Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• spiker ooo ooo dedi ve sinana maçı kaybetti anlayacağınız sokaklara dökülemedik )

Yorum

• Duygusal izledik maçı ancak adam maçtan sonra sanki antrenmandan çıkmış gibi, Sinan'ın görünümü ise sanki 3-4 kişiden dayak yemiş gibi...
      Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
      Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bence sınan kaybettı
        tüh bee, sinan dan artik ümidi kestim ben!

Yorum

• hep diyorum özer hurmaci,erhan kücük,ali güzeldal gibi genc trabzonlu ve trabzonsporlu oyuncular bu takima kazandirilmali diye...
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• spiker ayağına yer yaptı ama olmadı.. amerikalı kazandı öngördüğüm gibi.. bu spikerlerin de maaşlarıyla alakalı çalışma bekliyoruz
            derya buyukuncu da hep kaybederdi.. galatasaray kulübüne mektup yazmıştım neden bu arkadaşa destek veriyorsunuz diye..
            sinan şamil sama yapılan yatırımın yeniden değerlendirilmesi lazım..
            darılmaca yok, başka bir türk pekala bulunabilir..
            hamza yerlikaya başka bir şey mesela, mindere çıktığında güven veriyor.. bu sinan daha çok celo gibi.. teknik yok!

Yorum

• Neyse Trabzonlu hemşerimiz bizi gururlandırdı. yeter. Trabzonda da boks maçlrı yapılcakmış Selçuk Aydın da dövüşcekmiş.

Yorum

• yinemi yenildi ?
                karaiplerde bir trazonsporlu..
                bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• sinana üzüldüm ama spikere iyi oldu . manyak mıdır nedir ? bunun da mantalite sorunu var ...

Yorum

• arkadaslar transfere dönelim
                    "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hep diyorum özer hurmaci,erhan kücük,ali güzeldal gibi genc trabzonlu ve trabzonsporlu oyuncular bu takima kazandirilmali diye...
                      aynen katılıyorum bu adamlar trabzonspora kazandırılmalaı derhal
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• özerin trabzonsporlu oldugunu nerden biliyorsunuz?
                        BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

arkadaslar transfere dönelim
                          ne zamandır transerdeyiz zaten ama ortada hiçbirşey yok

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            spiker ayağına yer yaptı ama olmadı.. amerikalı kazandı öngördüğüm gibi.. bu spikerlerin de maaşlarıyla alakalı çalışma bekliyoruz
                            derya buyukuncu da hep kaybederdi.. galatasaray kulübüne mektup yazmıştım neden bu arkadaşa destek veriyorsunuz diye..
                            sinan şamil sama yapılan yatırımın yeniden değerlendirilmesi lazım..
                            darılmaca yok, başka bir türk pekala bulunabilir..
                            hamza yerlikaya başka bir şey mesela, mindere çıktığında güven veriyor.. bu sinan daha çok celo gibi.. teknik yok!
                            spiker bilgehan
                            Derya yurt dışında okulunu yüzme sporundan burs kazandı.
                            Ha bide Trabzonspor Güreş takımı niye kurmuyo. belediyeden neyimiz eksik. )))

ülkerin basket takımıyla niye birleşmiyoz efesle basket takımıyla anlaşma yapmıyoz. FB ülker olduysa efesle niye biz yapmıyoz. dikkate alıncak gibi değilde neden olmasın )))
                            En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 17.06.2007, 01:58.
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• ula GS o borçla linderoth ve lincoln ü aldı..

lincoln de kesinleşmiş..

biz hala havanda su döğüyoruz...

SABIR.SABır.SAbır.Sabır.sabır...........
                              ÖNEMLİ OLAN MÜHİM DEĞİL

Yorum

hep diyorum özer hurmaci,erhan kücük,ali güzeldal gibi genc trabzonlu ve trabzonsporlu oyuncular bu takima kazandirilmali diye...
                                Sana katiliyorum!!!
                                TRABZONSPOR 1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X