Yok artık ...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Bu kadarda beceriksiz olamazlar.İlk olarak Özgür Ayyıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara takası gündemde
Öte yandan Galatasaray’la yolları ayrılan futbolculardan Necati’ye Almanya’dan teklifler geldiği, Gençlerbirliği’nin Hasan Kabze’ye kanca attığı öğrenildi. Cimbom’daki gelişmeleri yakından takip eden menajerler, Necati-Hasan Kabze karşılığında Trabzonspor’un disiplinsiz davranışları nedeniyle tepki toplayan Yattara’yı teklif ettiği, konuyla ilgili son kararı Feldkamp’ın vereceği ileri sürüldü.
Kaynak : Gazeteoku.com
Ne bu şimdi şakamı???
Yorum
-
Adamlar olumsuzlukların doruk noktasına vardı.. Transferi kapattık diyorsun , üzülüyoruz adam alamadk yeterince diye neyse. Zman geçiyor Stepanovu sattık.. Hani kapatmıştın transferi. Necatiyi alacakmışsın gs yedek bırakınca , hadi tamam Da Yattara takası nerden çıktı. Tekke'nin parası , Marcelinhonun karı (hatta başkan cebinden almıştı gelen para full kar olmalı) , Stepanovun gidişi.. Nerede bu paralar.. Diğer transferlerin birkaçını takaslarla gerçekleştirdik zaten.
Böyle adamları destekleyenlerde çıkıyor sonra . Ne iştir anlamadım.
Yeni yönetim ve sağlam bir teknik drktrle , şampiyonluk özlemimiz bitsin artık. Gerçekten şampiyon olma parolasıyla girmek istiyoruz bir sezonada..Şampiyonluk için bekliyoruz..
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStephanovun açıklamalarını okuyan herkes artık anlamıştır ki bu takımın başında olan TİP tam bir RUH HASTASI MANYAK biridir ... Bunu daha ilk günden beri dediğim için bazı arkadaşlar önceleri tepki gösterdiler ama sanırım şimdi utanç ve pişmanlıklarından saklanıyorlar ... Olsun her insan hata yapar .))) ama iki kez olursa ona aptallık ve aptal adam diyorlar ....
Necati Ateş i açıkcası takımda görmek istemem çünkü faydalı olacagına inanmıyorum .. Ama bu şu demek değil .. Trabzonspor da ne kadar acemi çaylak karadenizli topçu var oynasın demek değil . böyle bir şey kabul edilemez ..hele hele bölgesel ırkçılık yapılarak karadeniz kökenli oyuncular oynasın mantıgı çok komik yersiz ve cahilce ...sene 2007 hatta bitiyor siz ülkeye mal olmuş bir takımı bu zihniyette yönetmeye kalkarsanız bu çok kızdıgınız yönetimden farklı olmazsınız .. işte vizyon denen olgu o yüzden herkes de olmuyor olamıyor ...
Engin Baytar çok faydalı olur ...Orhan Ak ı cebine koyar Zigana çıkarır geri getirir sonra ist a yollar ...BU konuda yazdım duyumlarımı ..artık bilmem ne olur ...
RUH HASTASI kaleci istemiyormuş ...Sabah sabah sinirimi bozmamın alemi yok ...töbe esf
Tebrikler kardeş hani aklımı okumuşsun desem yeridir.Yazılarını takip edeceğim artık
Yorum
-
Yattara Trabzonda böyleyse İstanbul'da mahvolur heralde. Ayrıca bu haber yalandır muhtemelen. Hadi diyelim gerçek, ben ikisininde bizim aradığımız santrafor olduğunu düşünmüyorum. Necati sorunlu bir adam, yetenekli, güzel goller atıyor ama özelliği top taşımak. Ceyhun, Gökdeniz, Yattara gibi.. Ayrıca Umut da süratli bir forvet. Hasan Kabze daha bir sempatik geliyor bana, sağ ve solda oynayabiliyor, vuruşları fena değil, 1.85 boyu var ve genç. Ama bir Ersen Martin'i kesmem onun için. Yani özetle eğer bir santrafor alınacaksa bu Umut ve Ersen'den daha iyi olmalı.İlk olarak abcdef tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük takas iddiası
Galatasaray'la yolları ayrılan futbolculardan Necati'ye Almanya'dan teklifler geldiği, Gençlerbirliği'nin Hasan Kabze'ye kancağı attığı öğrenildi. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre: "Cimbom'daki gelişmeleri yakından takip eden menajerler, Necati-Hasan Kabze karşılığında Trabzonspor'un disiplinsiz davranışları nedeniyle tepki toplayan Yattara'yı teklif ettiği, konuyla ilgili son kararı Feldkamp'ın vereceği ileri sürüldü."
25.07.2007
Kaynak : Hürriyet
(Ömer Rıza'yı katmadım bu mukayeseye, ondan iyisini bulamayız biliyorum..

)
BORDO MAVİ
Yorum
-
hasan kabzeyi istemeyen feldkamp ömer rızayı ne yapsın.İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer Rıza ile Hasan Kabze takası olsa müthiş olur bence..
Yorum
-
hiçbiri gelmesin oyuncu almak için oyuncu alınırmı..hele ki necati hiç gelmesin futbolcu falan değil o ne başarı göstermiş ki belki kabze birşeyler yapar ama belki diyecek bir halimiz bile yok ceyhun necatiden 10 gömlek üztün o bile oynayamıyorsa ? hem ziya onuda ön libero yapar meraklanmayın...poetricus
Yorum
-
tolga seyhan , serkan balcı alınanlar,
necati ateş , hasan kabze, orhan ak gündemde olanlar,
üç bücürün ciddiye almadığı artık olarak gördüğü futbolcularla ilgilenmek ancak TRABZONSPOR u yönetecek gücü olmayan basiretsiz yönetime yakışır
sen çok yaşa albayrakşampiyonluk gerçekti hayal oldu...
Yorum
-
İlk olarak güngör_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer Rıza ile Hasan Kabze takası olsa müthiş olur bence..
bu kelegi yicek yönetim Gs de mevcut degil..
ama haberlere göre bizimkiler orhan ak la yattara takası bile yapabiliyor
Allahım ya bu haberlere gülüyorum komedi gibi ama bi tarafdan da korkmuyor degilim insan diyor acaba ?
Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum