olmayan şey için başlık açılmış
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Irak Milli Takımı'nın 5 futbolcusu bize tavsiye edilmişlerdi. Adamlar Asya Şampiyonu oldular ilginçTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Mantalite61
Atay Aktuğla bunlarımı kıyaslıyosunuz, onun zamanında ligi 2. bitirdik şampiyonluğumuz çalındı kılpayı, şampiyonlar ligine katıldık, tscluplar açıldı kendi markamızı yarattık, borsaya açıldık kulübe en çok para kazandıran futbolcuları onlar getirdi, bir junu alarak hata yaptılar ama ne yapsın adamlar, çek liginin gol kralı üstelik yaşıda çok genç bir futbolcu böyle bir futbolcunun dandik çıkacağını kim nerden bilsin?İlk olarak littlebighorn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAtay Aktuğ bunlardan milyon kez iyi yönetiyordu kulübü.
bence Atay Aktuğ - Lucescu ya da Ağaoğlu - Lüksemburgo kurtarır bizi
Yorum
-
bize yabancı kariyerli hedefli ve adil bir hoca ve tuttuğunu koparan başkan ve yönetim lazım o zaman bu takım takım olur yoksa celo erdinç tolga abdelaziz hoca devam ederlerse takım hersene 4 lüğe oynar . elde kala kala şanlı tarihimiz kalır onlar yetinebilecekmiyiz ben kendi adıma hayır diyorum.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
Celta Vigo küme düştü. Ordan Diego Placente ve Fernando Baiano nasıl olur?Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Kötü olurİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelta Vigo küme düştü. Ordan Diego Placente ve Fernando Baiano nasıl olur?
Celtadan transfer yapılacaksa bu oyuncu daha öncede yazmıştım Sol kanat/ortasaha oynayan Anderson Nene olmalı
Santrafora Danimarkalı Rasmusseni alabiliriz
Kaleye de Vilları.. Her ihtimalde Hüseyin satılmalı
Yorum
-

Trabzonspor Transfer Yapacak
30 Temmuz 2007 / 12:29
Trabzonspor kadrosunu güçlendirecek
Trabzonspor Basın sözcüsü Zeyyat Kafkas takıma takviye yapacaklarını söyledi. Ayrıntılar birazdan gelecekİstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
eyvah desenize gs nin artıkları geliyo bize..En son Fatih BALTA tarafından düzenlendi; 30.07.2007, 13:29.Sen ağlat biz severiz seni...
Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
ts_mania
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum