Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    kayseri spor ilhan parlak ile ergün teberinde içinde bulunduğu 4 topçuyo satılığa çıkarmış. ilhan ile ergün ü alsak fena olmaz aslında.
    ergün teber iyi bir sol bek o mevkiiye rekabet getirir..ilhan da geleceği parlak bi isim iyi alternatif olur...

Yorum

• Alıntı:
      melih61 tarafından yazılan
      adam gibi gelir olmadı yada olacak bekleyin der misafir olarak girmek onun bileceği iş ama şerifin yaptığını yapsa yapsa fenrliler yapar!

Yahu 20 gün evvel aynısını sende yaptın beee.. Pişkinlik yapma şimdi.. 2 futbolcu adı saydın kemal okyay biri ötekini hatırlamıom kesin anlaştık imzalıyolar dedin..

ya hakkatten melih kaç gündür
      nerelerdesin diye sana bakıyordum
      ne oldu şu sadece açıklamaya kalan martinez transferi
      onu soracaktımda
      yoksa misafir olarakmı giriyordun foruma
      burasu bmn adama hesabını sorarlar ne oldu haaa diye
      "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
      O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• arkadaslar copa americada bir oyuncu dikkatimi cekti bence bu oyuncu izlenmeli...robinho diye bir cocuk dün 3 gol atti ispanyanin real madrid diye bir takiminda oynuyor bence bize gelirse yararli olur...gercektende iyi bir futbolcu ama bizim yönetim bunlari alacagina gider abidinleri alir
        BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !

Yorum

• İlk olarak Trabzonli_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaslar copa americada bir oyuncu dikkatimi cekti bence bu oyuncu izlenmeli...robinho diye bir cocuk dün 3 gol atti ispanyanin real madrid diye bir takiminda oynuyor bence bize gelirse yararli olur...gercektende iyi bir futbolcu ama bizim yönetim bunlari alacagina gider abidinleri alir
          Şaka mı bu?
          7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• evet o oyuncu benimde dikkatimi cekti zuhahhaha
            "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ergün teber iyi bir sol bek o mevkiiye rekabet getirir..ilhan da geleceği parlak bi isim iyi alternatif olur...
              ergünü mahalleden tanıyorum fena değil ama trabzonda oynayacak topçu değil en azından şuan değil
              Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                yooo gelse banko olur bzmkler beceremio o tarafı=)

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• şili nin 8 numarası suzao ii bi elemana benziyo

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    evet o oyuncu benimde dikkatimi cekti zuhahhaha
                    evet çok değişik bi sitili var onun 3 yıldır takip ediyordum söylemeye utanmıştım ben
                    adak adıyorum ne zaman şampiyon olursak bi kurban kesecem

Yorum

• bolivyada sol açıkta arce var çok süratli teknik bir futbolcu yaşı da küçük
                      En son Fatih tarafından düzenlendi; 02.07.2007, 15:30.
                      Bordomavi.net

Yorum

• ıÜüBiz Trabzonsporlular'ın aymazlığı!
                        Zeki Çol diyor ki, "Eyy, Trabzonsporlu'lar, bu sezona şampiyonluk parolasıyla girmiyorsunuz değil mi?".. Soruyor adam işte aklına gelmiş işte nereden gelmişse ve devam ediyor...
                        Zeki Çol diyor ki, ‘Eyy, Trabzonsporlu’lar, bu sezona şampiyonluk parolasıyla girmiyorsunuz değil mi?’..
                        Soruyor adam işte aklına gelmiş işte nereden gelmişse ve devam ediyor:
                        ‘Mevcut kadronuzla zaten şampiyonluk sizin için hayaldi. Yaptığınız transferle bu hayal, artık hayal bile değil.”

Zeki Çol düşüncelerini, duygularını yazmadı; bir gerçekten bahsetti. Bahsetti de ne oldu? Hiçbir şey olmadı; olmaz da… Çünkü, bizim taraftarımız Ağustos ayının ikinci haftasını ve ilk maçını bekliyor. Maalesef… Ben, sezon sonunu bekliyorum; maalesef… Uzun sürecek ama ne yapayım? Aramızda kongreyi bekleyenler de var. Yalnız, kongre de değişen düşünceler, bakış açıları olmuyor, kelleler değişiyor, sistemi değişmiyor. Bunun için oradan da çok bir beklentim yok.

Sezon sonunda, yeni seçilen yönetim, ‘bu bizim takımımız değil’ diyecek ve ‘Gelecek sezon öyle bir takım yapacağız ki’den dem vuracaktır. Sonra, aynı bu sezon ne yaşanacaksa üç aşağı beş yukarı aynı şeyler yaşanacak. Sezon başlamadan transferle uyutulup, ‘Uff, öyle bir kamp dönemi geçirdik ki’ denecek. Sahi, Trabzonspor sezona başı kampları hep uyum içinde, hep mükemmel geçiyor! Allah bozmasın ve daim etsin… Tüm teknik adamlar öyle diyor, ne bileyim? Son beş yılın Bolu Gerede kamplarına bir bakın isterseniz… Teknik direktörlerin basın toplantılarında, ‘Çok başarılı bir kamp dönemi geçirdik. Uyum içinde çalıştık, hedefimiz...

