Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• serkan jabi adnan falan hepsi boşşşşş en iyi transfer altyapıdan gelen YUSUF umarım ziyanın kubanı olmaz....
    Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• İlk olarak woollss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      serkan jabi adnan falan hepsi boşşşşş en iyi transfer altyapıdan gelen YUSUF umarım ziyanın kubanı olmaz....

aynen saaa katılayrum

Yorum

• JAbi herkese kendini kanıtylıyacak konuşmayın öyle tanımadan adamı
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• jabinin ziyazedelerden biri olmasa o adamda iş var gine de oynuyor zate ziya kendi aldıklarını kesmez
          7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• alın size paralı başkan, selimdede iş yok kardeşim adamın ayağına yop gelince nasıl afallıyor ne yapacağını şaşırıyor

Yorum

• PARALI BAŞKAN
              TRANSFERİ KAPATTIK

her zaman dedim bunlar istanbul militanı trabzonu çökertiyorlar ve %90 ını gerçekletirdiler trabzonspor artık tarihe karışmak üzere
              "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

• Ali Eren i alsınlar

Yorum

• Transferi kapattık dedikleri gün bu yönetimin miyadını doldurduğunu gösteren fermanın altına imzayı attılar...

şu an sadece tebliğ edilmesini bekliyorlar..Aralık ayında...
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Bu akşam ki Galati maçındaki yenilgiden sonra yönetim istifa etmezse ve bir de bunun üstüne acele transfere ihtiyacı olan Trabzonspor'umuza gerekli takviyeler yapılmazsa anlayın ki bu haysiyetsiz alçakların iyi bir dayağa ihtiyaçları var. Taraftar linç etmeden bu adi herifler defolsalar iyi olur....

Yorum

• şu transfer haberi ne kadar güzel olurdu dime nuri albayrak istanbul belediyenin yeni başkanı oldu ziya doğanda gümüşahanesporun takımları aşalamıyorum sakın yanlış anlamayın

Yorum

• Yonetim transfere son hızla devam ediyo..En buyuk transfer Hasan ın sozleşmesini uzatarak yaptılar..
                        perdere la trebisonda
                        @miractopal

Yorum

• Haftaya da bu GS artıklarından alırlar taraftarı susturmak için...
                          BORDO MAVİ

Yorum

• En kısa sürede Cihan Haspolatlı'ya transfer teklifi yapmamızı bekliyorum !
                            hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• bana kalirsa marcelinhoyu geri alsinlar ama bu sefer gol basina 550bin dolar degil 1 milyon dolar versinler adam iki gol atip donsun yildiz transfer budur
                              psikolaz

Yorum

• gs den trabzona oyuncu alınacaksa carrusca ile hasanı alsınlar sol kanat ve forvete bir nebze ilac olurlar
                                "Hayatta Yegane Üstünlüğüm Türk Doğmaktır" K.Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X