Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2007-2008 | Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• birde şampiyonlar liginin resmi dergisi champions ta gelecek vaad eden ilk 20 teknik direktör arasında gösterilen Ertuğrul Sağlam bjk ye gitti ya almadığımız için üzüldüm ama böyle birisine fırsat verildiği içinde sevindim bence gerçekten Ertuğrul hoca hakediyor.
    Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      birde şampiyonlar liginin resmi dergisi champions ta gelecek vaad eden ilk 20 teknik direktör arasında gösterilen Ertuğrul Sağlam bjk ye gitti ya almadığımız için üzüldüm ama böyle birisine fırsat verildiği içinde sevindim bence gerçekten Ertuğrul hoca hakediyor.
      ziya yı yazmamışlar mı oraya???
      ay yazıııık.. mantalitenin ışığı ile aydınlanamamışlar daha..

Yorum

• Özkan Sümer'i yollasalar hiç olmazsa Belçika'ya, Hırvatistan'a...
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          yazmışlarda Trabzonspor a oynattığı futbolu görünce silmişler
          dünyadaki td ler kadrosundan çıkarmışlar.
          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            çay içerken boğazıma kaçıyodu Fatih baba
            T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              yazmışlarda Trabzonspor a oynattığı futbolu görünce silmişler
              adamlar da haklı...
              marcelino, symek, musampa gibi bildikleri adamların ağızlarından çıkanları duyunc, hele de saha içi performansın sıfırın alında ölçülemez derecelerde kalmasından sonra......

bize yıldız falan gelmez bu adam varken..
              eski yıldızlara soran direk firar edecektir.

ben wedersona falan kızmıyorum..
              ne işi olur meziyetli topçunun ziya doğan ın boyunduruğunda.

Yorum

• PLETİKOSA YENİDEN GÜNDEMDE
                Başkan Albayrak ve Ziya Doğan, görüşmelerinde kaleci arayışları konusunu da ele aldı. Ziya Doğan, kaleci konusunda Başkan Albayrak'a bol alternatifli bir liste verdi. Başkan Albayrak'ın ise geçen yıl da üzerinde durduğu Hırvat kaleci Stipe Pletikosa'yı istediği öğrenildi.

Anlaşılan başkanın Pletikosadan başka kaleci tanıdıgı yok kardeşim adam devre arasında Spartak Moskovaya gitti hemde 3 Milyon dolara gitti hala Plaetikosa diyor papagan mı bunlar ya........
                2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  PLETİKOSA YENİDEN GÜNDEMDE
                  Başkan Albayrak ve Ziya Doğan, görüşmelerinde kaleci arayışları konusunu da ele aldı. Ziya Doğan, kaleci konusunda Başkan Albayrak'a bol alternatifli bir liste verdi. Başkan Albayrak'ın ise geçen yıl da üzerinde durduğu Hırvat kaleci Stipe Pletikosa'yı istediği öğrenildi.

Anlaşılan başkanın Pletikosadan başka kaleci tanıdıgı yok kardeşim adam devre arasında Spartak Moskovaya gitti hemde 3 Milyon dolara gitti hala Plaetikosa diyor papagan mı bunlar ya........
                  kelime dağarcığı dar olan adamlarla konuşurken hemen farkedilir.. cümleleri kurarken sürekli aynı sözcükleri kullanırlar..

bunların da futbol dağarcığı bu kadar..
                  hor görmeyin..

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Özkan Sümer'i yollasalar hiç olmazsa Belçika'ya, Hırvatistan'a...
                    aman ustadım deme, jarro, da silva salazar eduardo van de paar, yüreğimi ağzıma getirme )))
                    Lemiyide gönderdik, jefferson, eller )))
                    En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 30.05.2007, 15:07.
                    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      aman ustadım deme, jarro, da silva salazar eduardo van de paar, yüreğimi ağzıma getirme )))
                      3 tane fiyasko yugoyuda eklemeyi unutma

Yorum

• Evet ama Aurelio ve Yattara'yı da o getirdi. Hem de ucuz getirdi. 10 transferden 2 transferi yıldız oluyorsa maliyeti de ucuz yapabiliyorsa başarılıdır gözümde. O transferleri toplasan Jun'un anca yarı maliyetindedirler
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          3 tane fiyasko yugoyuda eklemeyi unutma
                          ustadım s. tekelioğluda var dimi)))

Yorum

• Randers takımından D.Fall'le ilgileniyoduk bi ara neden almıyolar bu adamı anlamıyorum

Yorum

Evet ama Aurelio ve Yattara'yı da o getirdi. Hem de ucuz getirdi. 10 transferden 2 transferi yıldız oluyorsa maliyeti de ucuz yapabiliyorsa başarılıdır gözümde. O transferleri toplasan Jun'un anca yarı maliyetindedirler
                              ustadım iyi diyosun aurelioyu ne kadar para yüzünden Trabzonspordan gitti. aurelionun yerine aldığın adamlar yararlı oldumu (( aman ustadım transfere karışmasın sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyelim ((((

Yorum

Evet ama Aurelio ve Yattara'yı da o getirdi. Hem de ucuz getirdi. 10 transferden 2 transferi yıldız oluyorsa maliyeti de ucuz yapabiliyorsa başarılıdır gözümde. O transferleri toplasan Jun'un anca yarı maliyetindedirler
                                o zamanda bu yönetim başarılı, stephanov ve marcelinho yu getirdiler, bakarsak sadece djokai başarısız

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X