.5 den aşağı kaliteli adam satmaz......

......messiyi getirsen 2 milyona alamaz
          En son Burçak tarafından düzenlendi; 08.08.2007, 11:12.
          deha: imkansizda mumkunu gorebilmektir..
          ....gemilerin karada da yuzebilecegini gormek
          ....mehmetlerden birini fatih yapar.......

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Lig ba$lamasina 3-4 gün kalmi$, bizimkiler hala Transfer atagina kalkiyor !

güya Haziran'da bitecekti Transfer...
            evet kısa ve öz güzel demişsin lig başladı bizimkiler atağa kalkıyor atak ta atak olsa bari kıytırık topçuları başımıza kahraman ilan ediyorlar şuan elimizde olanları olduğu gibi.bu sene başlamadan bitmiştir ben onu bilir onu söylerim.
            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Turkish interest in Rade Prica.

The turkish football club, Trabzonspor, har shown interesse in AaB's SASLiga Topscorer from last season, Rade Prica. This is confirmed by Sportsdirector Lynge Jacobsen to Ekstra Bladet (Newspaper).

"I will not deny that there has been a contact from Trabzonspor. It led to nothing serious, and I see this is as being over" says Lynge Jacobsen.

The sportsdirector underlines that he is not interested in selling anyone from his current squad.

Arkadaşlar herkes bi tercüme yaptı hekpsi yarım yamalak işte size tam ve kesin tercüme

Türk futbol klübü,Trabzonspor,Sas Liginin geçen seneki gol kralı Rade Pricayla ilgileniyor.Bu spor direktörü Lynge Jakobsen tarafından Ekstra Bladet gazetsine doğrulandı.''Trabzonsporla bağlantıda olduğumuzu inkar etmiyorum.Henüz ciddi bi sonuca varılmadı,ve gelişmeleri takip ediyoruz,''diyor Lynge Jacobsen.Spor direktörü şuanki kadrodan kimseyi satmayı düşünmediklerinin altını çiziyor..

İşte size abimin tercümesi kendisi İngiliz dilbilimcisidir de biraz

Yorum

• bu prica ne oldu yaw bitti deniyor ortalıkta yoq...

Yorum

• ya Allah kahretsin arkadaş bu gece rüyamda ziya doğanla konşuyodum çok taktım bu transfer işine biraz kopmam lazım bu haberlerden lig başlayana kadar
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu prica ne oldu yaw bitti deniyor ortalıkta yoq...
                    .....daha dengeler kurulmadı ...dengeler sağlanırsa gelecek.....

....dengesiz bir yönetim ve dengesiz bir t.d. ile dengeli bir takım kurmaya çalışıyorlar....

....paraları cebe atarken hiç bi denge den bahsetmiyorlar...hepsini indiriyorlar cebe .....hani azcıkda kulube kalsın belki lazım olur demiyorlar ....

...ama transfere sıra gelince denge ......adam satmaya gelince de karşı takımın dengesını düşünüyorlar ....

....tabi porto bu yıl 3 oyuncudan 60 milyon avro kazandı ...biz stepanovu 15 milyona satsaydık dengeleri bozulurdu onun için sakız fıtyatına 3.5 sattık....

....ulan yazarken bile sinirlerim zıplıyor.....allah hepinizin belasını versin ...öyle bir hale gelesinizki dilenci olup trabzonsporun kapısına geelip bir ekmek parası bulamayasınız .......bu kulup babanızın malımı da yeyıp bıtırıryorsunuz ....elbet çıkar bunun acısı biryerlerinizden ....sizden çıkmazsa çoluk çocuğunuzdan mutlaka çıkar.....

Yorum

• TAKIM LİGE HAZIR

Doğan'dan Jet Gibi Açıklama

08 Ağustos 2007 / 10:52
                      Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bir basın açıklaması yaptı

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde bir basın açıklaması yaptı. Basın açıklaması 11.00'da başladı
                      Ziya Doğan soruları almaya başladı…
                      Transferle ilgili konuşmayacağını belirten Doğan, "Transferler takımı olumsuz etkiliyor. Takımım lige hazır, yan etkenler rahat olmamızı olumsuz etkiliyor. Takım olarak lige hazırız. Bu saatten sonra tamamen takımımla ilgileneceğim. Zaman zaman bu hafta çok yıpratıldık, yürüyüşe takımın getirilmediği söylendi. Bazı köşe yazıları takımı götürmediğim yazıldıTamamen bunlar yalandır" dedi.

