Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İSTANBULUN işe yaramaz topçularını istemiyoruz.bize kişilikli adamlar lazım
    TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• orhan ak kim kardeşim 70 lik kalli beğenmiyor bizim bu salağa pardon solağa bonservis verip alacakmışız olacak şey değil iyiden iyiye batıyoruz adam 3 transfer diyor sonrada gidip onun bunun artığının peşine düşüyor kardeşim yapamıyorsanız bırakın illaki transfer yapacağız diyorsanız bunu zamanında isimleri belirleyecektiğiniz yenimi aklınız başınıza geldi . sayın albayrak al bilmemneyini ve git
      sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Dün yapılan ZD-Yönetim görüşmesinde ZD yönetime transfer için direk katkı yapacağını düşündüğü yabancı oyuncuların başka kulüplere gittiğini, bu saatten sonra yapılacak transferin uyum sorunu yaşayacağını söylemiş.

Fatih Tekke ve Sivaslı Hayrettin'e olumlu bakıyorlarmış. Yabancı transferinde ise top yönetimdeymiş.

Fatih Tekke ve menejeri Zenith başkanına bonservisi konusunda anlayış beklediğini söylemiş. Trabzonspor'a dönmek istiyormuş.

Can Karyağdı - Lig Tv
        BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Dün yapılan ZD-Yönetim görüşmesinde ZD yönetime transfer için direk katkı yapacağını düşündüğü yabancı oyuncuların başka kulüplere gittiğini, bu saatten sonra yapılacak transferin uyum sorunu yaşayacağını söylemiş.

Fatih Tekke ve Sivaslı Hayrettin'e olumlu bakıyorlarmış. Yabancı transferinde ise top yönetimdeymiş.

Fatih Tekke Zenith başkanından bonservisi konusunda anlayış beklediğini söylemiş. Trabzonspor'a dönmek istiyormuş.

Can Karyağdı - Lig Tv
          transfer istemiyorum demek oluyo.Keçeli celalledinle devam yani
          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Bu kadar mantıktan uzak işleri ancak bizim yönetim yapar
            Daha geçen sezon almadık Womeyi şimdi Bremenden mi alıcaz?
            Keza Julio Cesarda aynı şekilde Madem beleş futbolcu arıyorsunuz Git al Olembeyi
            En mantıklısıda Keçeli+Musayı verip Hayrettini almak olur herhalde
            ama bunlar gider en kötüsünü yapar ve Orhanı alırlar
            Öyle görünüyor ki Pricayı da alacaklar nedenini bilmediğim bi şekilde Ben olsam;
            Solbek:Hayrettin ; Keçeli+Musa
            Kaleci:Villar;1 milyon euro Yerli olacaksa :Özden;500 bin euro+Ahmet
            Ortasaha:Zimling;2,5-3 milyon euro (Hüseyin satılmalı)
            Santrafor:Rasmussen;2,5-3 milyon euro(Stepanovdan karşılanır )
            +mümkünse birde Tekke kiralanır Olmazsa Ceyhunla idare ederiz
            Ahanda kadro ;
            -------------------Villar--------------------
            ----Jabi-----Erdinç------Risp----Hayrettin---
            --Gökdeniz(Yat.)Serkan(Aym.)Zimling(Yus.)--
            -------------Tekke(Ceyhun)---------------
            -----Umut(Tekke)--Rasmussen(Ersen)-------
            Var mı itirazı olan?

Yorum

• Fatih Tekke'nin bonservisi ile dönmesini istemem, dönecekse kiralık dönsün...

marcelinhos sen diyordun galiba siyahi bir forvet, Fransa'da oynuyor, takır takır adam geçiyordu kimdi o onu alsak keşke
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Dün yapılan ZD-Yönetim görüşmesinde ZD yönetime transfer için direk katkı yapacağını düşündüğü yabancı oyuncuların başka kulüplere gittiğini, bu saatten sonra yapılacak transferin uyum sorunu yaşayacağını söylemiş.

Fatih Tekke ve menejeri Zenith başkanına bonservisi konusunda anlayış beklediğini söylemiş. Trabzonspor'a dönmek istiyormuş.

Can Karyağdı - Lig Tv
                nuri anlayıs beklesin fatihi nasıl alacaklar bidaha keske alabilseler...

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  -------------------Villar--------------------
                  ----Jabi-----Erdinç------Risp----Hayrettin---
                  --Gökdeniz(Yat.)Serkan(Aym.)Zimling(Yus.)--
                  -------------Tekke(Ceyhun)---------------
                  -----Umut(Tekke)--Rasmussen(Ersen)-------
                  Var mı itirazı olan?
                  yahu prens ayman bi de tolga nerde mantaliteye ters. td görmesin seni

Yorum

Can Karyağdı - Lig Tv
                    kaptanın geri dönmek istemesine sevindim.inşallah döner.
                    inşallah yönetim ziya ya uymazda sol kanata veya solbek e bir adam alır.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Fatih Tekke'nin bonservisi ile dönmesini istemem, dönecekse kiralık dönsün...

marcelinhos sen diyordun galiba siyahi bir forvet, Fransa'da oynuyor, takır takır adam geçiyordu kimdi o onu alsak keşke
                      ustam utakadır. yalnız adam geçmiyodu

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İngilizcesi kıt, Türkçesi olmayan Norveçli bir arkadaşın tercümesine göre; "Türkiye'deki, Fotomaç adlı bir gazetnin yazdığına göre Trabzonspor Rade Prica'yı almak için temaslara başladı. diyor.
                        Başlamadan bitmiş yani. Sağolun.

Yorum

• Fatih Tekke gelirse gerisine gerek yok.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            O zaman gol atıyordu Beğenmiştim bi yönden
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bize takır takır adam geçecek değil takır takır gol atacak forvet lazım
                              Utaka çoktandır Pompeyli Gomisde uzattı galiba
                              İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yahu prens ayman bi de tolga nerde mantaliteye ters. td görmesin seni
                              Ayman parantezin içinde Tolgayıda gizli parantezin içine koydum Ondan görünmüyor

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                utaka porstmouth'a gitti maalesef... cok iyi bi oyuncuydu(gerçi cok iyi olması bize transfer olmasında ki en büyük problem )

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X