Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya bizim TD zaten Futbol Fakiri tamam ama Musampa eger gercekden isteseydi o Formayi gözüne soka soka alirdi!
    Adam EXTRA LARGE adam.
    Cok rahat.
    Buldum enayi Türkleri ödesinler Parami misali yatiyor serseri......
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      süpriz isim deivid olmasın )))) gazetede okudum.Fenerbahçe kiralamayı bile düşünüyomuş ))
      internethaber'de yollandigi yaziyor....alirmiyiz ???

.
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak AvniAker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        internethaber'de yollandigi yaziyor....alirmiyiz ???

.
        yabanci sikintimiz war almayiz bence
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak huseyin75 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ya bizim TD zaten Futbol Fakiri tamam ama Musampa eger gercekden isteseydi o Formayi gözüne soka soka alirdi!
          Adam EXTRA LARGE adam.
          Cok rahat.
          Buldum enayi Türkleri ödesinler Parami misali yatiyor serseri......

ozaman ferhat keçeli celallettin öyle aldı formayı musampayı savunmuyorum ama kendinizi bi onun yerine koyun futbol kariyerim fena olmayacak beni 1kez gönderip tekrar çağıracak maçlardan benden faydalanmacak beni başka takıma satacak kadar yeteneği olmayan bi takımada ben herşeyden vazgeçemem doğrusu ha musampada hata yok tabiki var

Yorum

• bunlar Musampayi junu satamaz kimse almaz o yuzden transfer yapamayiz daha

Yorum

süpriz isim deivid olmasın )))) gazetede okudum.Fenerbahçe kiralamayı bile düşünüyomuş ))
              feybe'den kiralamak sakıncalı olur. bjk'ye Jun'u kiraladık diye adamlar ezik psikolojisine girdi. Gerçi çıktıkları var mı Varsın 3 ukalalar bizden kiralasınlar. Ama Jun türünden
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ziya hoca nın soylediklerinde şöyle bir gerçeklik payı var; bu forumda bile bi yandan dünyaca ünlü isimleri takımızda görmek istediğimizi söylüyoruz bi yandan da altyapıdan yetişen gençleri. tabi ki bu işin bir dengesi var ve bu dengeyi kurmak teknik direktörün işi ama burada bizim ne istediğimizi de açıkça dile getirmemiz gerekmiyor mu?
                şimdi bu forumda bir anket yapsalar sol açık olarak musampa mı oynatılsın yoksa eyüp kadri mi diye , musampa gibi geldiğinden beri ne antremanlarda ne oynadığı maçlarda takıma hiçbirşey vermeyen bir adam karşısında bile, oyların % kaçı genç oyuncu için çıkar??? ya da tolga mı kalecimiz olsun yoksa yabancı bir kaleci mi alalım dediğimizde kaçımız tolga ya oy veririz???
                arkadaşlar futbol 11 kişiyle oynanıyor ve bu adam da elindeki en iyi 11 i çıkarmaya çalışıyor. siz şimdi kendinizi ziya hoca nın yerine koyun. yönetim, taraftar 23 senelik şampiyonluk hasretinin giderilmesi için biran önce saha sonuçları almak istiyor iyi de bu gençleri oynattığınızda bu hemen olacak şey değil. siz geçen sene paf ta , 2.lig hatta 3.lig de oynayan futbolcuları oynattığınızda bu çocukların pişmesi için bi kaç sene daha sabretmeyi becerebilmelisiniz. sabır deyince de herhalde buradaki herkesin mutabık olduğu bir konu var ki dünya da bünyesinde en az sabır bulunan insanlar da maalesef biz karadenizlileriz.
                anlatmaya çalıştığım şey şu; 2 şeyden birini seçip o yönde çalışmalıyız;
                1)hazır bir takım kurup direkt şampiyonluğa oynamaya çalışacağız(ki bu yönetimle ve bu maddi durumumuzla bu çok zor)
                2)bi kaç seneliğine hedef küçülteceğiz ve takımımıza en az 4-5 tane daha gökdenizler-fatih tekke ler yetiştirip iyi bir iskelet kadro yakaladığmız dönemde tüm maddi gücümüzü de harcayıp bi kaç kaliteli yabancı ile şampiyonluk kovalayacağız.şimdi burada bi çok kişi ayağa kalkacak ''vayy bizim gibi büyük bir takım nasıl hedef küçültür, biz gençlerbirliğimiyiz'' ama şunu düşünün lütfen 23 sene geçti ve 23 senedir her sene bizim hedefimiz şampiyonluktan başka birşey olamaz diyen yöneticilerin ve teknik heyetlerin masallrını dinliyoruz. bizim hedefimiz tabi ki şampiyonluk ama bu hedefi 1 senede gerçekleştirme şansımız çok düşük. biz oturup 3-4 sene sonrasını planlamalıyız. her sene olmayacağını bile bile şampiyonluk hedefi koyarak hem hayal kırıklığına uğruyoruz, hem bu hayal kırıklığıyla agresifleşip yönetimi, teknik heyeti ve en önemlisi futbolcuları baskı altına alıyoruz, biz baskı altına aldıkça onlar daha da çok panikleyip daha da çok saçmalıyorlar.
                bu arada nice gençler bu şampiyonluk masalları yüzünden heba olup gidiyor. en önemiside bu baskı yöneticileri her sene transfer yapmak zorunda bırakıyor ve bu da kulübü ekonomik olarak çökertiyor.
                ben gökdeniz in, hüseyin in, risp in ayman ın musampa nın ersen in olduğu takımın iyi top oynamamasına ya da şampiyon olamamasına katlanamam çünkü onlardan tek beklentim budur ama eyüp kadrinin yusuf un step in selim in tolga nın oynadığı bir takımı saha sonuçları ne olursa olsun keyifle izler ve desteklerim çünkü onlar benim umudumdur. bilirim ki ben bu çocukları kaybettiklerinde ya da hata yaptıklarında bile ellerim patlayıncaya kadar alkışlayıp sesim kısılıncaya kadar bağırıp desteklediğimde o çocuklar 3-5 sene sonra bana özlediğim şampiyonluğu getirebilirler.
                ne yönetimi severim ve desteklerim ne de teknik heyeti hatta yönetimin trabzonspor un son yıllardaki en kötü yönetimi olduğunu düşünüyorum ama biz taraftar olarak bu kulübün sadece bu seneki değil 20 sene sonraki sahipleri olarak ne istediğimizi insnlara anlatabişlmeli ve bu insanları yönlendirebilmeliyiz. şimdi size soruyorum;
                3-5 sene size uzun geliyor biliyorum ama 26-27 sene de şampiyonluğa oynayan bir takım mı görmeyi tercih edersiziniz yoksa hersene şampiyonluk hayalleri ile girilen sezonlardan sonra 43. sene de de hala şampiyon olamamış, taraftar sayısı yarı yarıya azalmış, borçları başedilemez boyuta çıkmş belki de 2 ligde mücadeler eden bir takımımı çünkü biz bişeyleri değiştirmezsek olacağı bu...
                hepinize saygılar sevgiler...

-----------------------------------------------------------------------

Omermk nickli renkdasimiza katiliyorum, gercekten bu vizyona bu sene veya gelecek sezondan itibaren baslarsak bizimde Lyondan veya Ajaxdan rakimiz olmaz sadece 3-4 yil sabretmek ozaman istedigimiz hayallere ulasmamamiz nerdeyse imkansiz olacaktir.

Bakin Ajax bu devrime daha yeni basladi diyebiliriz bundan iki sezon önce tamamiyle takimini genclestirmisti 18-22 yas ortalamasiyla ligde mücadele veriyorlardi ve simdiki duruma bakalim ajax bu sezon ligde ikinci sirada bitirdi ki son hafta rakibine bir gol daha atsaydi sampiyon olacakti, simdi gelecek sezon icin sampiyonlar liginde mücadele edecek bakin bu sezon Ajax rakiplere nasil kök sötürecek.

Trabzonsporumuz 2 Agustos 1967 yilinda kurulmustur, kurulduktan 7 sene sonra birinci lige cikmayi hak kazanmistik ve bu basariyi Trabzonspor genc ve öz evlatlarimizla kazanmistir 74-75 sezonunda ligi 9. sirada tamamlamistik ve bir sene sonra yani 75-76 sezonunda birinci lig sampiyonlugunu elde etmistik bu dünyada bir ilkti bu basariyi hangi futbolcularimizla kazandik tabiki kendi öz evlatlarimizla kazandik Tuncay, Hüseyin, Necati, Bekir, Senol, Cemil... ve dahasi.

Ondan sonraki yillarda zaten sampiyonluklar üst üste geliyordu taki 83 yilinda kadar ama o yildan sonra bizim takimimiz hala genc ve trabzon kökenle oyuncula yöneiliyordu.

Doksanli yillardan sonra yeni yildizlarimiz yetisiyordu, Hami, Ogün, Abdullah, Tolunay, Lemi, Orhan... ve dahasi, taki 96 yilina kadar bu kendi evlatlarimizla yolu cizmistik, ve o yildan sonra ne olduysa oldu benim hatirladigim o dönemden sonra ikitane isim taniyorum Gökdeniz ve Fatih Tekke baska varmi? Yok.

