Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben kesinlikle TRANSFERİ KAPATTIK ifadesine inanmıyorum. Bakın da görün kesinlikle başta Martinez ,bir 10 numara ve sol açık ya da forvet alacaklar. Bana kalırsa piyasının ateşini düşürme işi bunlar. Haa transferler geç yapılır belki buna bir şey diyemem ama kesinlikle yapacaklar belki de intertoto 1.ci maçından sonra ama yapacaklar.

Zeyyat Kafkas'ın söylediklerine kesinlikle ihitimal vermiyorum. Hadi siz ona vermek istemiyorsun deyin
    Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben kesinlikle TRANSFERİ KAPATTIK ifadesine inanmıyorum. Bakın da görün kesinlikle başta Martinez ,bir 10 numara ve sol açık ya da forvet alacaklar. Bana kalırsa piyasının ateşini düşürme işi bunlar. Haa transferler geç yapılır belki buna bir şey diyemem ama kesinlikle yapacaklar belki de intertoto 1.ci maçından sonra ama yapacaklar.

Zeyyat Kafkas'ın söylediklerine kesinlikle ihitimal vermiyorum. Hadi siz ona vermek istemiyorsun deyin
      hiç sanmıyorum ama inşallah
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• ben inaniyorum drogba gelecek ..futbol yoksunu nuri istifa ulan!!!!!!!
        İnsan ol evlat!

Yorum

• intertoto da basarısızlık oldumu hemen 2 transfer yaparlar taraftar tepkisinden kurtulmak icin
          !

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            intertoto da basarısızlık oldumu hemen 2 transfer yaparlar taraftar tepkisinden kurtulmak icin
            ahanda buraya yazıom intertoto da başaarısızlık olsun gidip o nuriye klüp binasının önünde 100 tane küfür edicem ÖYLE bir şey ihtimali olurmu ya araklıspor seviyesinde takımlarla maç yapcaz bide elencez falan mı yok artık derim onlara
            Ey Türk Gençliği!
            Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              riqelme bize gelirmi yahu gelseede bizimiler getiremez
              Niye gelmesin?
              Ne eksiğimiz var ki Atletico Madrid'den ya da Villa Real'den..

Cevabını da vereyim.

1- Tenik direktörümüz yok.
              2- Ulan bizde yönetim de yok..

Ama ben planımı yaptım ve iinanıyorum.
              Eğer bonservisi ile alan olmazsa kiralanabilir bence.
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben kesinlikle TRANSFERİ KAPATTIK ifadesine inanmıyorum. Bakın da görün kesinlikle başta Martinez ,bir 10 numara ve sol açık ya da forvet alacaklar. Bana kalırsa piyasının ateşini düşürme işi bunlar. Haa transferler geç yapılır belki buna bir şey diyemem ama kesinlikle yapacaklar belki de intertoto 1.ci maçından sonra ama yapacaklar.

) pes vallahi .... üstad ne kadar hoşgörülüsünüz yönetime karşı ....hiç değilse YALAN söylemelerini tenkid edin .......ki bu ilk YALAN ları değil......
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• riquelme gelsin direk şamp
                  ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Abdülkadir imzaladı
                    Sakaryaspor Siirtspor'dan kaleci Adülkadir ile sözleşme imzaladı.
                    İmza töreninde konuşan Başkan Recep Hacıeyüpoğlu,"güvendiğimiz Abdülkadir ile başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Sakayaspor camiasına hayırlı olsun" dedi. Kaleci Abdülkadir ise" Sakaryaspor büyük bir kulüp burada olmaktan mutluyum, inanıyorumki başarılı bir sezon geçireceğiz" diye konuştu.
                    -----------------------------------------------------------

Martineze bir adım kaldı, Kaleci Ahmeti verip üstüne biraz para işlem tamamdır.
                    Adamlar ön hazırlıklara bile şimdiden başlamışlar
                    Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• Antalyaspor Basın Sözcüsü Murat Süğlün, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray'ın Volkan
                      Yaman'a karşılık bonservis ücreti almadan verdiği kaleci Fevzi Elmas ile anlaşma sağladıklarını belirterek, ''Fevzi Elmas ile 2 yıllık anlaşma sağladık. Ön protokol imzalandı. Pazartesi günü resmi imza atılacak'' dedi.
                      --------------------
                      Adamlar 3.Kalecilerini veriyor, sol kanatlarına geçen sene iyi bir çıkış yapan milli takım oyuncusu alıyor, bizimkiler uyusun.
                      Versinler İade-i İtibar, Ufukta Şampiyonluk Turu Var, Bunu Gören Rakipler, Elbette Kudururlar

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        riquelme gelsin direk şamp
                        aga riquelme gelirmi ya biraz gerçekçi olalım bence

Yorum

• Bu martinez işi olacak gibi ama bizimkiler caymasa transferi kapadık diyorlar allahım millet carlosları lincolnleri cisseleri alır bizde bakarız üff
                          7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• Arkadaşlar yöneticileerimiz çok öenmli bi gelişme olmazsa transfer yapmayız diyorlar.. Tabi öyle olucak transfer kesinlikle yapılıcak o çok önemli durumda gökdenizin veya stephanovun satışuı olucak..
                            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• hadi bakalim pazartesine az kaldi...bi terslik olmazsa lavezzi palermo ve türkiyeden bir kaleci(büyük ihtimal martinez) gelecekmis serif ustadin dedigine göre...
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hadi bakalim pazartesine az kaldi...bi terslik olmazsa lavezzi palermo ve türkiyeden bir kaleci(büyük ihtimal martinez) gelecekmis serif ustadin dedigine göre...
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X