birde şampiyonlar liginin resmi dergisi champions ta gelecek vaad eden ilk 20 teknik direktör arasında gösterilen Ertuğrul Sağlam bjk ye gitti ya almadığımız için üzüldüm ama böyle birisine fırsat verildiği içinde sevindim bence gerçekten Ertuğrul hoca hakediyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2007-2008 | Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ziya yı yazmamışlar mı oraya???İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirde şampiyonlar liginin resmi dergisi champions ta gelecek vaad eden ilk 20 teknik direktör arasında gösterilen Ertuğrul Sağlam bjk ye gitti ya almadığımız için üzüldüm ama böyle birisine fırsat verildiği içinde sevindim bence gerçekten Ertuğrul hoca hakediyor.
ay yazıııık.. mantalitenin ışığı ile aydınlanamamışlar daha..
Yorum
-
Özkan Sümer'i yollasalar hiç olmazsa Belçika'ya, Hırvatistan'a...Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
yazmışlarda Trabzonspor a oynattığı futbolu görünce silmişlerİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya yı yazmamışlar mı oraya???

dünyadaki td ler kadrosundan çıkarmışlar.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
çay içerken boğazıma kaçıyodu Fatih babaİlk olarak desertstrom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleziya yı yazmamışlar mı oraya???
T R A B Z O N S P O R
Yorum
-
adamlar da haklı...İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyazmışlarda Trabzonspor a oynattığı futbolu görünce silmişler
marcelino, symek, musampa gibi bildikleri adamların ağızlarından çıkanları duyunc, hele de saha içi performansın sıfırın alında ölçülemez derecelerde kalmasından sonra......
bize yıldız falan gelmez bu adam varken..
eski yıldızlara soran direk firar edecektir.
ben wedersona falan kızmıyorum..
ne işi olur meziyetli topçunun ziya doğan ın boyunduruğunda.
Yorum
-
PLETİKOSA YENİDEN GÜNDEMDE
Başkan Albayrak ve Ziya Doğan, görüşmelerinde kaleci arayışları konusunu da ele aldı. Ziya Doğan, kaleci konusunda Başkan Albayrak'a bol alternatifli bir liste verdi. Başkan Albayrak'ın ise geçen yıl da üzerinde durduğu Hırvat kaleci Stipe Pletikosa'yı istediği öğrenildi.
Anlaşılan başkanın Pletikosadan başka kaleci tanıdıgı yok kardeşim adam devre arasında Spartak Moskovaya gitti hemde 3 Milyon dolara gitti hala Plaetikosa diyor papagan mı bunlar ya........2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor
Yorum
-
kelime dağarcığı dar olan adamlarla konuşurken hemen farkedilir.. cümleleri kurarken sürekli aynı sözcükleri kullanırlar..İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePLETİKOSA YENİDEN GÜNDEMDE
Başkan Albayrak ve Ziya Doğan, görüşmelerinde kaleci arayışları konusunu da ele aldı. Ziya Doğan, kaleci konusunda Başkan Albayrak'a bol alternatifli bir liste verdi. Başkan Albayrak'ın ise geçen yıl da üzerinde durduğu Hırvat kaleci Stipe Pletikosa'yı istediği öğrenildi.
Anlaşılan başkanın Pletikosadan başka kaleci tanıdıgı yok kardeşim adam devre arasında Spartak Moskovaya gitti hemde 3 Milyon dolara gitti hala Plaetikosa diyor papagan mı bunlar ya........
bunların da futbol dağarcığı bu kadar..
hor görmeyin..
Yorum
-
aman ustadım deme, jarro, da silva salazar eduardo van de paar, yüreğimi ağzıma getirmeİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer'i yollasalar hiç olmazsa Belçika'ya, Hırvatistan'a...
)))
Lemiyide gönderdik, jefferson, eller
)))
En son gerçekefsane tarafından düzenlendi; 30.05.2007, 15:07.Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
-
3 tane fiyasko yugoyuda eklemeyi unutmaİlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaman ustadım deme, jarro, da silva salazar eduardo van de paar, yüreğimi ağzıma getirme
)))
Yorum
-
Evet ama Aurelio ve Yattara'yı da o getirdi. Hem de ucuz getirdi. 10 transferden 2 transferi yıldız oluyorsa maliyeti de ucuz yapabiliyorsa başarılıdır gözümde. O transferleri toplasan Jun'un anca yarı maliyetindedirlerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
ustadım s. tekelioğluda var dimiİlk olarak yatttara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle3 tane fiyasko yugoyuda eklemeyi unutma
)))
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
-
ustadım iyi diyosun aurelioyu ne kadar para yüzünden Trabzonspordan gitti. aurelionun yerine aldığın adamlar yararlı oldumuİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet ama Aurelio ve Yattara'yı da o getirdi. Hem de ucuz getirdi. 10 transferden 2 transferi yıldız oluyorsa maliyeti de ucuz yapabiliyorsa başarılıdır gözümde. O transferleri toplasan Jun'un anca yarı maliyetindedirler
(( aman ustadım transfere karışmasın sütten ağzımız yandı yoğurdu üfleyerek yiyelim
((((
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Yorum
-
o zamanda bu yönetim başarılı, stephanov ve marcelinho yu getirdiler, bakarsak sadece djokai başarısızİlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet ama Aurelio ve Yattara'yı da o getirdi. Hem de ucuz getirdi. 10 transferden 2 transferi yıldız oluyorsa maliyeti de ucuz yapabiliyorsa başarılıdır gözümde. O transferleri toplasan Jun'un anca yarı maliyetindedirler
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum