Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak musti61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    madrid deki robinhomu şimdi
    ewt başka robinho mu var (varsa bizene)
    Ey Türk Gençliği!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      burdakilerin işi gücü yok birbirlerini kandırmaya başladır. Forum iyice seviyesini yitirmeye başladı
      aynen katiliyorum

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        aynen katiliyorum
        arkadaşlar TRANSFER yapamıyoruz bırakın da gırgır la hayalle geçsin bu konu yoksa insanın ağzı bozulacak küfürü basacak yönetime sonra "BANNED"
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar TRANSFER yapamıyoruz bırakın da gırgır la hayalle geçsin bu konu yoksa insanın ağzı bozulacak küfürü basacak yönetime sonra "BANNED"
          Serbest kürsü bölümünde bu doğrultuda başlıklar mevcut

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            alay etceksen git baska yerde alay et

Yorum

• arkadaslar saka yaptim...bende ünlü olmak istedim ...inandiysaniz pes diyorum ....ayrica transfer olana kadar , transfer haberi cikana kadar bu konuda laklaktan baska birsey yapilmaz....yapilmasinida beklemiyorum....baksaniza fotomac bile yalan haber cikarmiyor artik hakkimizda...
              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaslar saka yaptim...bende ünlü olmak istedim ...inandiysaniz pes diyorum ....ayrica transfer olana kadar , transfer haberi cikana kadar bu konuda laklaktan baska birsey yapilmaz....yapilmasinida beklemiyorum....baksaniza fotomac bile yalan haber cikarmiyor artik hakkimizda...
                Sende haklısın ama abartıyoruz sanki

Yorum

alay etceksen git baska yerde alay et
                  alay eden yok burda NURİ albayrakla istediğim gibi alay ederim icraatlarıylada sözlerinin 1ini tutsunda adam olsun sonra burda ROBİNHO geldi Lavezzi ha geldi maritnez bitti yok babodilla ha bitti gelio palermo imzada 1000 türlü haber çıkıo 0 imza yıldız alıodu klübü 25 trilyon borca soktu ben de klüpten şampionluk mu beklicem bir çok oyuncumuz atıp tutuo şampionluk falan ne attıkalrı kendileride bilmiolar keçeli ile hamet şahinle olcak iş değil bunlar

tutmussun alayı tmm alay etmiyelim ciddi olalım bu konu anca 250.sayfalardaydı kendi kendini avuttu herkes ama baktı bu kadar haberle uyutulduk müthiş iş başardılar robinho geldi ewttt adriano yu aldık da çaktırmıoz DE DİCEKLER bu kadr haberin arkasından ya biz geçen seneki gibi brezilyaya gitmedik ama gene adam bulamadık geçen sene bulup da alamamıştık bu sene onu da yapamadık en iyisi biz hiç transfer yapmayalım direk kapataılm
                  Ey Türk Gençliği!

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaslar saka yaptim...bende ünlü olmak istedim ...inandiysaniz pes diyorum ....ayrica transfer olana kadar , transfer haberi cikana kadar bu konuda laklaktan baska birsey yapilmaz....yapilmasinida beklemiyorum....baksaniza fotomac bile yalan haber cikarmiyor artik hakkimizda...
                    sana yada bir baskasina inanan yok zaten.
                    imzalari gorursek inaniriz bunu hepimiz biliyoruz.
                    ama nefret edici olan burda bos bos su geldi bi gitti gibi yazilar yazilmasi

Yorum

• yönetimi takdir ediyorum 30 hazirana kadar transferi bitirecez dediler ve bitirdiler ne adar övünsek az bu yönetimle pehh gerçektende transferi kapattık demeçleri ayın 30una denk geldi yokmu şöyle mayıs ayına kadar uyutacak birşey bu lig bitmez

Yorum

sana yada bir baskasina inanan yok zaten.
                        imzalari gorursek inaniriz bunu hepimiz biliyoruz.
                        ama nefret edici olan burda bos bos su geldi bi gitti gibi yazilar yazilmasi
                        saka yaptim diyorum olayi abartma...
                        "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak tskolik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          yönetimi takdir ediyorum 30 hazirana kadar transferi bitirecez dediler ve bitirdiler ne adar övünsek az bu yönetimle pehh gerçektende transferi kapattık demeçleri ayın 30una denk geldi yokmu şöyle mayıs ayına kadar uyutacak birşey bu lig bitmez
                          Birde sözlerini tutmazlar derler bu yönetim için

Yorum

• İlk olarak WERTHeR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Birde sözlerini tutmazlar derler bu yönetim için
                            çok ayıp ettik ÖZÜR MEKTUBU YAZDIM DEMİN klübe
                            Ey Türk Gençliği!

Yorum

• evet ilk tuttukları sözdü bu heralde sonda olacak

Yorum

• nefret ettiğimiz aziz yıldırım da ilk senelerinde başarısız oldu tamam ama bu sırada tesisleşti stad ve antreman sahası yapıldı mağazalarını geliştirdi ve bu doğrultuda başarı geldi hadi takım iyi değil bari diğer işlere ağırlık ver oda yok anca boş boş açıklama yapın siz geçen sene takım 2.yarıyı lider kapatmışta güvendikleri şeye bak iyi ozaman erciyeste 2.yarı baya puan topladı ozaman onlarda düşmesin ne diyim size bilmiyomki gece gece

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X