Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• HÜSEYİN, ARAKLISPOR'A YÖNETİCİ OLDU
    Gelecek sezon Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'nde mücadele edecek olan Araklıspor, ilk transferini yönetim kuruluna yaptı. Başkanlığa geçen Doğan Şengün'ün listesinde Trabzonspor'un kaptanı Hüseyin Çimşir'de yer aldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre öncesi tanışma yemeğine katılan Hüseyin'in kendisine getirilen yöneticilik teklifini hemen kabul ettiği belirtildi. Araklı doğumlu olan tecrübeli futbolcunun, "Doğduğum ilçeye her türlü yardımı yapmaya hazırım" dediği öğrenildi....

//

Bu aşamadan sonra Hüseyin satılırsa üzülmeyeceğim
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      qeliyooooo qeliyooooooooooooooooooo qeliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo
      kim gelioyorr
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        HÜSEYİN, ARAKLISPOR'A YÖNETİCİ OLDU
        Gelecek sezon Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi'nde mücadele edecek olan Araklıspor, ilk transferini yönetim kuruluna yaptı. Başkanlığa geçen Doğan Şengün'ün listesinde Trabzonspor'un kaptanı Hüseyin Çimşir'de yer aldı. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre öncesi tanışma yemeğine katılan Hüseyin'in kendisine getirilen yöneticilik teklifini hemen kabul ettiği belirtildi. Araklı doğumlu olan tecrübeli futbolcunun, "Doğduğum ilçeye her türlü yardımı yapmaya hazırım" dediği öğrenildi....

//

Bu aşamadan sonra Hüseyin satılırsa üzülmeyeceğim
        en iyisini yapmis baskan olmakla
        bence satmazlar
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• bişe geldiği yok yahu..ne gelecek.
          stichus yok şerif yok..
          bi umut verenimiz de galmadı

Yorum

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            15 gün izne ayrıldım Trabzondaydım..dağ bayır gezdim nerde yayla var nerde bi dağbaşı oralardaydım...ben yaylalarda gezerken bir bomba transfer yapmışızdırr kesin diye indim Trabzona ama halkın bile inancı kalmamış..meydanda oturdum önümden bi kaç tane gs formalı dallama geçti...baktım ufaktan ufaktan kimlik kaybolmaya başlamış..yarın febelisde geçer, bjk liside...başkanın istediğide buydu galiba..küme düşüremedi ama bazılarımızı soğutmayı başarmış...bunlar geldi geleli ha sıkıntı sıkıntı...sezon açılışını bunlara zehir etmek gerekiyor..yoksa tüm sezon bize zehir olacak...
            bukadar vahimmi bende bu hafta sonu allah nasip ederse Trabzondayim...

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kim gelioyorr
              musampa geliyor olabilirmi acaba
              TRABZONSPOR
              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• Şimdi bişey diyecektimki son anda vazgeçtim.Millet iyice ti'ye aldı başlığı.
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak eray61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kim gelioyorr
                  yok yaa ben gidiyorum Trabzona onu diyorlar, okadarda dedim fazla tantanaya gerek yok

Yorum

• la başilığın ciddiyeti mi kaldı???
                    transfer başlığı açıldı ortada daha fol yok yumurta yok transferi kapattık dediler.
                    daha neyini ti ye almayacak millet.

güleriz ağlanacak halimize ne edelim.?

Yorum

• ...................
                      Sampiyonluk Önemli Degil
                      Senin Bu Adaletsiz Arenada
                      Vermis Oldugun Asil Ve Onurlu Mücadelen Yeter!

Yorum

• edit.............
                        En son Ba®ış tarafından düzenlendi; 02.07.2007, 15:58.

Yorum

• İlk olarak tsampiyon61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          qeliyooooo qeliyooooooooooooooooooo qeliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Kim geliyor, yoksa denizin buz gibi sularından şahin k mı geliyor şakası bile korkutucu.
                          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak hodus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kim geliyor, yoksa denizin buz gibi sularından şahin k mı geliyor şakası bile korkutucu.
                            şahink gol kralı olur

Yorum

• Trabzon da dinamit patlamış varmı bomba haber diye bakıyodum haber61 de bir baktım trabzon da dinamit patladı haberi var bir bomba haber daha var başbakan erdoğan trabzon a gelmiş şerif in bahsettiği bombalar bunlarmıydı yoksa
                              ..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..

Yorum

• İlk olarak _LaZeRCi_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzon da dinamit patlamış varmı bomba haber diye bakıyodum haber61 de bir baktım trabzon da dinamit patladı haberi var bir bomba haber daha var başbakan erdoğan trabzon a gelmiş şerif in bahsettiği bombalar bunlarmıydı yoksa
                                hehehehheheh

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X