Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• daha iyilerinin alınacağını bilsem hiç üzülmemde orası şüpheli hemde çok
    7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• polonya demisken sunu analrim ki trabzon yonetimi hala 80 li yillarda yasiyor polonya nin o ii oldugu donemlerde git polonya ay al bi kalas daha getir
      "Futbol basit bir oyundur, zor olan ise basit futbol oynamaktır."
      Johan cruyff

Yorum

• İlk olarak POYRAZ.61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Belgeli ve ispatli is yapiyorsun anlasilan.
        oyle abi daha ne yapcan
        İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          daha iyilerinin alınacağını bilsem hiç üzülmemde orası şüpheli hemde çok
          haklısın benimde yandığım o yaa
          7

Yorum

• Alinmasi gereken isim Lavezzi olmamali..Iyi bir oyuncu olabilir ama ortasahamizdaki boslugu kapatacak tarzda bi oyuncu degil.Bize oyun kurucu lazim....

Yorum

• bugune kadar anladığım tek şey bu yönetimin yapacağı bişi yok..

rakiplerin aldığı topçulara bak senın aldıgın adamlara bak..ziya doğan da rakiplerin aldığı oyunculara önlem alır artık.

çok yazık...
              En son Sacit tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 16:18.

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ricardo Quaresmanın bonservis ücreti ne kadar bileniniz varmı?
                benim bildiğim quaresmaysa 10 m eurodan asağı değildir portoda oynayan

Yorum

• Ne quaresma sı fazla uçmuşunuz
                  7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak okan6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kardeş bizde isteriz ama adamlar yok o oymuyor yok pahalı utanmasalar gelin bedava oynayın yazlarıda çay toplarsınzı yömiye çıkarırısınız diycekler adamlara senin adamın görüntüleri varsa koysana izliyelim hadi başlatalım sonra e mail falan atalım birde fax çekeriz
                    arkadasim elini bi sekilde tasin altina sokcaksin ve ole ucuk bir fiyat degildir bunun bonservisi 3.5 milyon euro en fazla ama iddaa ediyorum bu adami elinden 10 milyon eurodan fazlaya cikarirsin...
                    ben oyle videolardan fln bulmadim bu oyuncuyu avrupa futbol forumlarindan ve tv goruntulerinden biliyorum ama merak ediyorsan

onlarca vidyosundan bi tanesi river la bocanin onunde bu sene sampiyn yapti takimini...

Yorum

• İlk olarak .: alper :. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      benim bildiğim quaresmaysa 10 m eurodan asağı değildir portoda oynayan
                      Ta kendisi ama bence 10 milyondan fazladır bu adam...
                      Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• bizim yöneticiler paramı bulamıyorlarmış Yahu Almanyada herthayla maçını büyük stadta oyna dortmundla bir maç ayarla gelirleri paylaş maç yanını pazarla, formaları erken çıkart. zor değil ya. yahu 51 tane oyuncun var bir çoğunu gönder.hakketen bu yönetimi müzeyi gezdirmek lazım.
                        En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 16:35.
                        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• 10 numara arıyoruz dimi bazı arkadaşlar şu Nick Carle denen adamı fazla büyütmüş gözünde , arkadaşlar bizde onun gibi Ceyhun var ve hatta idda ediyorum Ceyhun Nick Carle'dan daha iyi bir topçudur ve ikiside 10 numara olucak topçu değillerdir, yetenekleri vardır ama 10 numaranın özelliği beynini ve zekasını pozisyonları sezerek hissederek ezbere araya paslar atmasıdır firikik atmasıdır oyun kurmasıdır, bu Nick Carle'in videolarını bende izledim yeteneği var ama aman aman bi adam değil heleki istatistiklerine baktımda yaptığı asist 4-5 bu nası ortalama beğenmediğimiz Ceyhun bile 15 asist yapmış bu sene egoist olmasına rağmen, kimse üzülmesin Gençlerbirliğine gitti diye kademe atlayacak bir futbolcu değil Gaziantep'te oynayan Tarık El Taib' e benzettim sitilini oda çalım atardı ama icraat yapamazdı o yzüden kimse üzülmesin gerçek 10 numara değil bu adam , ki menejeri Türkiye'yi iyi bir ticaret ve rant yeri olarak keşfetmiş belli sormuş kim çok para verir diye sanırsam istanbulun eziklerini söylemişler buda Avustralya'da buraya gelmeden fısıltı gazateleri ve dergilerinde adını yayınlatmış sanırım menejer buraya gelincede ona Trabzonspor'da çok iyi para verir demişler ve bizide öğrendikten sonra Trabzonspor'la ismini dergiyi bastırmış şark kurnazları hiç üzülmedim alınmadığı iyi oldu Ceyhun ondan daha iyi bir oyuncu çünki gerçek 10 numara alırlar inşallah.
                          En son Şahinoğlu tarafından düzenlendi; 16.06.2007, 16:27.
                          DOZER CEMİL

Yorum

• Tamam anladik bu yönetim cimri.Bonservisis oyuncu istiyor.Bunlarin hic mi aklina bir yabanci oyuncuyu kiralamak gelmiyor?Illaki satin almak istiyorlar.Su bizim istedimiz Carlos Alberto yu Bremen 1 Yilina kiraladi ve Satinalma Opsiyonlu.Begenirseler belli bir paraya oyuncuyu satin alcaklar.Böyle seyler Avrupa da Normal oldu Türkiye de niye düsünmüyorla.Fener Nobre de Luciano da yaptilar 2 Sene kiralik oynadilara FB.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Dünyanin hic bir takiminda böyle ciliz aciz beceriksiz yönetici görmedim. Yillardir futbolun bizzat icerisindeyim...Yaw arkadaslar ister inanin ister inanmayin, burda (almanya) 6. amatör liginde bile transfer komitesi ve alinacak futbolcular subat en gec mart ayinda olusturulur ve calismalarda o yönde baslatilir.

Yukarda bazi arkadaslarin yorumlarini okuyorum, Carle nin nasil bi futbolcu oldugunu bilmeden almak vs gibi birtakim aciklamalar. Haklisiniz arkadaslar, böyle adamlar aylar önceden izlenilmeli idi...Bu saatten sonra piyango gibi birsey olur...

Peki soruyorum, bu adam izlendiyse, neden kapimiza kadar geldigi halde almadik..eger izlenmediyse, neden kapimiza kadar getirttik ???

Bu yönetim bizimle resmen dalga geciyor...Ya bu isi hic bilmiyorlar yada bile bile Trabzonsporu batiriyorlar...Yeter artik yaaaa
                              Özledik memleketimizi, horonumuzu hamsimizi kemencemizi kolbastimizi..Ama en cok sizleri özledik hemsolarimmmmmm....
                              Olasi sampiyonlukda yine silahli kutlama ve ölüler olacaksa kalsin o Sampiyonluk !!!

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne quaresma sı fazla uçmuşunuz
                                aynen öyle kardeşim katılıyorum sana..

yönetim deki çok zeki insanlar bile bu topçuya hayır der çünkü pahalı yaa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X