Mektup konusuna gülüp geçtiğini ifade eden Doğan, "Sadece gülüyorum, çok komik, bir arkadaşınız bir ajans kurdu, kendisini alkışlıyorum, buna gülüyorum. ve alkışlıyorum, çok güzel haber, düşündürücü olan önemli ajanslar bunu yazdı, aslı astarı olmadan yazdı. Bu kadar basit olmamalı, evet mektup olayı var binlerce mektup bana geliyor. Asla odaya atılan mektup yok. Mektup posta ile geldi, kayıtlarda var, mektubu yazanla çok iyi dostum. Beni eleştirdiğini biliyorum, sohbet ettik, çay içtik. Hocam ben yönetici arkadaşlardan duydum. Benim sana yapacağım bir şey yok dedim. Sitelere bakmıyorum. Mektubu yazan arkadaşla iyi dost olduk. Haberi yazan arkadaş haberi bir iki yönetici arkadaşımızdan aldığını ifade etti. Haberi Trabzonspolu yöneticiler verdi demiyorum. Ben çok rahatım, takımıma güveniyorum. Bazı çevreler beni taraftarla karşı karşıya getirmeye çalışıyor. Hiçbir sorunum yok" diyerek sözlerini tamamladı.

Selahattin AYDINLI / haber61.net
                      poetricus

Yorum

• Şimdi de bu adam çıktı. ROSİEL DA ROCHA birezilya da top koşturyor. Arkadaşlar bence yapılacak en iyi transfer musampa ile jun un takıma kazandırılması dır. Yani elindeki oyuncuların kariyeri ortada sahip çıkılsa birşeyler yapar ama sen gelde bunu bizim hocay anlat bu arada kelaynakların nesli tükenmek üzere olan hayvanlarmış.
                        (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak asimavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          .....daha dengeler kurulmadı ...dengeler sağlanırsa gelecek.....

....dengesiz bir yönetim ve dengesiz bir t.d. ile dengeli bir takım kurmaya çalışıyorlar....

....paraları cebe atarken hiç bi denge den bahsetmiyorlar...hepsini indiriyorlar cebe .....hani azcıkda kulube kalsın belki lazım olur demiyorlar ....

...ama transfere sıra gelince denge ......adam satmaya gelince de karşı takımın dengesını düşünüyorlar ....

....tabi porto bu yıl 3 oyuncudan 60 milyon avro kazandı ...biz stepanovu 15 milyona satsaydık dengeleri bozulurdu onun için sakız fıtyatına 3.5 sattık....

....ulan yazarken bile sinirlerim zıplıyor.....allah hepinizin belasını versin ...öyle bir hale gelesinizki dilenci olup trabzonsporun kapısına geelip bir ekmek parası bulamayasınız .......bu kulup babanızın malımı da yeyıp bıtırıryorsunuz ....elbet çıkar bunun acısı biryerlerinizden ....sizden çıkmazsa çoluk çocuğunuzdan mutlaka çıkar.....
                          Yoruma bak yahu öyle yorum yapıyorsun ki şaşıyorum. Sen porto ile bizimi karşılaştırıyorsun. Biraz gerçekci düşünün porto nire biz nire. Porto nun altyapısı sende varmı. Elimizdeki adama 15 milyon verdilerde bizmi satmadık.
                          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yoruma bak yahu öyle yorum yapıyorsun ki şaşıyorum. Sen porto ile bizimi karşılaştırıyorsun. Biraz gerçekci düşünün porto nire biz nire. Porto nun altyapısı sende varmı. Elimizdeki adama 15 milyon verdilerde bizmi satmadık.
                            ..satmak zorundamısın ...sen iste vermesse vermesın .....sanki elimizde kaldı adam .....

...hem ben karşılaştırma yapmadık dikkatli okursan görürsün ....

...son 2 yıldır yapılan yanlışlar yapılmasaydı bugun porto ya denk bi takım çıkabilirdi sahaya bunu da unutmamak lazım ....

Yorum

• porto ile kıyaslanamayız 4 sene önce uefa 3 sene önce cl yi kaldırmış tarihi başarılarla dolu bi takım szymek,marce,musampa,fatih şimdi bizde olsa bile onların seviyesine gelemezdik çünkü bunlar yavaş yavaş futbol hayatlarının sonuna gelen oyuncular porto n un kadrosuna bak bakalım 25 yaşın üstünde kaç oyuncu varher sene takımı yeniliyorlar bu sene 27 oyuncu transfer edilmiş ve 27 oyuncu gönderilmiş bu çok enteresan bi rakam ayrıca porto altyapısıyla bu başarılara ulaşan bi takım bizde altyapıya ne kadar önem veriliyor%2 mi %3 mü??
                              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak Benny. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bu prica ne oldu yaw bitti deniyor ortalıkta yoq...
                                inşallah ta olmaz.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X