Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim takımı ve kulübü idare edenler transferden anlamaz. Bizimkilerin transfer anlayışı sadece futbolcu satmaktır. Bak, yabancı kontenjanı boşalıyor ama bizimkiler hala bir şeyler yapmış değiller. Zaten yapacakları da yok. Ellerindeki Musampa ve Jun'u satıp da yabancı kontenjanını açmayı düşünmüyorlar. Çünkü bunların niyeti şampiyon falan olmak değil. Stepanov gitmiş; sat Musampa ve Jun'u da adam gibi transfer yap o zaman şampiyon ol. Bence Musampa ve Jun'u satamıyorsan da gönder kardeşim. Onlardan sana fayda yok; belki faydalı olacak futbolcu alırsın da bir işe yarar.
    Adam orta sahaya dizmiş Hüseyin'i, Ayman'ı, Hasan'ı, Serkan'ı takıma futbol oynatacak. Yahu bu adamların hangisinin ayağında top tutabilme, adam eksiltebilme, ara pas atabilme, golü koklayabilme özelliği var? Hiçbirinin... Tek bir özellikleri var bana göre: O da rakibe balta gibi girmek. Bunların birini oynatırsın kardeşim. Bir tanesi yeter de artar bile. Hepsinin bir arada ne işi var?

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Önce bir hafiflemek, nefes almak lazım. En fazla 10 gün içinde;

Jefferson Yunanistan'a, Jun Çek Cumhuriyeti'ne, Musampa Hollanda'ya gönderilir.

Ömer Rıza İngiltere'ye, Keçeli bir Anadolu takımına verilir.

Kadro nefes alır, kuru kalabalık azalır, finansal olarak ciddi bir zarardan kar sağlanır ve takım gücünden hiçbirşey ama hiçbirşey kaybetmez.

Taraftar ve kamuoyu nezdinde prestij artar.

İkinci adımda Yusuf, Selim gibi gençler oynatılmaya başlanır.

Prestij ve destek daha da artar.

Bu şekilde şampiyonluk gelmez ama zaten 4. olacak olan kadro bu kez 3. olur, fakat yukarıdaki kazançlar sağlanır.

Yani para olmadan da bazı şeyleri yapmak mümkün...

Ha, bunları yaptıktan sonra ben daha iddialı olacağım diyorsan o zaman yine çok büyük paralar harcamadan ve taraftarı uyuz etmeden herkesin bildiği eksikleri tamamlarsın.

Solbeke Sivas'tan Hayrettin veya Antep'ten Faruk'u, orta sahaya Konya'dan Erman'ı, sol kanada Gençler'den Engin'i, forvete de Mehmet Çakır'ı alarak kadroda alternatifsiz mevkilerde derinlik yaratırsın.

Kaleye Villars veya Bobadilla'yı, orta sahaya da Antalya'lı Suazo tarzında çift yönlü bir adamı alır lige başlarsın.

Gerekli havanın oluştuğunu görürsen Eylül'de de Tekke'yi kiralarsın ve artık gerçekten şampiyonluğa oynarsın.

Sayın yöneticilerimize nacizane duyurulur...
      bütün bunları brakın gerçekleştirmeyi düşünecek bir anlayış göremiyorum malesef...keşke birileri bu yazdıklarınızı okusa ve anlasa...
      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• arkadaşlar allah korusun yav yattara necati-hasan takası falan deniyor inşallah uydurmasyon haberlerdir.

Yorum

• İlk olarak 50grad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yazmaya cekiniyorum ama korkum odur ki bu yönetim ve onun kapikulu korkak ziya yattarayi gsye peskes cekecek yakinda zannimca! nasil mi bu düsünceye variyorum? aciklayayim: coktandir ziya sanrafor diyor falan bir de stoper istiyor gs de gidecek oyuncular var ve bunlarin arasinda da bu tanima uyan futbolcu müsveddeleri var. simdi ister misiniz bu kel yattarayi verin bunu bunu alin desin mantalitesine uygun oyunculari tkaima kazandirmak icin yoksa paranoya bütün bu düsünceleri bana söylettiren?
          daha üc gün önce düsündügümüz basimiza geliyor anlasilan.
          yöneticinin biris de aciklamayi yapti ya yattarayi bir yere yollamiyoruz diyerek! ayni acikalamayi bunlar stepanov icin de yapmislardi ve dogan da aynisini söylüyordu ama adami sattilar.
          bu düpedüz alcakliktir sayet böyle bir sey yaparlarsa.

Yorum

• hiçbi şekilde sözlerine güvenmiyorum artık. 1 hafta önce söylenenleri sanki kendileri söylememiş gibi davranabiliyolar. en ufak bi güvenilirliği yok artık benim gözümde. hiç birinin. Aralık ayını beklemekten başka yapacak bişi yok şuanda.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

• Takimimiza Golcü gerekiyor. Sirf Ersen ve Umut ile olmaz bu is.
              Lig uzun bir Maraton. Formsuzluklar var, sakatliklar var vs.

Bence Hasan yada Necatiden birisi alinsa iyi olur. Sahsen Necatinin bizde is yapacagini düsünüyorum.

Ayriyeten Takimdan gönderilmesi gereken kisiler var. Hoca herhalde artik Mustafa Keceliyi tutmuyor. Derhal gönderilsin. Ömer Riza, Jun, Jeff ve Musampada gönderilsin ve rahatlayalim.
              Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• arkadaşlar başımıza ne geldiyse şu oturmuş kodro muhabetinden geldi adamlar tuturmuş bir oturmuş kadromuz var diye bu yüzden transfer yapmıyorlar bahaneye bak. biz oturmuş kadro istemiyoruz gerçi doğru söylüyorlar bütün yabancılarımız oturuyor ya türübünde yada yedek kulbesinde dünya nın parasını alacaksın ve oturacaksın yuuuh bee OTURMUŞ VEYA OTURACAK KADRO İSTEMİYORUZ SAVAŞACAK YENİLGİYİ HAZMEDEMİYECEK KADRO İSTİYORUZ.....
                başkan bize MR MUSCLE yu al....

