Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ZEKİ GURSOY
    ...sezon açılışını bunlara zehir etmek gerekiyor..yoksa tüm sezon bize zehir olacak...
    AÇILIS NEDİR BEN GORMEDİM HİÇ BİİZM TAKIMDA EN SON AKTUG YAPMISTI ACILISI BUYUK TAKIMLAR YAPAR BASKANA GORE BİZ DEİGL
    İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Başlığı kapatın bari.

Yorum

• İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        qeliyooooo qeliyooooooooooooooooooo qeliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
        ya böyle sakalar yapmasak

Yorum

• İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          qeliyooooo qeliyooooooooooooooooooo qeliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
          duyumcu bi arkadasimiz daha martinezin geldigini haber veriyor sanirim.
          KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Şerif abisine özenmiştir oda
            ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• evet arkadaşlar elzaığ çalkalanıyor sebebini soracak olursanız söyleyeyim

elazığsporda erman diye bi futbolcu vardı trabzonspor 850 milyar teklif etmiş bu oyuncuya ama bizim elzzğ yönetimi 500 milyara i.b.belediyeye vermiş oyuncuyu dolayısıyla kulüp şuanda karmaşık bi durumda bide trabzonspor bu şartlarda bile oyuncuyu nasıl i.b.b kaptırdı orayıda anlayamadım bu işlerden iyice kıllanmaya başladım kafam karıştı sizce varmıdır bunun bi açıklaması
              adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• öyle valla...
                biz o formayı trabzonda tabut yapıp omuzlarda dolaştırırdık fatihlerde ...
                şimdi meydanda elin oğlu takmış sırtına geziyo...
                benim zamanımdaki dinamik kaybolmuş şehirde...inşallah yanlış algılamışımdır çünkü dedimya izni dağda bayırda geçirmeyi yeğledim...
                ama sezon açılışı hatta daha öncesi intertoto maçında büyük bir protesto bekliyorum...futbolcuya değil yönetimde andersenden masal anlatan zihniyete...taraftaraı aptal sanan yönetime, başkana...yoksa değil bu sezon en az 2-3 sezon daha kaybolacak...Trabzondaki arkadaşlar yapın artık bi güzellik be...
                İlk olarak trabzonkolik61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bukadar vahimmi bende bu hafta sonu allah nasip ederse Trabzondayim...
                .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• jun gelmiş evet dünyaca ünlü forvetimiz geldi bakalım şans taniyacakmı ziya hoca ona
                  Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                  As Roma
                  Francesco Totti "10"
                  Twitter:cemtotti61

Yorum

• evet uzun zamandır forumda 33 kişi yoktu sanırım herkes pazartesini bekliyormuş hani lavizzi ve palermo gelecekya aslında havaalanına gidip ordamı beklesek napsak )

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      jun gelmiş evet dünyaca ünlü forvetimiz geldi bakalım şans taniyacakmı ziya hoca ona
                      tanımıycak pafa yolladılar adamı
                      !

Yorum

• İlk olarak livera61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        jun gelmiş evet dünyaca ünlü forvetimiz geldi bakalım şans taniyacakmı ziya hoca ona

tanimadan yollar
                        Sampiyonluk Önemli Degil
                        Senin Bu Adaletsiz Arenada
                        Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

• İlk olarak agakin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet uzun zamandır forumda 33 kişi yoktu sanırım herkes pazartesini bekliyormuş hani lavizzi ve palermo gelecekya aslında havaalanına gidip ordamı beklesek napsak )
                          ucak rötar yapmıs baska bahara kalmıs abiler adam ilk dediginde de bu is olmaz demistim bundan 3 ay önceydi arkadasımın dayısı yönetimde herifler bana riquelme yi alcaz anlasmak üzereyiz demisti oda yalandı serife dedikleride yalan dı bunlar amatörden bile para vererek futbolcu almazlar alamazlar heğsi aç yönetimdeki hepsi yemeye gidiyo hasim bey galeriyi büyütü yo ahmet bey muhaynanesini yeniledinuri ye hic gelmiycem limanı elimizden almıstı
                          En son Ümit Küçük tarafından düzenlendi; 02.07.2007, 16:03.
                          !

Yorum

• gemilerin karada yüzebileceğini düşünebilmek, mehmetlerden birini fatih yapar...
                            bu lafı galiba yine burda bi arkadaşın avartında okumuştum..
                            tam bizim yönetimlik..zihniyet mevzuusu, kafa olayı..
                            yok bizmkilerde öyle bi yetenek..bomboş kafalar ...ileriyi göremeyecek kadar Trabzonspor kimliğinin giderek yokolmaya başladığını anlayamayacak kadar basiretsizler bunlar...

Yorum

• anlamadığım şey sol tarafa halen daha oyuncu almadık hey gidi hey kaldık gene celoya keçeliye
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• kim olacak jun geliyor..hatta geldi bile...

İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kim geliyor, yoksa denizin buz gibi sularından şahin k mı geliyor şakası bile korkutucu.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X