‘Hedefimiz..’ dedikten sonra boş bırakmak zorunda kaldım, istemeden..

İnanın, son beş yılın sezon başı hazırlıklarını taradım; net bir hedef göstereni göremedim..
                        Yani yöneticiler göstermiş ama teknik direktörler hedef diye bir şeyden söz etmemiş..
                        Sadece ‘yarışmacı takım’, ‘zirvenin en büyük adayı’ gibi o bildik basın toplantısı cümleleri..

Buradan teknik direktör Ziya Doğan’a soruyorum:
                        “Trabzonspor’un bu sezonki hedefi tam olarak nedir?” ( Trabzonspor, öyle ‘gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz’ diye önüne hedef konulacak bir kulüp değildir, hatırlatayım)

Yani, hedef şampiyonluk mudur? Şampiyonlar Ligi midir? İlk dört müdür? Nedir? Şampiyonluk dışındaki hedefleri taraftar nezdinde kabul görmese de, anlaşılırdır. Çünkü, takımın kapasitesi ancak, o kadarına el verir; ki biz de bunu anlayabiliriz..

Yani hocam, sezon başında futbolcularına hedeflerden söz ederken, ‘Bu sezon lige şampiyonluk hedefiyle gireceğiz, ona göre kendinizi hazırlayın’ mı diyeceksiniz? Merakımız bu?
                        Aynı soruları yönetime sormaya gerek duymuyorum… Çünkü, sayın başkan Albayrak’ın onlarca açıklaması, ‘hedeflerimize bir bir ulaşacağız’ şeklinde. Ama ulaşılan bir hedef olmadığı için, onun nezdinde kendisini ve yönetim kurulunu pas geçiyorum..

Gelelim yazının başlığına… Trabzonspor taraftarı, anlattıklarımda nerede duruyor? Bence hiçbir yerde… Matematiksel değerleri bir.. (Rakamla da yazayım anlaşılsın, 1) Etkisiz eleman, anlayacağınız… Sayıları beş milyon da olsa, ederleri 1…
                        Kulübün gerçek demirbaşları, astıyla üstüyle on kişilik yönetime bir soru soramıyor. En basitinden, ‘Bu sezonki hedefiniz ne’ diye soramıyor? Transferleri soramıyor, genç oyuncuların şutlanmasının nedenlerini soramıyor. Musampa’yı soramıyor. Fatih Tekke’yi sattın da 25 trilyon borç nasıl yaptın diye soramıyor. 24 saat yaşayan stad maketi de var mı başkanım diye soramıyor? Mali kongrede gelir kalemleri arasında gösterdiğin İstanbul Kartal’daki akaryakıt istasyonun akıbetini soramıyor?
                        Benim taraftarım, sezonun ilk maçını bekliyor…
                        Ben de son maçını!
                        Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• qeliyooooo qeliyooooooooooooooooooo qeliyoooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Yorum

• 15 gün izne ayrıldım Trabzondaydım..dağ bayır gezdim nerde yayla var nerde bi dağbaşı oralardaydım...ben yaylalarda gezerken bir bomba transfer yapmışızdırr kesin diye indim Trabzona ama halkın bile inancı kalmamış..meydanda oturdum önümden bi kaç tane gs formalı dallama geçti...baktım ufaktan ufaktan kimlik kaybolmaya başlamış..yarın febelisde geçer, bjk liside...başkanın istediğide buydu galiba..küme düşüremedi ama bazılarımızı soğutmayı başarmış...bunlar geldi geleli ha sıkıntı sıkıntı...sezon açılışını bunlara zehir etmek gerekiyor..yoksa tüm sezon bize zehir olacak...
                            .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• Tomas Jun belki iş yapar.Denemekte fayda var.

Yorum

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                15 gün izne ayrıldım Trabzondaydım..dağ bayır gezdim nerde yayla var nerde bi dağbaşı oralardaydım...ben yaylalarda gezerken bir bomba transfer yapmışızdırr kesin diye indim Trabzona ama halkın bile inancı kalmamış..meydanda oturdum önümden bi kaç tane gs formalı dallama geçti...baktım ufaktan ufaktan kimlik kaybolmaya başlamış..yarın febelisde geçer, bjk liside...başkanın istediğide buydu galiba..küme düşüremedi ama bazılarımızı soğutmayı başarmış...bunlar geldi geleli ha sıkıntı sıkıntı...sezon açılışını bunlara zehir etmek gerekiyor..yoksa tüm sezon bize zehir olacak...
                                aynen katiliyorum sana kardes
                                Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X