Eger bu veya gelecek baska bir yönetim böle bir yapilanmaya karar verirse ve genc oyuncularimiza sahip cikilirsa biz yine o eski günlere kavusacagimiza yürekten inaniyorum, disardan oyuncu almayla olmuyor bu isler tabiki bende en tez sekilde sampiyonlugu istiyorum ama en akillici ve saglikli yol bu yoldur.
                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• elimizdekiler gitmesin (gökdeniz-milan-umut-hüseyin) ben transfer istemiyorum
                  ARTIK BUNU İSTER DURUMA DÜŞTÜK...
                  __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Gökdeniz Fatih Tekke yetiştirmek için illa hedef küçültmek gerekmez. Öyle oyuncular zaten istedikleri yere gelir takıma girerler. Bunlar bence hikaye. Ama Fatih'i alır defans koyarsan, o zaman verim alamaz sağa sola kiralarsın. Genç oyuncuları sezon içinde, eğer kapasiteleri varsa, çok rahat takıma adapte edebilirsin. Bana 3 5 sene atın, bunları yetiştireyim olur ya Fatih Tekke'ler kazandırayım hikaye düşünce, kaldı ki böyle dediğini de sanmıyorum Ziya Hocanın
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Eğer 3 sene sabır isteniyorsa Özer'i , Zafer'i , Bilal'i , Mevlüt'ü alıp altyapıdan gelen gençleri kadroya dahil et. Taraftar ışık görsün sabreder.
                      Ama özkaynaklarımızdan yetişen gençlerimizin geleceğini belirsizleştirip , 18 kişilik takım kadrosunda yer verilmeyecekse , Anadolu takımlarından transfer edilen 28-30 yaşındaki oyuncular oynatılacaksa kimse sabretmez.

Diğer durumda zaten iki üç takviye ile bu takım şampiyonluk yarışının içinde olacak kapasitede. 3 sene para kaybedeceğine taşları yerine koy 2 yıl kazan !

Ayrıca transfer başlığın en başlarında söylemiştim: Fatih Avrupa'ya gitmek istiyorsa bunun yolu Trabzon'dan geçiyor.

Yorum

• deividi alacağımıza forvette stepanov oynasın daha iyi beawsss

Yorum

• Trabzonspor Yarışmacı takım değil Trabzonspor gençleri kazanacakmış 3-4 yıl şampiyonluk beklemeyelimmi. 24 sene geçti. sıradan takım oluyoz. Anadolu takımları büyüklük tartışmasına girdiler.Trabzonspor şampiyon olmadığı her sene sıradan takım olmaya gidiyor.Trabzonsporun tek hedefi var Şampiyonluk gerisi andersenden masallar.Trabzonspor Trabzon şehrinin takımı değil Trabzon ve Trabzonsporluların takımı Şampiyon olmayamayacağımız için türlü sebep aramayında. Gençleri kazanacakmışız.2000 senesinden beri gençleri kazanmaya çalışıyoz şampiyon oldukmu. 2000 senesinin kadrosu yaşlandı da. Trabzonsporun tek hedefi şampiyon olmak gerisi andersen masallar. Baba bana bir masal anlat.
                          En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 30.06.2007, 14:14.
                          Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                          Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eğer 3 sene sabır isteniyorsa Özer'i , Zafer'i , Bilal'i , Mevlüt'ü alıp altyapıdan gelen gençleri kadroya dahil et. Taraftar ışık görsün sabreder.
                            Ama özkaynaklarımızdan yetişen gençlerimizin geleceğini belirsizleştirip , 18 kişilik takım kadrosunda yer verilmeyecekse , Anadolu takımlarından transfer edilen 28-30 yaşındaki oyuncular oynatılacaksa kimse sabretmez.

Diğer durumda zaten iki üç takviye ile bu takım şampiyonluk yarışının içinde olacak kapasitede. 3 sene para kaybedeceğine taşları yerine koy 2 yıl kazan !

Ayrıca transfer başlığın en başlarında söylemiştim: Fatih Avrupa'ya gitmek istiyorsa bunun yolu Trabzon'dan geçiyor.
                            Iki üc takviye yapip sampiyon olabilirsin ama önemli olan bunun devamliligini saglamaktir, bakin Lyona 6 kere üst üste sampiyon oluyor, bizde bunu istiyorsak vede avrupadada basarili olmak istiyorsak bunu yapmaliyiz diye düsünüyorum.
                            Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• bi deivid eksikti inşallah gelmez Allah'ım yoksa bize çok saç baş yoldurtur

Yorum

Trabzonspor Yarışmacı takım değil Trabzonspor gençleri kazanacakmış 3-4 yıl şampiyonluk beklemeyelimmi. 24 sene geçti. sıradan takım oluyoz. Anadolu takımları büyüklük tartışmasına girdiler.Trabzonspor şampiyon olmadığı her sene sıradan takım olmaya gidiyor.Trabzonsporun tek hedefi var Şampiyonluk gerisi andersenden masallar.Trabzonspor Trabzon şehrinin takımı değil Trabzon ve Trabzonsporluların takımı Şampiyon olmayamayacağımız için türlü sebep aramayında. Gençleri kazanacakmışız.2000 senesinden beri gençleri kazanmaya çalışıyoz şampiyon oldukmu. 2000 senesinin kadrosu yaşlandı da. Trabzonsporun tek hedefi şampiyon olmak gerisi andersen masallar. Baba bana bir masal anlat.
                                Kim kazaniyor allah askina simdiye kadar kimler sahip cikti genc oyuncularimiza?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X