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar allah korusun yav yattara necati-hasan takası falan deniyor inşallah uydurmasyon haberlerdir.
                  GS avrupada oynatamayacağı yabancıyı ne yapsın?
                  BORDO MAVİ

Yorum

• Hala bir ses yok ..demekki "transferi kapattık" sözünün anlamı şu; birilerini satarsak birilerini alırız ... bunlar yok öyle birşey diyor ama yattarıyı verip iki futbolcu almak bal gibi akıllarına yattı bence ...mantık basit 1 veriyorsun 2 alıyorsun.... bu kadar rezil ,bu kadar sığ,bu kadar samimiyetsiz ne hocası olmuştu kulübün ne başkanı ....
                    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• ziya doğan da dedi artık transfer yok diye boşuna beklemeye gerek kalmadı sanırım stichus ta tam tersini söylüyor

Yorum

• hasan kabze yi alabilsek faydalı olurdu.
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• ( iyimser bakış )

Elimizde işimize yaramayan o kadar oyuncu varki ; kaleci , sol bek ve forvet ihtiyaçlarını neredeyse hiç para ödemeden karşılayabiliriz.

Geçen yıldan bu yana sadece oyuncu satışından 15 milyon euro gelir elde edildi. Yani ortalama 5 milyon euro vererek çok iyi bir 10 numara alma imkanımız var.

Yönetim kendini kanıtlamaya çalışıyor. Bir yandan borç sıfırlayıp , kadroyu genişletip istikrar sağlama ve az öz transfer yapma peşinde . Diğer yandanda tesis projesi için girişimleri var.

( gerçekçi bakış )

Yönetimin becerisi ise bütün bunlara yetmediği için her birinde kötüye gidiş var.

Satılan oyuncular normal değerinin altında .
                          İşe yaramayan oyuncuların tamamı kadroda tutulurken , satılanların tamamı takımın ilk 11'inden.
                          İstikrar , olabilecek en son hocayla aranıyor.
                          15 milyon euro " ekstra " gelire rağmen ne borç azaltılabildi ne de umut dışında yeni bir oyuncu kazanılabildi.
                          Yeni stad projesi propaganda aracı olmaktan öteye geçemedi.

-----------

Elimizde 6 stoper - 3 forvet
                          6 sağ kanat - 2 sol kanat
                          6 defansif ortasaha - 2 kaleci
                          istikrarsız bir oyun kurucu

transferler; 2 sağ bek , 1 defansif ortasaha , 1 stoper.

Yorum

• bunca işe yaramaz adam varken birde hasan kabızeyelmi uğraşacağız

Yorum

• Hasan Kabzeyİ Alalim

Arkadaşlar daha önce Ç.Dardanelde ilk bizim ilgileendiğimiz ve kaçırdıgımız Hasan Kabzeyi almak için baskı yapalım. Bizde çok iş yapar, komplekssiz ve son noktalarda başarılı bir oyuncu.

ADNAN SEZGİN RESMEN AÇIKLADI
                              Necati'nin 'başını yakan' ise tavırları oldu. Feldkamp tarafından "Laubalisin" şeklinde defalarca uyarılan Necati'ye, Bochum maçında arkadaşlarıyla yaşadığı tartışmanın ardından yol göründü. Forvet transferinin ardından forma bulma şansı iyice zora girecek olan Hasan Kabze'nin de Galatasaray macerası artık son buluyor. O da Trabzon'un yanısıra Kayseri'nin listesinde. Yönetimin, 1.4 milyon euroluk alacağında indirim yapması yönündeki restine, "Bunu kabul etmem. O zaman bonservisimi bedava yapın. Ben de gideyim" şeklindeki restle cevap veren Stjepan Tomas da artık 'istenmeyen adam' oldu. Şimdi kulislerde Hırvat stoperin gönderilecek beşinci isim olduğu konuşuluyor. Takımdan ayrılacakları resmen açıklanan Necati, Hasan Kabze, Orhan ve Cihan dün yapılan akşam idmanına katılmadılar. Bu isimlere Tomas'ın da yakın zamanda katılması bekleniyor.

Galatasaray defterini kapamak zorunda kalan Necati Ateş, konuyla ilgili olarak SABAH'a ilginç açıklamalar yaptı. Söze, "Beni Feldkamp'ın istemediğine inanmıyorum. Son 3 yıldır Galatasaray'ın en skorer ismiyim" diye başlayan Necati ile Almanya'nın Hamburg, Bayer Leverkusen, Hertha Berlin ve Werder Bremen takımları ciddi olarak ilgileniyor ve golcü futbolcunun bonservis bedelinin belirlenmesini bekliyor. Bir ara transferde adının anıldığı Fenerbahçe'ye gidip gitmeyeceği konusuna da değinen Necati Ateş, "Neden gitmeyeyim ki? Sonuçta ben profesyonel bir futbolcuyum ve Galatasaray'da birileri tarafından istenmiyorum. Şunu net olarak söylüyorum: Bonservisimi alan her takıma giderim" ifadesini kullandı.

Bu adamlar bence iyi oyuncular. Bir de kovuldukları için tekrar ıspatlayacaklar kendilerini. Bari bunları alalım...
                              Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• ömer rıza ile takası kabul ederlerse olur.yoksa bu adama para vermeye değmez.
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X