sola acil bir adam lazım....1 celaleddinle bu işler olmaz....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Mantalite61
işe yaramaz futbolcu çöplüğüne döndü takım, takımdaki futbolcuların hç birinde heyecan, istek, hırs yoktu, sadece maç bitsinde gidelim havalarındaydı ancak hakemin üstüne yürüyüp kabadayılık yapmayı çok iyi bilirler, hayatımda ilk kez 4 kişinin arasındaki adama orta açan bir takım seyrettim, amatör küme takımı mısırspor u artmıyoruz bu takımdan acilen yönetim ziya gitmeli, yerine Ağaoğlu-Lüksemburgo ikilisi gelmeli
jefferson
muşamba
tomas jun
keçelinho
ömer rıza
celaleddin
musa büyük
ahmet şahin derhal gönderilmeli
tecrübeli bir kaleci (bobadilla,dudek,villar)
yabancı kaliteli stoper
yerli sağ bek
yabancı 10 numara
sol kanat
yabancı sağlam bir forvet (martin palermo, vieri)
alınmalıdır işte size kurtuluş reçetesi
Yorum
-
hala sola sağa adam lazım diyorsunuz, bu nedir ya. görmüyormusunuz takımın başkanı, yok yönetimi yok( utanç dolu bir yenilgi aldık hala çıt yok ),teknik d. yok. hala sola adam lazım diyorsunuz. sola adam alsalar düzelecekmi.İlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesola acil bir adam lazım....1 celaleddinle bu işler olmaz....
Yorum
-
İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala sola sağa adam lazım diyorsunuz, bu nedir ya. görmüyormusunuz takımın başkanı, yok yönetimi yok( utanç dolu bir yenilgi aldık hala çıt yok ),teknik d. yok. hala sola adam lazım diyorsunuz. sola adam alsalar düzelecekmi.
bencede komik düşünsenize dünyanın en iyi sol taraf oyuncusu gelse birdenbire ziya futbol dehası bir teknik adam olacak yönetim daha anlaşılır ve cömert bir tutum sergileyecek ve şampiyon olacağızzz.....
yönetim istifa...ziya defol
Ağaoğlu-luce takımın başına ........
poetricus
Yorum
-
çok haklısın bence transfer yapıpta boşuna para harcamasınlar bunların transferleride ziya doğan gibi olur hiçbirinin futbolla alakası yok Tekkeyi ZORLA sattılar stepanovu yine öyle kal deselerdi kalacaklardı yazıklar olsun bunlaraİlk olarak forza61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaffff yonetımmm sıfırrrr ya trabzonsporun buyuklugunun farkında degıller kendı ceblerını dusunuyo bunlar. rant pesınde aralıga kadar yandık..
Yorum
-
Oynamayan adamı bizden başka kim alsın?Adamı kadroya al bari yedekte dursun.İlk olarak efkarlitaraftar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 Gün kaldi.
Carsamba günü Musampaya 500.000 Avro ödeyecekler.
Junada pesinati verilecekmis.
Adamlar göbek atiyordur. Simdi bizimkiler dünkü mac yüzünden cok mesgulduk bu ay satamadik derler.....
Yorum
-
efkarlitaraftar
İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOynamayan adamı bizden başka kim alsın?Adamı kadroya al bari yedekte dursun.
Inan bana.
Eger Musampayi satmak istesinler 2 Gün icerisinde satabilirler.
Ülkesinde onu alacak Takim bulunur.
Ama bizimkiler 100.000 - 200.000 Avro hesabini yaptiklari icin sonunda Adama 500.000 Avro ödeyecekler!
Ya satsinlar yada TD göndersinler. Yoksa paramiza cok yazik olacak....
Yorum
-
Bizde oyuncu bol olsaydı dün daha düzgün bir 11 çıkardı. Ünal - Tolunay - Hami gibi hocaların Ziya hocadan daha başarılı olabileceğini nasıl garanti edebilirsin.İlk olarak sahinbado tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu rezıllıgı trabzonun ozune donusu temızler
agaoglu baskan - unal karaman tolunay ıskender hamı dortlusude hoca olsun
futbolcu dersen bolca var ıkı abı bızı ıkı yıla sampıyon yapar
Yeni başkan getirebiliyorsa Bianchi gibi Pekerman gibi bir adam getirsin.Yanında 2 yıldız oyuncu getirmesi mümkün olsun. Ünal'ı Hami'yi herkes getirir.
Bu arada İbb bir ara Trabzon'unda gündeminde olan Riquelme yüzünden bu yıl 13 maça çıkabilen oyun kurucu Sergio Orteman'ı transfer etmiş.
Yorum
-
Peki ya ilk maçta çıkan 11 neydi?Daha öncesi ?Sezon boyunca?İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSorun sadece teknik adam değil. Dün sahaya çıka takım 2-3 oyuncu hariç mevcut kadronun ideal onbiriydi.
Bu oyuncular robot mu?Hadi bakalım çık,oyna,kazan Hocalık;En iyi 11'i her zaman değilde sıkıştığında oynatmak mıdır?Ki taktik,sistem falan hiç girmeye gerek yok sanırım Şişir babam şişir! Sadece değil elbette ama öncelikli sorunumuz hocadır
Mbesumayı Bursaspor almış Glasgowlu Fanfanıda deniyorlarmışEn son champions tarafından düzenlendi; 29.07.2007, 16:09.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum