ne aldıkları futbolcudan hayır gelir nede beyinlerinden yapılan transferler belli ediyorki geçen yıldan ders alınmamış yine derme toplama takım hayalindeler bulunduğu konumda kendine bile hayrı olmayan adamları getirip 10 numara yapacaklar takım kuracaklar adam satmaya gelince fiyatı iyi takip ediyorlar yalnız trabzonsporluyum hemde ölümüne ama gelecek yılımdaki takımımdan şimdiden vazgeçtim bu sözede gelirsiniz bekleyin görün....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Yazarımız Rıdvan Dilmen Trabzonspor’un temel sıkıntılarını gündeme getirerek herkesi uyardı
4 TRANSFER YETER
Rıdvan Dilmen, “Trabzonspor’da bazı mevkilerde çokluk var. Bu da özellikle hücumda oynayan oyuncularda 11’de sahaya çıkmadıkları zaman form düşüklüğü yapıyor. Bu oyuncular kendilerini zor toparlıyorlar. Aynı tip oyuncular forvette olunca takımın elektriği bozuluyor. Ancak, Trabzonspor’un aslında bir avantajı var. Yıldızlar takımdan gitmek istemiyor. En azından Türkiye’de başka takımda oynamayız diyorlar. Eksik yerler için doğru değerlendirmeler yapılırsa sonuca varılır. Benim tespitim şu, savunmanın sağına bir oyuncu, savunmanın göbeğine çabuk bir stoper ( Mesela Galatasaray’da mutsuz olan Song olabilir), bir de Hüseyin’e destekçi. Yani hem savunma hem de hücum özelliği olan oyuncu. Dört akıllı transferle şahane bir takım ortaya çıkar, Trabzonspor hedefe gidebilir.”.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
-
Zaten bi yerden bişi çıkarmaya bayılıyosunuz. Ağzınız açık bekliyosunuz .Fatih bişey desene onu fenere yollasak hemen .Nedir çektiğimiz yaaa. Hayret bişeyİlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih paniği
Zaten ismi de F ile başlıyo .Fener de oynar seneye yazın bunu da pislikler
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
gel aralik gel.iplen cekiyorum kongre tarihini....Allahim ne günahimiz vardida bu is bilmez tas herifleri bize bela ettin....takimin neye ihtiyaci oldugu belli..wedersonu fenere kaptirdin volkan yamanda gs ile anlasti..siz napiyorsunuz ....albayrak istanbula bi kac gökdelen daha dikecekmis onunla ugrasiyor transfere vakti yokmus...hasime seat bi kac bozuk otomobil yolamis onlarin tamirini yapiyor,pisiren sanirim secimler icin oy topluyor,ziya bu sezon boyunca hayatinda yedigi en fazla küfürlerin temizligini yapiyor...Garibim taraftarda sinir krizi geciriyor...Transfer felan yok kardesim...avucunuzu yalayin.
Yorum
-

Martinez teklifi
Bordo-mavili yönetim dün Sakaryaspor yönetimi ile görüştü ve Kolombiyalı kaleci Martinez için teklif yaptı.
Trabzonspor, Sakaryaspor'un kalecisi Martinez için harekete geçti. Yöneticiler dün Sakarya'ya giderek Sakaryasporlu yöneticilerle masaya oturdu. Görüşmede Trabzonsporlu yöneticilerin Martinez için teklif yaptıkları belirtildi. Taraflar pazarlık yaparken bu transferin her an bitebileceği dile getiriliyor. Tatil için ülkesi Kolombiya'ya giden Martinez'in de menajerine "Bana iyi bir kulüp bul. Artık Sakaryaspor'da oynamak istemiyorum. Ben hedefleri olan bir insanım. Büyük kulüplerde forma giymeliyim" dediği söyleniyor.
İlle de Martinez
Kaleci arayışında olan Trabzonspor’un Martinez konusunda ısrarını sürdürdüğü kaydedildi.
01.06.2007
Geçtiğimiz sezon devre arasında Erdinç’in Sakaryaspor’dan alınması sırasında Yeşil-Siyahlı yönetimle yaşadığı bazı sorunlar nedeniyle bu transferde de sıkıntıları olan Bordo-Mavililer’in yeniden harekete geçtiği kaydedildi. Bu arada Kolombiyalı file bekçisinin olmama ihtimaline karşın da Hırvat Milli Takımı’nın kalecisi Pletikosa isminin tekrar gündeme geldiği belirtildi.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
EGEMEN TAMAM GİBİ
Trabzonspor, Bursasporlu genç savunmacının işini bitirmek üzere...

Sezona yetişmeyen Rispin yanına alınacak Egemen Trabzonsporlu olması an meselesi.
RİSP UZATINCA
Trabzonspor, Egemeni bitiriyor! Rispin sakatlığının bitiş tarihinin Eylülü bulacak olması nedeniyle harekete geçen Bordo-Mavililer, Bursaspor ile sözleşmesi biten Egemen için girişimlerini hızlandırırken, transferin son aşamaya geldiği belirtildi. F.Bahçenin de Egemen için devrede olduğu ancak genç oyuncunun, "Kulübede oturmak istemem" demesiyle Trabzona yakın olduğu belirtildi.
MİLAN A GELİYORLAR
Trabzonsporun Egemenin transferini birkaç gün içerisinde bitirerek genç savunmacıya imza attırma düşüncesinde. Buarada Atletico Madridin resmi teklif için birkaç gün içerisinde Türkiyeye geleceği Stepanov için yönetimin, "İyi bir fiyat bulursak, satarız" düşüncesinde olduğu belirtildi. Stepanovun da gitmek istemesi bu transferin gerçekleşme olasılığını arttırıyor.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
ne var şu martinezde anlamadım 2 kurtarış yaptı havaya girdi.... o kadar büyük oyuncu idi düşmeseydi takımı kümeye bırakın şunu yaa ... jefersson ve tolga bundan daha ii... yarın bunu da göndermeye çalışcaksınız takımın ismini değişin sizİlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMartinez teklifi
İlle de Martinez
.[ille d' 7]
Yorum
-
Egemen iyi oyuncu birçok maçta bursanın en iyisiydi.UMarım gerçekleşir bu transfer.Bizim en zayıf noktalarımızdan stoper bölgesi.Gerçekten en kaliteli adamlar nerdeyse bizde ama sanki onlarda mantalite kurbanı oluyorlar.
Egemen transferi gerçekten güzel olur.Hava toplarında etkili bir duvar gibi gelen toplar gri gidiyor.Bknz deplsmandaki bursa macı.
TTrabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Hocanın kafasındaki plan belli.
4 sağlam defans, 3 tane mutlaka savunma yapacak orta saha, 3 tane de hücum özellikli oyuncu.
Durum gerektirdiğinde de ortadaki ve ilerideki üçlüden birer adam çıkarıp eklemek.
Elimizde hücum özellikli kimler var? Gökdeniz, Yattara, Umut. Alternatif olarak da Ceyhun ve Ersen.
İlk üçünden daha iyi adam alma ihtimalimiz kaç? (Bence %10)
O zaman bu takımın daha iyi futbol oynaması için transferde en önemli yer orta saha saha. Mevcut kadrodaki oyuncular hocanın defansa yardım etme prensibine uyuyor ama hücum özellikleri olmadığı için istenen futbol bir türlü oynanamıyor. Hocanın hem pas yapabilen hem de defansa yardım edecek bir adama itirazı olacağını hiç zannetmiyorum.
O nedenle asıl mesele göbeğe en az bir tane bu özelliklerde oyuncu alabilmek. Transferin kilidi budur. En büyük para buraya harcanmalıdır ve bir yabancı alınmalıdır çünkü Türkiye'de uygun bir adam yoktur.
Onun dışında çok üst düzey bir kaleci de alabilirsek önemli bir katkı sağlanmış olur.
Bunun haricinde sağbek, solbek vs. alınabilecek oyuncular aşağı yukarı bellidir ve aralarında büyük farklar yoktur.
Forvete falan da ancak Mehmet Çakır gibi alternatif oyuncular alınabilir, fazlası hayalcilik olur.
Bu arada Feinduono büyük ihtimalle G.Rangers'a gidiyor..Önce iletişim düzelmeli...
Yorum
-

Kayserispor'un gündemi Kafkas
Ertuğrul Sağlam'ın Beşiktaş ile anlaşmasından sonra Kayserispor'da teknik direktör arayışları başlarken, genel menajer Süleyman Hurma'nın ön görüşme yaptığı Tolunay Kafkas, Kayseri'ye geldi.
Tolunay Kafkas'ın bugün Kayserispor Başkanı Recep Mamur ve diğer yönetim kurulu üyeleriyle görüşme yapacağı bildirildi.
Kayserispor Başkanı Recep Mamur, Tolunay ile yapılacak görüşmeden sonra bir karara varacaklarını belirterek "Kayserispor'un 2 sezondur gösterdiği başarının devamı için çaba sarfediyoruz. Transfer çalışmalarına genel kurul toplantısından sonra ağırlık vereceğiz" dedi.En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 01.06.2007, 12:28.2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
serkan kimine iyi topçudur kimine değil bana göre değil şu anki takımın durumunda trabzonspora daha verimli oyuncular lazım serkan bu özelliği taşımıyor takım bu durumdayken adnan lardan egemenlerden bahsediliyor bu transfer politikası geen yıldan farklımı bu transferler diyarbakırspora yapılmıyor burası trabzonspor....
Yorum
-
arkadaslar ne derseniz deyin ben bu adami cok seviyorum...hep dogru ve dürüst konusuyorİlk olarak sbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yazarımız Rıdvan Dilmen Trabzonspor’un temel sıkıntılarını gündeme getirerek herkesi uyardı
4 TRANSFER YETER
Rıdvan Dilmen, “Trabzonspor’da bazı mevkilerde çokluk var. Bu da özellikle hücumda oynayan oyuncularda 11’de sahaya çıkmadıkları zaman form düşüklüğü yapıyor. Bu oyuncular kendilerini zor toparlıyorlar. Aynı tip oyuncular forvette olunca takımın elektriği bozuluyor. Ancak, Trabzonspor’un aslında bir avantajı var. Yıldızlar takımdan gitmek istemiyor. En azından Türkiye’de başka takımda oynamayız diyorlar. Eksik yerler için doğru değerlendirmeler yapılırsa sonuca varılır. Benim tespitim şu, savunmanın sağına bir oyuncu, savunmanın göbeğine çabuk bir stoper ( Mesela Galatasaray’da mutsuz olan Song olabilir), bir de Hüseyin’e destekçi. Yani hem savunma hem de hücum özelliği olan oyuncu. Dört akıllı transferle şahane bir takım ortaya çıkar, Trabzonspor hedefe gidebilir.”BU MEMLEKETİN EKMEGİNİ YİYİPDE İHANET EDEN, BİRGÜN MUTLAKA EKMEGİNİ YEDİGİ YERDEN KURSUNU YER !
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum