Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Dönme-Bana-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hadi bakalim pazartesine az kaldi...bi terslik olmazsa lavezzi palermo ve türkiyeden bir kaleci(büyük ihtimal martinez) gelecekmis serif ustadin dedigine göre...
    Yönetim transfer yok diyor.Hangisine inanalım?

Yorum

• İnşaallah Palermoyu almayız Onu alacak olan yönetime geçen sezon Wanchope'u neden almadıklarını sormalıyız İllede beleş olacak diyosanız gidin Kanuyu alın Kiralama denen bişey var Üst düzey takımlarda şans bulamayan futbolcular kiralanabilir Mido gibi

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar yöneticileerimiz çok öenmli bi gelişme olmazsa transfer yapmayız diyorlar.. Tabi öyle olucak transfer kesinlikle yapılıcak o çok önemli durumda gökdenizin veya stephanovun satışuı olucak..
        geçen yılı hatırladım birden..... lazaroni ile yeni anlaştığımız günlerde yönetimde bir yakını olan bir ağabeyimi aradım ....ağabey neler oluyor dedim ....cevabı aynen tekrar yazıyorum ..

erdal 6. hafta lazaroni gider ,hüsnü yada giray la devam edilir. fatih satılabilirse 4-5 kişi alınır......
        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• arkadaslar bana gülmeyin bunlar $erifin dedikleri...banada inandirici gelmedi ama bekleyip görmekten baska birsey yok..zaten palermo ve martinezi alabiliriz ama lavezzi konusunda ciddi süphelerim var..
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Ufuk Bayraktar

Ziya Dogan`in tek iyi tarafi, takimi fizik ve kondisyon olarak cok iyi hazirlamasi. Bir hafta daha takimi hazirlasin, onu kondisyoner olarak takimda tutalim. Eger kabul etmezse tekmeyi vuralim.

3 sezon önce burada kamptaydilar. Iki mac izledim. Ufuk Bayraktar adinda bir genc vardi sahada. Sadece beni degil herkesi büyüledi. O fizigi zayif denilen cocuk, Almanya 3. takimlarinin fizik olarak üstdüzey olan beklerini kalbura cevirdi. Ama o cocuk maalesef hic sans bulamadi. Niye ? Cünkü takimin basinda Ziya adli bir genc oyuncu düsmani vardi. Bu adam Yattara`nin 3-4 kisiyi calimlayip gol attirdiginda, ona küfreden zat`i muhterem.

O sezon Arda`dan hicbir eksigi olmayan Ufuk`un üzerine düssek, onu özel calistirip, hazirlasak, simdi Robben kalitesinde bir sol acigimiz olacakti.
            Aradan 3 sene gecmis, yine ayni zihniyet onu takimin 25 kisilik kadrosuna dahi almiyor.

Simdide sirf is olsun diye 4 tane genci kadroya aliyor. Pekiyi sizce hangisini oynatir? Tabi ki hicbirini. Fatih Terim`i hic sevmem, ama tek sevdigim yönü yetenekli birini görürse hic gözünü kirkmadan ilk onbire koyup oynatir.
            TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
            TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

hadi bakalim pazartesine az kaldi...bi terslik olmazsa lavezzi palermo ve türkiyeden bir kaleci(büyük ihtimal martinez) gelecekmis serif ustadin dedigine göre...
              neden olmasin hersey olabilir burasi turkiye
              Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak muchtar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                neden olmasin hersey olabilir burasi turkiye
                Yer: almanya /karlsruhe Turkiye?
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu martinez işi olacak gibi ama bizimkiler caymasa transferi kapadık diyorlar allahım millet carlosları lincolnleri cisseleri alır bizde bakarız üff
                  bizde jabiyi aldık abiii

Yorum

olsa bile 3 tane yabancıyı nasıl alacağız şu an bile 1 tane fazlalık var 4 kişinin gitmesi lazım
                    SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                    CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ziya Dogan`in tek iyi tarafi, takimi fizik ve kondisyon olarak cok iyi hazirlamasi. Bir hafta daha takimi hazirlasin, onu kondisyoner olarak takimda tutalim. Eger kabul etmezse tekmeyi vuralim.

3 sezon önce burada kamptaydilar. Iki mac izledim. Ufuk Bayraktar adinda bir genc vardi sahada. Sadece beni degil herkesi büyüledi. O fizigi zayif denilen cocuk, Almanya 3. takimlarinin fizik olarak üstdüzey olan beklerini kalbura cevirdi. Ama o cocuk maalesef hic sans bulamadi. Niye ? Cünkü takimin basinda Ziya adli bir genc oyuncu düsmani vardi. Bu adam Yattara`nin 3-4 kisiyi calimlayip gol attirdiginda, ona küfreden zat`i muhterem.

O sezon Arda`dan hicbir eksigi olmayan Ufuk`un üzerine düssek, onu özel calistirip, hazirlasak, simdi Robben kalitesinde bir sol acigimiz olacakti.
                      Aradan 3 sene gecmis, yine ayni zihniyet onu takimin 25 kisilik kadrosuna dahi almiyor.

Simdide sirf is olsun diye 4 tane genci kadroya aliyor. Pekiyi sizce hangisini oynatir? Tabi ki hicbirini. Fatih Terim`i hic sevmem, ama tek sevdigim yönü yetenekli birini görürse hic gözünü kirkmadan ilk onbire koyup oynatir.
                      kesinlikle katiliyorum...tutturdular bi fizigi zayif diye...koyacaksin sol kanada takir tukur top oynayacak...yok gencmisde oymusda buymusda...emre gs de oynadiginda kac yasindaydi...okan oynadiginda kac yasindaydi...arda simdi kac yasinda? bizim basimizda ersun yanal gibi genclere güvenen bir isim olacak ama nerdee...
                      "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

arkadaslar bana gülmeyin bunlar $erifin dedikleri...banada inandirici gelmedi ama bekleyip görmekten baska birsey yok..zaten palermo ve martinezi alabiliriz ama lavezzi konusunda ciddi süphelerim var..
                        diyelimki bu söylediklerinizi aldık ... ( inşallah diyelim bu arada ) ...ne olacak ..arkadaşlar farkında değilmisiniz çok kolay YALAN söyleyebilen bir yönetimimiz ..ve yönetimle doğru orantılı TUTARSIZ bir hocamız var.... bir futbol takımım düşünün ; bir oyuncunun hoca tarafından torpilli olduğu bütün takımın dilinde ...o takımda sinerji,takım ruhu ..olurmu ? hadi oldu diyelim ..ALLAH bu kadar yalan söyleyen birilerine başarı nasip edermi???
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Yusuf Kurtuluş dikkat çekecek gibi
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yusuf Kurtuluş dikkat çekecek gibi
                            Insallah ))))) gencler bize en cok fayda saglayabilecek kisiler...
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak HAMSİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ) pes vallahi .... üstad ne kadar hoşgörülüsünüz yönetime karşı ....hiç değilse YALAN söylemelerini tenkid edin .......ki bu ilk YALAN ları değil......

Dur dostum durrr, zaten herşey tersine gidiyor bu aralar, bırak da polyannacılık oynayayım

Laf aramızda benim de söyleyecek çok şeyim var yönetime karşı da belki sabır marjım sizinkinden biraz yüksek

Ahhh diyeyim ben gerisini sen anla arifsin anlarsın halimi
                              Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• arkadaslar yusuf kurtulus ve emre hizarcinin resimlerini koyabilirmisiniz varsa eger...hangileri olduklarini merak ettim...cok genc vardi takimda...eyüp ve selimi zaten biliyorumda bu iksini hic görmedim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X