Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak dumanpub tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mehmet yılmazzzzzz geriii gelsinnn gol atıncaa deli seviniyor bu adam yaaa
    Ya aslında o kadar da kötü değildi..
    Gol atamıyordu (ki asli görevi olmasına karşın) ama çok güzel alan boşaltıyordu..
    Ayrıva vücudunu da kullanmayı biliyordu ve defası iyi yıpratıyordu..
    Tek başına ileride oynatılırsa hep kayboluyor ama ikili forvet için son vuruşları iyi bir admın yanında (ki umut bence bu özelliğe naildir) çok yararlı oluyordu..
    BEn gidişine çok üzülmüştüm Mehmet Yılmaz'ın..
    Bir de üstüne alınan Ömer Rıza+Jun'u düşününce daha da kahroldum.
    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• hasan kabse, karan serbest bırakıldı..

bence kabze'yi hemen almayılız o adamın değeri bilinmedi..
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• hasan ve necati bize cok fayda saglar
        İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İkisinide alabilsek keşke. Necati zaman zaman 10 numara pozisyonunda da görev yapıyor. İşimize yarayacak isimlerdir. Fakat yine 3 ezikkardeş posası olmaları dolayısı ile tepkiler olacaktır...
          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
          İşte BMN!*

Yorum

• Tam adı: Hasan Salih Kabze
            Doğum tarihi: 26 Mayıs 1982
            Doğum yeri: Ankara, Türkiye
            Boyu: 1.85
            Kilosu: 74
            Mevkii: Forvet
            Kulüp Bilgileri
            Bulunduğu kulüp: Galatasaray
            Numarası: 58
            Altyapı Kariyeri
            1999-2000 Bucaspor
            Profesyonel Kariyeri
            Yıl Kulüp Maç (gol)
            2000-2002
            2002-2004
            2004- Bucaspor
            Ç.Dardanelspor
            Galatasaray

63 (20)
            Milli Takım Kariyeri
            2006- Türkiye 7 (2)

necati olmasa bile hasan kabze kesnlkle gelsn bonserviside elindedir muhakkak hadi alalım sunu yaa

Yorum

• Kabze ve Necati'de bir terslik var. Son zamanlarda çok formsuzlar. Sakatlıkla ilgisi olmayan birşey olabilir
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Necati isterse dünya yıldızı olsun, antipatik bir adam, müzmin sakat, resmen kıronun tabiri diyebileceğimiz bir adam. Katkı sağlayacağını sanmam, hatta ileri giderek şunu söylüyorum ki katkı yapacaksa bile gelmesin öyle insanlar bizim takıma...
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• buyukkaptan24.07.2007 - 17.54
                  kalli yaktın bizi şimdi trabzonspor yönetimine gün doğdu kelepir oyuncu almak için

ligtv.com.tr de necati ve hasanın gidişine yorum yazan gs li

Yorum

• inşallah gs nin çürümüş futbolcularına talip olmayız.gsli fatihe talip olduk ne oldu.tolgayı aldık.şimdi sıra herhalde gs lıların kadro dışı kaldığı futbolcuları transfer etmekte.lütfen yönetim istanbul takımlarından jubilesini yapmış futbolcu alma.

Yorum

• Lazım ise bir forvet ve hala yıldız almaya niyetli ise bizimkiler alsınlar Wigan'dan Henry Camara'yı...
                      Biz de biraz gol izleriz..
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Bir yanlış anlaşılma var arkadaşlar. Adamlar Necati ve Hasan'ı satış listesine koydular diye söyledi Lig Tv. Bonservis ödemek gerek. Bizim yönetim pek sevmez böyle transferi..
                        BORDO MAVİ

Yorum

• onuda gs yönetimi halleder.verin gökdenizi derler alın bu 4 futbolcuyu.

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            onuda gs yönetimi halleder.verin gökdenizi derler alın bu 4 futbolcuyu.
                            Öyle kelepir oyuncular toplanıp yıldız ediyorsa bizde kelepir sürüsü var. Verelim 10 tanesini bi takıma, alalım yıldızı. Mesela 15 fazlalık oyuncuyu verelim Kayseriye alalım Mehmet ve Gökhan'ı...
                            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aslında Necati ve Hasan Kabzenin ikiside işimize yarar ... ikisinide almak lazım....
                              yarayacağını düşünürlerse hiç almazlar.

Yorum

• Allah korusun.Necati zaten 1 1/2 senedir dogru düzgün oynamadi simdik bunlar Bonservis de ister söyle bir 4 mio€.Kabze alina bilinir ama onun icin de ucuk bir rakam isterler.
                                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X